Partyflock
 
­ Nederland

The Crave strikt Cari Lekebusch, James Ruskin en Pär Grindvik

gepubliceerd door , op
The Crave
28 oktober 2014
Het Haagse District25 keert na een uitverkochte 'Crave Fest' terug op zaterdag 15 november met een hoogstaande editie. Het affiche is de mooiste uit de historie tot nu toe, van de organisatie die slechts 8 maanden geleden werd opgericht. Zo zijn Cari Lekebusch, James Ruskin en Pär Grindvik de headliners. De line-up wordt aangevuld met een sterke delegatie aan opkomende nationale acts.

The Crave krijgt met Cari Lekebusch en Pär Grindvik een Zweeds tintje. Een unieke, opzwepende en dynamische sound die naadloos aansluit op het concept en tevens nog nooit eerder ten gehore werd gebracht in Den Haag. UK pionier en Blueprint labeleigenaar James Ruskin, die eerder dit jaar nog Trouw uitverkocht, maakt het plaatje compleet.

Met de huidige programmering bewijst District25 dat het in korte tijd grote stappen heeft gezet om zijn visie te realiseren: de Haagse nachtcultuur op de kaart zetten. Zo is er namelijk ook nog opvallend bezoek uit Amsterdam van het toonaangevende Schwung. PIP, bekend van zijn rauwe uitstraling en Berlijnse sferen, is wederom de locatie.

The Crave vindt plaats op zaterdag 15 november, in PIP. De early birds, 1st release en 2nd release tickets zijn al uitverkocht. Tickets uit de 3rd release zijn verkrijgbaar via koop tickets en koop tickets. Voor overige info: www.thecrave.nl

De volledige line-up:
James Ruskin (Blueprint Records - Verenigd Koninkrijk)
Cari Lekebusch (H-Productions, Drumcode - Zweden)
Pär Grindvik (Drumcode, Stockholm LTD - Zweden)
Folker Zwart (Sleaze Records, Schwung)
Nathan Surreal (KMS Records, [IN]cognito)
Vân Anh (Perron)
Paul Cairo (Junction, Studio 80)
Sander Ellerman (Little Helpers)
Secunda (District25, The Crave)
Tenzers (Buitengewoon)
stranger (Self Reflektion, Konkrete Collective)