Partyflock

LET x ADE 2015 · 5 Jarig bestaan LET

 

LET x ADE 2015 · 5 Jarig bestaan LET

anoniem gepubliceerd op
Na de succesvolle lancering van LET Recordings met JP Enfant's 'Dreaming Backwards' EP is er genoeg reden voor een feestje voor de Amsterdamse organisatie. En welk moment is er beter om dat te doen dan tijdens het roemruchte Amsterdam Dance Event met niet één, maar twee feesten? LET viert haar 5 Year Anniversary in Closure door op zondag de ADE closing te organiseren. Op donderdag werkt LET samen met The Crave uit Den Haag om een grootse line-up in de ITW Loods loods neer te zetten.

ADE Sunday: LET 5 Year Anniversary ADE Closing Special
Het allereerste LET-feest ooit was in 2010 tijdens ADE op zondag. Vijf jaar later is het tijd om terug te keren naar diezelfde dag om dit jubileum te vieren. Op 18 oktober strijkt de organisatie neer in Closure. LET heeft Mike Servito, Molly, Deniro en Steffi x Martyn uitgenodigd om een exclusive 3-hour b2b sessie te doen. Deniro en Molly hebben beiden een podcast voor de gelegenheid gemaakt. Beluister ze hierTickets kosten € 18,- euro en zijn verkrijgbaar via Ticketscript.

Op dezelfde avond heeft LET een paar van hun goede vrienden uitgenodigd om in Café Struik te draaien, aan de overkant van Closure. Een intiem borreltje om een drankje te drinken voor de ADE afsluiter in Closure start. De toegang hiervoor is gratis.

The Crave & LET ADE Special: Dystopian x Giegling
Naast het 5-jarig jubileum heeft LET twee vooruitstrevende Duitse labels uitgenodigd om samen met hun Haagse vrienden van The Crave de donderdag van ADE kleur te geven. De vooruitstrevende labels Dystopian en Giegling brengen hun beste artiesten naar de ITW Loods loods voor een onvervalste rave in Amsterdam-Noord. Rødhåd, Don Williams en Konstantin staat genoteerd als headliners en Edward en Tobias tekenen beiden voor een live set die avond. Zoals altijd doet LET ook dit jaar tijdens ADE haar credo wederom eer aan: het ergste moet nog komen!

Kaarten kosten € 20 en zijn hier verkrijgbaar.