Partyflock
 
afbeelding PIP
AdresBinckhorstlaan 36
2516 BE
Den Haag
Nederland
SiteSite pipdenhaag.nl
E-mailalles@pipdenhaag.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudtumblr
Capaciteit700

Informatie

Support (local) art, music and culture.
Boek een overnachting in of in de buurt van PIP via Booking.com.

Uitgaansagenda PIP

Laatste feest was op zaterdag 20 november 2021: PIP
Elders
Laatste feest was op zondag 13 juni 2021: o, o, radio
Statistieken
414·feesten
geen·in de toekomst
414·in het verleden
19·feesten elders
8·nieuwsberichten
6·video's
3323·bezoekers · herkomst
1183·unieke bezoekers
112Partyflockfans
24.4 KFacebooklikes
1·opmerking
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (484 stemmen)
Nieuws
Op zaterdag 1 september hop je in de Hofstad van de ene club naar de andere tijdens de allereerste editie van Clubhopping The Hague.
We doen bijna een strik om het festivalseizoen van 2016 en kijken direct wat het clubseizoen dit najaar gaat brengen. De Sluwe Vos pakt het serieus aan met een solo tour langs acht verschillende Nederlandse clubs. Vier weekenden achtereen zal hij van OOST in Groningen tot een nog geheime locatie in Amsterdam de volle nacht voor zijn rekening nemen.
Het is al weer een tijd geleden dat er in Den Haag een goed hardtechno feest werd gegeven. Op zaterdag 12 maart kunnen liefhebbers zich gaan vermaken in de PIP in Den Haag. BR Hard Techno komt samen met Connected met een hele dikke line-up in twee area's.
Opzienbarend is het signaal op zijn minst en ook eentje waar het Nederlandse uitgaansklimaat erg blij van zou moeten worden want het roemruchte Duitse technolabel van head-honcho Sven Väth komt naar Nederland voor een 'Club Weekender'. Waar je van Cocoon normaliter grote locaties en festival hostings gewend bent, komt het label echter verrassend uit de hoek met twee kleine club shows van maximaal 600 bezoekers.
Vrijdag 17 en zaterdag 18 april is Den Haag in de ban van The Crave Weekender. Het eerste levensjaar van het vooruitstrevende Haagse techno concept wordt gevierd in haar thuisbasis, de PIP. Beide avonden staan in het teken van labelnights. Zo presenteren Format Records en Token hun sterkste delegatie.
Vorig jaar was een vruchtbaar jaar voor District25. De Haagse organisatie is verantwoordelijk voor het snelgroeiende technoconcept The Crave. Artiesten als Cari Lekebusch, James Ruskin, Pär Grindvik en Sandrien zijn al de revue gepasseerd. Na meerdere uitverkochte edities en een eigen festival zijn ze van plan deze stijgende lijn in 2015 door te zetten. Dystopian uit Berlijn is namelijk uitgenodigd op 23 januari.
Het Haagse District25 keert na een uitverkochte 'Crave Fest' terug op zaterdag 15 november met een hoogstaande editie. Het affiche is de mooiste uit de historie tot nu toe, van de organisatie die slechts 8 maanden geleden werd opgericht. Zo zijn Cari Lekebusch, James Ruskin en Pär Grindvik de headliners. De line-up wordt aangevuld met een sterke delegatie aan opkomende nationale acts.
Op 31 mei viert Avondeten hun 1-jarige bestaan een manier zoals je dat van hen gewend bent! Ze reizen af naar de duinen om jullie een fenomenale locatie te geven: PIP Den Haag. 1

1 waardering

reenaatee
Wat een coole locatie zeg, hoop dat er meer feestjes volgen hier!

1 opmerking

Ja hoop het ook Wordt zeker te gek.­ Met suprise acts gekke mensen en meer.­