Partyflock
 

Klangkarussell bij Hunkering in concert

door , gepubliceerd op
Klangkarussell bij Hunkering in concert
9 juli 2021
Aankomende zaterdag zal een van de eerst mogelijke grootschalige indoor evenementen sinds lange tijd, Hunkering In Concert, plaatsvinden in Amsterdam. Een evenement dat staat voor het geven van iets speciaals en unieks. Onder andere Klangkarussell zal deel uit maken van deze bijzondere avond. Wij spraken met Adrian Held.

Adrian is enorm enthousiast dat ze eindelijk weer het podium op mogen, "het wordt een geweldige show en vooral heel interessant met een orkest erbij. Dat tilt de ervaring naar een heel ander level."
Tijdens het optreden van Klangkarussell kunnen we een mix verwachten, "een aantal tracks treden we op met het orkest, en daarnaast draaien we onze eigen set."

De afgelopen periode was voor Adrian zowel een vloek als een zegen, vertelt hij. "Omdat we niet aan het touren waren hadden we wel veel meer energie en tijd om ons te focussen op muziek." We kunnen dan ook een aantal nieuwe tracks verwachten tegen de herfst. Verder denkt Adrian dat het qua evenementen een vrij rustig jaar zal worden. "We maken er aankomende zaterdag een mooie show van, en misschien in de herfst ook nog één of twee. Verder zullen we ons waarschijnlijk focussen op muziek."