Partyflock

Kaap A'dam richt haar kompas dit weekend op het hart van de stad

 

Kaap A'dam richt haar kompas dit weekend op het hart van de stad

gepubliceerd door , op
Kaap A'dam (flyer)
Kaap A'dam is een organisatie die altijd in beweging wil blijven. Een organisatie die zich niet wil binden aan één plek of aan één stijl. Kaap A'dam wil blijven reizen door het spectrum van de elektronische muziek. Onder meer door feesten te geven in iedere windstreek van de stad. Die stad is Amsterdam.

Na twee uitverkochte edities in Cruquiusgilde strijkt Kaap A'dam deze vrijdag voor haar derde uitspatting neer in Closure. Met in de line-up Discodromo, Genius of Time en een drie uur durende b2b set van Maxi Mill en Tim Hoeben als warm up. De organisatie die zich niet wil binden aan één stijl of een vaste locatie, heeft voor dit jaar onder meer avonden in een appartement in West, in Cruquiusgilde, in een loods in Noord en in een locatie voor 75 bezoekers in Zuid gepland staan. Ook staat er een Westkaap-editie in RADION op het programma. Voor aanstaande vrijdag richt Kaap A'dam haar kompas op het hart van de stad: van 22.00 tot 05.00u zal Closure voorzien worden van warme house, met in de booth zes heerlijke artiesten uit Amsterdam, Berlijn en Gothenburg.

Discodromo (Cocktail d'Amore, Berlijn)
Giacomo Garavelloni en Giovanni Turco zijn graag geziene gasten in clubs als Panorama Bar, Rex en Cielo. Een release op Internasjonal, het label van Prins Thomas, gecompileerd worden op Optimo's Fabric52 mix CD en releases op BPitch Control, Dissident en hun eigen label CockTail d'Amore Music (opgericht in 2011) brachten het duo sindsdien in clubs over heel de wereld. Samen met Berghain resident Boris organiseert Discodromo onder CockTail d'Amore een maandelijks feest in Griessmuehle in Berlijn, dat in de gay scene bijzonder populair is. Eerder dit jaar vierde Discodromo het vijfjarig bestaan van haar label, dat opgeluisterd werd met een compilatie. Discodromo staat voor warme house en disco/Italo-disco, in de beste traditie van de opkomende Italiaanse producers die in Berlijn resideren.

Genius of Time (Clone, Anaira, Gothenborg)
John Alexander Berg en Nils Krogh genieten als Genius of Time een track record van muziek gereleased op Running Back, Royal Oak en hun eigen Aniara Recordings. Dromerige, melancholische en altijd dansbare house uit Zweden, met een inmiddels zeer grote fanbase aan liefhebbers. De muziek en sets van Genius of Time zijn doorspekt van analoge warmte. Van diep naar kosmisch tot jacking. Favoriet: 'Houston, We Have A Problem'.

Maxi Mill (Rush Hour, A'dam)
In Nederland is Maxi Mill een gevestigde naam aan het worden, dankzij zijn hit To The Next op Voyage Direct. Toch is deze EP maar het topje van de ijsberg van het talent dat de Nederlandse Maxim Yesodharan is. Deze duizendpoot stond afgelopen zomer op meerdere grote festivals in Nederland, draaide in Bordeaux met de Rush Hour-tour en doet ook live sets, zoals vorig jaar op Expedition Festival en in Trouw. Maxi Mill staat garant voor diepe house sets, met altijd meerdere verrassingen in zijn platentas. Momenteel toert hij door Europa met Voyage Direct.

Tim Hoeben (Studio 80, A'dam)
De resident van Kaap A'dam en Studio 80 heeft een mooie festivalzomer voor de boeg. Amsterdam Open Air, Roest Festival en Welcome to the Future Festival staan op zijn programma. Onlangs sloot hij De Zon af. Tim startte eerder dit jaar zijn eigen avond 33/45 in Studio 80.