Partyflock
 
­ Nederland

Urban music

gepubliceerd door , op
Het is bijna zover! Vrijdag 27 januari 2017 wordt een memorabele dag in Nijmegen. Dit is de dag dat een afgeladen De Kube van 'top tot teen' zal trillen door de dansende mensen op het Urban Music Festival! De voorverkoop gaat keihard en de organisatie is nu al bezig met het designen van het bordje "uitverkocht". Zorg dan ook dat je asap je voorverkoop ticket weet te bemachtigen. De line up is wederom dik! En met als headliner niemand minder dan Ronnie Flex* is één ding meer dan zeker, "umfnl wordt wederom onvergetelijk"!

Aangezien het waarschijnlijk een dik uitverkochte editie gaat worden en het leven al duur genoeg is, willen wij van Urban Music Festival je graag in tegemoet komen! Koop daarom nu alvast extravoordelig je Drankmunten, Parkeerkaart, Kluisje & WC Bandje!

Urban Music Festival staat voor de hoogste dosis kwaliteit en die moet vrijdag de 27e ook weer zeker gewaarborgd worden. Met trots presenteren we dan ook de line up van de Nijmeegse editie van umfnl!

Live On Stage:
Ronnie Flex
JAYH
GIO
I am Aisha

The Deejays:
Freddy Moreira
Irwan
Johnny 500
GLOW IN THE DARK
BIGGI
STYLES

Hosted By:
Lirical & Nas-T

De voorverkoop gaat keihard! Helaas zijn dan ook de "Die Hard Tickets", de "Early Bird Tickets" en de "2 Ladies On 1 Tickets" geheel uitverkocht! Gelukkig zijn er nog wel regular voorverkoop tickets te verkrijgen, dus zorg dat je deze snel weet te bemachtigen, voordat deze ook geheel uitverkocht zijn!

Verzoek aan het publiek: Aangezien er een grote drukte wordt verwacht, willen we graag vragen of je jouw entree ticket (of ticket op je telefoon) gereed kunt houden, zodat we deze direct kunnen scannen en het feest der feesten kan beginnen!