Partyflock
 

Closure

op de kaart
afbeelding Closure
Opgevolgd door Chin Chin Club.
AdresRozengracht 133
1016 LV
Amsterdam
Nederland
KvK62301888
Aanwezigheidfacebookpage
Capaciteit600
Boek een overnachting in of in de buurt van Closure via Booking.com.

Uitgaansagenda Closure

Laatste feest was op zaterdag 20 februari 2016: Cartel Basement Series IV
Statistieken
130·feesten
geen·in de toekomst
130·in het verleden
5·nieuwsberichten
1·video
4187·bezoekers · herkomst
819·unieke bezoekers
133Partyflockfans
22.3 KFacebooklikes
4·opmerkingen
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (269 stemmen)
Nieuws
Per onmiddellijke ingang sluit het Amsterdamse Closure haar deuren. Het begon met een kleine brand in december en hierna volgde scherp toezicht van de gemeente en moesten steeds meer aanpassingen en verbouwingen plaatsvinden om toestemming te behouden om open te gaan. Toen er ook nog klachten kwamen van buurtbewoners over geluidsoverlast en er ook maatregelen ter isolatie nodig bleken, bleek de koek op. Of eigenlijk de portemonnee leeg. Lees hier het relaas dat de uitbaters op FB plaatsten... 8
LET x ADE 2015
14 oktober 2015
Na de succesvolle lancering van LET Recordings met JP Enfant's 'Dreaming Backwards' EP is er genoeg reden voor een feestje voor de Amsterdamse organisatie. En welk moment is er beter om dat te doen dan tijdens het roemruchte Amsterdam Dance Event met niet één, maar twee feesten?
Zaterdag 1 augustus organiseren Girlesque events en Closure een nieuw feest. Liefde voor electronische muziek is de basis. Het gemis aan een goed technofeest in het centrum van Amsterdam met vooral een gay publiek is de aanleiding.
Kaap A'dam is een organisatie die altijd in beweging wil blijven. Een organisatie die zich niet wil binden aan één plek of aan één stijl. Kaap A'dam wil blijven reizen door het spectrum van de elektronische muziek. Onder meer door feesten te geven in iedere windstreek van de stad. Die stad is Amsterdam.
Na een succesvol en goed ontvangen HYTE x LET editie, afgelopen vrijdag in Warehouse Elementenstraat, strijkt LET voor hun volgende feest op zaterdag 21 maart neer in Closure. Met Luke Slater, Viktor Palmer en JP Enfant wordt een van de nieuwste locaties in het Amsterdamse nachtleven de volgende stop voor de drie organisatoren van Les Enfants Terribles.

1 waardering

estejyan
in één woord geweldig!

4 opmerkingen

Onofficiele opvolger van Trouw? :)
Interesting.­
Heeft potentie, als ze een ander geluidssysteem plaatsen.­
hoeveel areas heeft deze tent?