Partyflock
 

Adaro over nieuwe tracks, collabs en het festivalseizoen: "dit is nog maar het begin".

door , gepubliceerd op
Adaro over nieuwe tracks, collabs en het festivalseizoen: "dit is nog maar het begin".
7 oktober 2020
ArtiestAdaro Site
Adaro heeft het afgelopen jaar meer tijd in de studio gehad dan ooit. Dat betekent dat de dj ook enorm veel tracks heeft gereleased in deze periode. "Motivatie was gelukkig geen probleem, maar ik ben erg blij dat het weer op gang komt qua festivals." Er staat dan ook veel op de planning voor Thijs. "Mijn track met Vertile, Walk With Me, is net uit en doet het enorm goed! Hij staat momenteel zelfs op nummer 1 in de Hardstyle.com top 40." Verder kunnen we collabs met High Voltage en Aftershock verwachten, en ook zitten er solotracks aan te komen.
De nadelen waren voor de dj dat nieuwe muziek niet met het publiek gedeeld kon worden. "Dat konden we merken aan de streaming getallen van dance muziek in het algemeen, en zeker bij hardstyle dat de evenementen echt noodzakelijk zijn voor onze muziek. We hebben de festivals nodig om het genre groot en levendig te houden."
Sinds het begin van deze gekke tijden heeft Thijs gemerkt dat materiele dingen hem weinig doen. "Ik ben tevreden met de kleine dingen in het leven. Overdag in de studio werken, 's avonds tijd met mijn vriendin, vrienden en familie doorbrengen, vette films en series kijken. Ik ben een gelukkig mens. Op de achtergrond ben ik veel in het produceren van andere genres gedoken, en daar ga ik onder andere namen zeker mee verder als hobby."

"Wat wel zeker is, is dat je in 2021 op muzikaal gebied nog veel van ons gaat horen."
Behalve als Adaro is Thijs ook actief in de act Gunz For Hire, samen met Ran-D. "We hebben enorm veel nieuwe muziek gemaakt voor onze Seek & Destroy show die we gaan premieren op Defqon.1 At Home. Het gaat dus om vier splinternieuwe tracks in deze set, plus er is een remix van een oude Gunz klapper gemaakt door een top duo. Dit is nog maar het begin, we zijn nog iets heel vets van plan met dit thema. Daar kan ik nog niets over vertellen. Wat wel zeker is, is dat je in 2021 op muzikaal gebied nog veel van ons gaat horen. "

Defqon.1 At Home
Komend weekend mogen we vier dagen lang genieten van de Defqon.1 At Home livestream. Zo draait Thijs donderdag vanaf 21.45. Hij heeft dan ook enorm veel zin in deze set. "Ik kan niet wachten op de reacties van het hardstyle publiek op de nieuwe tracks. Je kunt verwachten waar Adaro in 2021 voor staat, hardstyle met verschillende emoties. Ik draai altijd gevarieerd, dat houdt het leuk en verrassend. Go check it out!"
Het feit dat Defqon.1 dit jaar volledig via livestream gaat doet de dj wel weer enorm verlangen naar de festivals van 'vroeger'. "Het thuiszitten heeft nu wel lang genoeg geduurd. Ik heb voor het eerst in mijn leven een normaal slaapritme", grapt hij. "Nee even serieus. Het is voor de gehele evenementen industrie van groot belang dat het weer ging gebeuren. Ik ben hartstikke blij dat de regering nu een grote draai heeft gemaakt en dat er positief naar de festivalzomer gekeken wordt. Het moet nog allemaal gebeuren natuurlijk, maar het ziet er qua perspectief goed uit. Ik krijg enorm veel berichten van partygangers die allemaal niet kunnen wachten om weer te gaan knallen, dus het zal dan zeker een mooie zomer worden!"
En wat we verder dit Defqon.1 weekend nog van Adaro kunnen verwachten? Natuurlijk zijn set op The Gathering, maar 's nachts zal er verder gegaan worden met de Roughstate Blue Night Party. "Daar draaien alle jongens van onze labels Roughstate en Rough Recruits. Ik draai daar een back2back met Invector, een van de grote talenten binnen de raw scene. Op zondag kunnen jullie de première van de Gunz For Hire 'Seek & Destroy' show zien op de mainstage."

Het festivalseizoen
Verder staat er voor de dj heel wat op de planning voor het komende festivalseizoen. "De boekingen stromen binnen, een aantal highlights die ik al mag aankondigen zijn: Dropzone in Kroatië, Creamfields in Engeland, Reawake, Live Again, en Decibel Outdoor mainstage in Nederland. En more is coming! Ik hoop jullie deze zomer ergens tegen te komen!"