Partyflock
 
­ Nederland

Nachtcollege viert driejarig bestaan met tour

gepubliceerd door , op
Nachtcollege
14 oktober 2015
FeestNachtcollege · Driejarig Bestaan Tour
Datumdonderdag 5 november 2015
LocatieWinkel van Sinkel Site
FeestNachtcollege · Driejarig Bestaan Tour
Datumdonderdag 12 november 2015
WinactieNachtcollege actiegesloten
LocatieDe Kube
FeestNachtcollege · Driejarig Bestaan Tour
Datumdonderdag 19 november 2015
LocatieHuize Maas Site
FeestNachtcollege · Driejarig Bestaan Tour
Datumdonderdag 26 november 2015
LocatieMuziekgieterij Site
Het is alweer bijna november en dat betekent dat Nachtcollege alweer drie jaar bestaat! Ooit begonnen in de Barkode in Amsterdam als kleinschalig event, heeft dit house & techno concept zich in de afgelopen jaren ontpopt tot een evenement met landelijke dekking. De donderdagavond heeft in Utrecht, Nijmegen, Groningen en Maastricht een nieuwe betekenis. Om te vieren dat Nachtcollege nu voor het derde jaar op rij kwaliteitsfeesten geeft door heel Nederland is gekozen om een Nederland tour te doen.

Nachtcollege heeft in de afgelopen jaren een enorme achterban gecreëerd door zich niet alleen op Amsterdam te richten, maar verder te kijken dan dat. Naast de vaste bezoekers, bieden ze voor nieuwkomers een toegankelijke kennismaking met een vertrouwde setting gecombineerd met populaire artiesten van dat moment. Nachtcollege kiest er bewust voor om steden aan te doen waarvan veel mensen normaliter naar de randstad zouden trekken voor een kwaliteitsfeest in dit genre. De meest recente uitbreiding, Maastricht, bevestigde de hunkering naar een initiatief uit de Randstad. Binnen 10 minuten verkocht de aankomende editie uit. Een 'dicht bij huis' feestje aanbieden geeft als belangrijk voordeel dat er saamhorigheidsgevoel heerst, doordat je omgeven bent door bekenden en gelijkgestemden.

Er is een enorme vraag naar tickets ervaren voor de tour, wat resulteerde in het nu al uitverkopen van 3 van de 4 evenementen. Totaal zal Nachtcollege met de evenementen in november tussen de 4000 en 5000 bezoekers verwelkomen.