Partyflock
 
­ Nederland
Een tijd geleden kregen de mannen een berichtje van Afrojack. "Hij vertelde dat hij een opzetje had van een hele toffe plaat en vroeg naar onze mening." Vertelt Lucas enthousiast. "We hoorden het, en het was eigenlijk meteen raak. We dachten: dit is echt tof! En sowieso tof om met Afrojack te werken. Tegelijkertijd heeft hij DubVision benaderd om iets met zijn drieën te doen, en eigenlijk was meteen iedereen aan boord! Soms heb je gewoon meteen bij een nummer dat er een soort van magie achter zit. Dat gevoel hadden we allemaal en toen zijn we met de opzet van Afrojack aan de slag gegaan. We hebben flink uitgebouwd en er zijn ook zoveel versies geweest. Tot uiteindelijk de versie die het nu is, en daar zijn we allemaal super blij mee."
Aankomende zaterdag zal een van de eerst mogelijke grootschalige indoor evenementen sinds lange tijd, Hunkering In Concert, plaatsvinden in Amsterdam. Een evenement dat staat voor het geven van iets speciaals en unieks. Onder andere Klangkarussell zal deel uit maken van deze bijzondere avond. Wij spraken met Adrian Held.
Het is inmiddels al een lange tijd geleden dat we op een festival stonden, maar dat betekent niet dat dj's in die tijd niets hebben gedaan. Ran-D heeft iedere dag lekker aan zijn tracks zitten werken. "Het enige wat je hebt is de muziek, dus mijn dagen zagen er in dat opzicht hetzelfde uit. Ik was ook wel net zo creatief als ik normaal gesproken ben." Ook is de dj druk bezig geweest met Gunz For Hire en zijn eigen show Homebase.
Adaro heeft het afgelopen jaar meer tijd in de studio gehad dan ooit. Dat betekent dat de dj ook enorm veel tracks heeft gereleased in deze periode. "Motivatie was gelukkig geen probleem, maar ik ben erg blij dat het weer op gang komt qua festivals." Er staat dan ook veel op de planning voor Thijs. "Mijn track met Vertile, Walk With Me, is net uit en doet het enorm goed! Hij staat momenteel zelfs op nummer 1 in de Hardstyle.com top 40." Verder kunnen we collabs met High Voltage en Aftershock verwachten, en ook zitten er solotracks aan te komen.
Ze groeide op in Zuid-Amerika en wist op dat moment nog niet dat ze haar passie voor hardcore produceren in Europa zou vinden. Thais Morel, beter bekend als DJ HYSTA, was pas 16 toen ze begon met het leren van hardcore productie. Het was liefde op het eerste gezicht toen ze in aanraking kwam met de Franse raves, vertelt ze. "Daarna begon ik al snel met het organiseren van mijn eigen feestjes met vrienden."
Lucas & Steve over Anywhere With You: "het allerleukst vind ik dat ieder zijn stempel er echt opgedrukt is."5 okt 2021
Klangkarussell bij Hunkering in concert9 jul 2021
Ran-D over zijn grootste angst, nooit stilzitten en nieuwe muziek: "dit is nog lang niet alles".25 jun 2021
Adaro over nieuwe tracks, collabs en het festivalseizoen: "dit is nog maar het begin".25 jun 2021
Leer DJ HYSTA kennen: "het achterlaten van mijn stempel is mijn favoriete aspect van producen"7 apr 2021