Partyflock
 

Suikerunie

op de kaart
afbeelding Suikerunie
AdresSuikerlaan 20
9743 AN
Groningen
Nederland
Aanwezigheidfacebookpagefacebookpage
Boek een overnachting in of in de buurt van Suikerunie via Booking.com.
1 februari 2020
Foto's, Kings of Core, 1 februari 2020, Suikerunie, Groningen
9 maart 2019
Foto's, Rawfare, 9 maart 2019, Suikerunie, Groningen
2 februari 2019
Foto's, Kings of Core, 2 februari 2019, Suikerunie, Groningen
3 februari 2018
Foto's, Kings Of Core, 3 februari 2018, Suikerunie, Groningen
2 december 2017
Foto's, Rawfare, 2 december 2017, Suikerunie, Groningen
13 augustus 2017
Foto's, Paradigm Festival, 13 augustus 2017, Suikerunie, Groningen
2 april 2016
Foto's, Kings of Core, 2 april 2016, Suikerunie, Groningen
Nieuws
All we want for christmas is you! Kerst komt er weer aan en die breng je natuurlijk door met je familie en vrienden.
2017 wordt bigger en better! Op zaterdag 1 april komt Soixante neuf weer naar het mooie Groningen voor een keiharde festival editie! Ons vorige zwaar uitverkocht indoor festival in Groningen is jou vast nog wel bekend..
Rawfare Suikerunie
2 november 2016
Verweerd beton, verroest staal, een grote industriële hal met een ultiem underground gevoel waar je de nekharen van overeind gaan staan. Voor Rawfare is er geen betere locatie dan het Zeefgebouw gelegen op het enorme Suikerunieterrein te Groningen.
Op zaterdag 14 mei vindt de allereerste editie van Loodsrave Festival plaats. Het is de eerste keer dat het roemruchte Loodsrave-concept van Paradigm in een 'festival-jas' gestoken wordt. Gratis entree tot 15:00 uur en de mogelijkheid om eigen drinken mee te nemen, zijn elementen die het concept uniek maken. Op het voormalige Suikerunie terrein te Groningen zal het feestgeweld losbarsten. Het festival zal 20 uur duren (van 12.00 uur tot 09.00 uur) en meer dan 40 artiesten geven acte de présence!
Op 12, 13, 14 en 15 augustus vindt het fameuze Paradigm Festival wederom plaats. Dit jaarlijks terugkerende concept zal voor het eerst, in haar vijf jarige bestaan, 72 uur non-stop duren. Tijdens het festival zullen op de 7 podia ruim 100 DJ's hun draaikunsten vertonen. Nieuw is dat er dit jaar ook overnacht kan worden op de speciaal hiervoor ingerichte camping. Naast een verscheidenheid aan dancemuziek biedt het festival een platform aan artistiekelingen en creatievelingen, die er hun kunstzinnige objecten en projecten tonen.
Zaterdag 2 april 2016 is het weer tijd voor de indoor editie van Kings of Core. Na vorig jaar met succes de stap te hebben gezet naar Sportcentrum Kardinge is het doel die editie te overtreffen. En dat gaat gegarandeerd gebeuren!
Zaterdag 2 augustus is geprikt als nieuwe datum, want CP wilde hoe dan ook in 2014 een outdoor editie van Indicator aanbieden. En dat is gelukt en wel op een nieuwe locatie welke zich mag rekenen tot een van de dikste industriële locaties van het Noorden! Met trots kan de organisatie melden dat ze het Suikerunieterrein te Groningen gaan omtoveren tot een zeer exclusief hardstyle domein! 1

4 waarderingen

BASSMAN H4L
Graanfabriek
José
Perfecte locatie ...­deze x was de.­muziek een stuk minder hard ..­hopelijk dat het de.­volgende x weer beter en harder is
HC-manuel
doen
kitedude92
zeer goed

3 opmerkingen

Ik reed er langs en kon een glimp mee pikken..­ nice!
Binnen de nieuwe Maassilo? :D :lief: Zag er tering vet uit voor een lekker rauw feestje
Echt superr feest