Partyflock

LET haalt Luke Slater naar Amsterdam op zaterdag 21 maart

 

LET haalt Luke Slater naar Amsterdam op zaterdag 21 maart

gepubliceerd door , op
LET (flyer)
FeestLET
OrganisatieLET Site
LocatieClosure
Datumzaterdag 21 maart 2015
StadAmsterdam
Na een succesvol en goed ontvangen HYTE x LET editie, afgelopen vrijdag in Warehouse Elementenstraat, strijkt LET voor hun volgende feest op zaterdag 21 maart neer in Closure. Met Luke Slater, Viktor Palmer en JP Enfant wordt een van de nieuwste locaties in het Amsterdamse nachtleven de volgende stop voor de drie organisatoren van Les Enfants Terribles.

"Met het einde van Trouw is er ook een voorlopig einde gekomen aan een vaste thuisbasis voor LET", aldus voorman Jan Pieter Kind. "Met MC Theater (failliet) en Radion (onduidelijkheid over vergunning en sluitingstijd) hebben we geen geluk gehad. Toch staan we in onze eigen kracht. We zijn blij zijn dat we afgelopen vrijdag een erg geslaagde en goed ontvangen editie van LET in Warehouse Elementenstraat hebben kunnen neerzetten, samen met de mensen van HYTE."

Bekende gezichten
"Aangezien de Warehouse zich met een capaciteit van meer dan 2000 bezoekers alleen leent voor de grotere indoorproducties, is in de afgelopen maanden veel tijd gestoken in het bezoeken van en praten met diverse locaties in de stad. "Onze achterban houdt van kleine, middelgrote en grote feesten. Dat vraagt om allerlei verschillende soorten locaties. We hebben voor onze kleine tot middelgrote feesten een goed gevoel bij OT301, Cruquiusgilde en Closure. Bij laatstgenoemde locatie klopte programmeur van Closure, Maarten Pordon, bij ons aan. Na diverse bezoeken aan de club hebben we een goed gevoel bij de locatie. Ik heb er de dag na de opening gedraaid en we zijn er inmiddels een aantal keren geweest. Steeds meer voor ons bekende gezichten weten Closure te vinden en de kinderziektes zijn er snel verholpen. De vibe op de avonden dat wij er waren was erg goed."

Programma
LET heeft voor 2015 flink wat feesten op het programma. "De eerder genoemde locaties in Amsterdam zijn inmiddels in meer of mindere mate vastgelegd voor aankomende feesten in 2015. Buiten Amsterdam gaan we door in Paradigm en werken we aan avonden bij Woodstock in Bloemendaal en Perron in Rotterdam. Net als in München; de samenwerking met MMA bevalt erg goed", aldus Kind. "Maar eerst richten we onze pijlen op 21 maart. De eerste lentedag van 2015 laten we Closure zien, horen en voelen waar LET precies voor staat."