Partyflock
 

DOKA

op de kaart
afbeelding DOKA
AdresWibautstraat 150
1091 GR
Amsterdam
Nederland
SiteSite doka-amsterdam.nl
Aanwezigheidfacebookpage
Informatie
DOKA is een tijdelijke club/restaurant, gevestigd in de kelder van het Volkskrantgebouw.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van DOKA via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda DOKA
Laatste feest was op zondag 21 oktober 2018: Sit Down
Statistieken


x
139·feesten
geen·in de toekomst
139·in het verleden
16·nieuwsberichten
1377·kliks
634·bezoekers · herkomst
358·unieke bezoekers
73Partyflockfans
15.4 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (79 stemmen)
Nieuws
Van restaurant en club Canvas op de zevende verdieping tot de creatieve nachtbar DOKA in de kelder tot en alles daar tussenin: ADE zal het hele hotel onderdompelen.
De Amsterdamse DJ Shinedoe presenteert zaterdag 31 mei haar langverwachte derde album,Illogical Directions, in Doka. Hierin rekt ze de grenzen van dance zover mogelijk op, bewerkt ze en brengt het weer samen tot één geheel. Ze wordt bijgestaan door Jerome Sydenham DE en Aron Friedman NL.
Tomorrow is now, kid en DOKA bundelen krachten en nodigen de veelzijdige DJ, producer en vocaal artiest Seven Davis Jr. US uit voor een bijzondere editie van Nachtkijker op donderdag 15 mei. Tijdens deze speciale set in de kelder van het Volkskrantgebouw wordt Seven Davis Jr. bijgestaan door Tomorrow is now, kid residents Alex Salvador en Philou Louzolo.
Horizon keert voor de (nu echt) allerlaatste keer terug naar Doka met de allereerste Correspondant Night in Nederland. De afgevaardigde delegatie voor deze avond zijn Ivan Smagghe en Tim Paris, die onder hun It's A Fine Line collaboratie hun Nederlands debuut zullen maken.
Na meerdere succesvolle avonden keert Aspirations terug naar hun roots in de kelder van Doka. Tijdens Koningsnacht op 25 april maken ze zich op voor een bijzondere editie met enkel prominente kopstukken uit de housescene: Boo Williams US, Moomin DE en Shadee NL.
April is de laatste maand dat het tijdelijke Doka geopend is, dus een van de laatste kansen om deze zalige locatie te zien - Get On Down! Get on Down heeft een breed spectrum in zowel muziek als in zijn bezoekers: disco-, house- en technomusic voor een mixedgay publiek. G|O|D is geïnspireerd op het begin van de housecultuur in de Amerikaanse warehouses en clubs: Beats with Attitude!
Een feest met uitsluitend underground dansmuziek. Dat is Dio_Rama. Zaterdag 7 februari vindt de eerste editie plaats in Doka te Amsterdam. Hier treden onder andere Sebo K, Robin Kampschoer en de organisatoren Alexander Koning en Mike Ravelli op. Een selectie dj's die garant staan voor kwalitatieve house, techno en alles wat daar tussen zit.
De steigers op de Wibautstraat voor het Volkskrantgebouw spreken boekdelen. Er zijn grote ontwikkelingen gaande, want hier opent in mei 2014 het nieuwe Volkshotel. Een initiatief van ondernemer Job Heimans, ondersteund door het team achter Canvas op de 7e.
De kelder van het Volkskrantgebouw is nog geen week hetzelfde geweest sinds de opening van Doka, een paar maanden geleden. Van een club met toiletten zonder deur tot een kelder vol Vintage; Doka heeft een veranderlijke geest. Deze energie vormt de kern van de énige NYE in de tijdelijke club.
Field Sessions in DOKA
20 november 2013
Het Amsterdamse kwaliteitslabel Field Records bestaat vijf jaar en viert dit op gepaste wijze middels een reeks evenementen op verschillende locaties in Amsterdam. De Field Sessions evenementen behouden het doel om de muzikale horizon van het label te verbreden en grensverleggende artiesten te programmeren die aansluiten bij het Field gedachtegoed.