Partyflock
 

Club Smederij

op de kaart
afbeelding Smederij
AdresBurgemeester Brokxlaan 8-81
5041 SB
Tilburg
Nederland
SiteSite clubsmederij.nl
E-mailinfo@smederijspoorzone.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloud
Medewerkers

Informatie

Club Smederij is een Tilburgse club waar een groot aantal evenementen samenkomt.

Dit unieke en rauwe pand, dat ooit fungeerde als hal voor treinmotoren, is de broedplaats voor enerverende dance events als Impload, Suburban Disco, Rewind, Daisy en veel meer.
In deze club komt een grote variatie aan muzikale genre's zoals house, minimal, techno, tropical volledig tot hun recht.
Boek een overnachting in of in de buurt van Smederij via Booking.com.
Nieuws
Flink van je af rollen, een dansje wagen en een drankje doen. In het midden staat DJ Keezus Christus te draaien, hij houdt de vaart er in door wat oude disco discoplaten af te wisselen met italo & nu-disco. "We organiseren ook de rollerdisco op onder andere Paaspop en verhuren onze rolschaatsen. Een rollerdisco organiseren in Tilburg stond al lang op onze bucketlist, erg tof dat we dat nu eindelijk samen met de Smederij gaan afvinken!" zegt Margot van Werktuig enthousiast, "Maar niet te pretentieus allemaal hoor, gewoon een leuke zondagavondactiviteit! Met je vriendinnen of je date lekker rondjes rolschaatsen, goeie muziek op de achtergrond en als je het beu bent nog een afzakkertje nemen terwijl je anderen ziet stuntelen."
Na een succesvol eerste jaar keert De Microclub weer terug naar de plek waar het allemaal begon: club BASIS in Utrecht.
Club Smederij staat vrijdag 12 mei in het teken van elektro. Dr. Lektroluv, The Policy en Ambivalenz vormen samen het programma van de avond.
Ervaring en ambitie niet gewenst. Club Godverdomme komt naar Tilburg! Zaterdag 15 oktober worden ervaren DJ's uit de booth van Club Smederij geweerd zodat onervaren DJ's hun aller-eerste set door de Spoorzone kunnen knallen. 1
We doen bijna een strik om het festivalseizoen van 2016 en kijken direct wat het clubseizoen dit najaar gaat brengen. De Sluwe Vos pakt het serieus aan met een solo tour langs acht verschillende Nederlandse clubs. Vier weekenden achtereen zal hij van OOST in Groningen tot een nog geheime locatie in Amsterdam de volle nacht voor zijn rekening nemen.
Het moet allerminst een standaard stapavond worden. Club Smederij in de Spoorzone 013 vormt dit weekend het toneel voor de eerste editie van Opmars. Techno gaat er samen met toneel en kunst.

1 waardering

Nesse
Leuke tent, lekker je ding doen.­ Goede sound