Partyflock

Trilok & Chiren: They Control The Sound!

Trilok & Chiren: They Control The Sound!

door , gepubliceerd op
Goedemorgen heren. Om het ijs te breken... Vertel! Wie zijn jullie, wat doen jullie buiten de dance-scene, waar wonen jullie? Wat is jullie gezinssituatie?
Trilok & Chiren is Tommy Calderon (links op de foto) uit het zonnige Den Helder en is geboren op 7 februari 1981. Buiten de dancescene om poker ik met vrienden, speel ik af en toe een potje roulette en ga ik zelf af en toe nog wel eens stappen of naar een concert. Ik ben sinds kort weer vrijgezel en heb een eigen huis in Den Helder.

Trilok & Chiren is Villyvian van Tiel (rechts op de foto), maar iedereen noemt me Vil! Ook ik kom uit Den Helder maar dan aan de andere kant van de stad (west-side ;)). Heel toevallig speel ik ook graag poker en speel ik Tommy altijd blut, maar van dat geld koop ik platen dus heeft hij er ook nog wat aan. Verder heb ik dezelfde hobby's als Tommy en zijn we dus vaak samen op stap met onze vrienden. Ik woon alleen in mijn knusse huisje.

Vraag van THE EARLY RAVER
Jullie zullen vast wel wat wilde verhalen hebben over de Twins. Vertel, het schijnt een bar te zijn waar 'het allemaal begon'?!

The Twins!!!! Haha...Ja daar is het voor ons en heel veel andere gabbers allemaal begonnen. De Twins was een soort kruising tussen een bruin cafe en een kleine disco. Achter de bar stond onze eigen Erna: een vrouw van 50 met het kapsel van Dolly Parton die gezellig meedeed op de beats van 200 BPM. Vil was al vanaf zijn vijftiende drie dagen in de week de resident dj en niet veel later kwam Tommy daar ook draaien. 150 man zouden er misschien ingaan, maar wij kregen met passen en meten er soms wel 250 man in. Allemaal gehuld in een Aussie gingen zij jarenlang compleet los, het vocht droop van het plafond zo op onze platen. Draaien voor het Helderse publiek was jarenlang een groot feest. Hier hebben we ook echt geleerd hoe je een feest moet maken, en hier hebben we geleerd hoe je een avond moet afsluiten… bagage die we nu nog steeds meedragen en toepassen. De Twins bestaat al een tijdje niet meer...Het is ons ontnomen. En echt, daar zijn wij en menig bezoeker na al die jaren nog steeds een beetje verdrietig om!!

Ok, hardstyle is natuurlijk de pindakaas op jullie boterham, maar waar luisteren jullie naar als jullie niet aan het werk zijn?
Muzikaal gezien hebben we een hele brede horizon. Om te beginnen genieten wij erg veel van The Doors. Naast dat dat gewoon hele mooie muziek is, leren we er ook een hoop van. De manier waarop zij muziek maakten is ongeëvenaard. Ontzettend speels. Een andere held van ons is Eminem. Raptechnisch is hij geniaal. De snelheid waarmee hij kan rappen is ongelofelijk. Zo snel...zo gelikt...De teksten zijn grappig, duister of met veel emotie. En dat verworven in zijn muziek maakt hem voor ons een uniek artiest. Tevens houden we ook van lekkere top 40 muziek waar we zelf af en toe op kunnen swingen. :banana:


Een veelgestelde vraag inmiddels, maar ook jullie mening willen we wel even lezen. Wat vinden jullie van de manier hoe hardstyle zich ontwikkeld heeft in de loop der jaren dat jullie meedraaien? Zowel negatief als positief.
Nou om te beginnen ontwikkelt het zich...en dat is sowieso positief, want als het blijft hangen, brengt het ons niet verder en bloedt het dood. De hardstyle van tegenwoordig vinden wij beter dan voorheen. Op dit moment is het veel technischer, veel zuiverder en er zijn dikkere sounds en beats en daar houden wij van. Het nadeel is wel dat bijna iedereen zo hard mogelijk probeert te beuken. Zo hoorde we bijvoorbeeld op Qlimax rond 11 uur al een eerste oude hardcore plaat, terwijl hardstyle juist zo geschikt is om een avond mee op te bouwen en dat komt een feest alleen maar ten goede. Wij proberen hier altijd rekening mee te houden...Staan we vroeg? Dan halen we de early plaatjes en de StraightOn Black's uit de kast om lekker mee op te bouwen. Dat zou naar ons idee vaker moeten gebeuren. Maar hoe later het wordt hoe ruiger het moet worden natuurlijk ;)

Vraag van Sylv!@
Hoe komen jullie aan de thema's van een release? En hoe gaan jullie dan te werk om een release daadwerkelijk te krijgen zoals hij wordt?

De thema's zijn voor ons erg belangrijk want daarmee kun je een plaat een bepaald gevoel meegeven. Onze ideeën kunnen uit van alles voort komen. Soms willen we gewoon zelf een verhaal vertellen (rise of a new order) en soms halen we inspiratie uit andere muziek of films (Tales from da hood, Devil's Night). Dan ontstaat ook gelijk het idee voor een hoes ontwerp. En gelukkig kan onze designer bijna alles maken waar we om vragen. Met zo'n thematiek in ons hoofd werken we veel gemotiveerder naar ons einddoel toe en zijn we altijd weer een beetje trots als er een release af is. We hebben nog flink wat thema's (mythes) op de plank liggen dus in dit jaar gaan we flink knallen!
[dump left id=210]{alleen voor medewerkers}
DHHD, een graag geziene naam op de hoes van een plaat of een line-up.
Hoe zijn jullie eigenlijk samen gekomen?

Ergens in 2002 was Luna de hoofdact op het feest 'Reversion' in Den Helder. Vil had het anthem voor dat feest gemaakt. Om het uur kwam een fragment van die track voorbij. Dat viel Luna op en hij wilde weten wie die track had gemaakt. Uiteindelijk raakten we met z'n drieeën aan de praat. Toen werd gelijk duidelijk dat we dezelfde ideeën hadden over muziek. We besloten toen om samen in onze studio aan de slag te gaan. Alhoewel studio? We hadden niet veel apparatuur en het stond opgesteld in een ruimte van 1,5 bij 2,5 meter. We pasten er net in met z’n drieën, maar dat mocht de pret niet drukken. De eerste track die we met elkaar in één middag in elkaar knutselde was Union one. Toen we nog meer tracks af hadden moesten we ook een naam verzinnen en dat is DHHD geworden. DHHD komt voort uit de steden waar we vandaan komen. De DH is van Den Haag en de HD is van Huis Duinen (vroeger heette Den Helder Huis Duinen). Op de kotters (vissersboten) van Den Helder staat ook nog steeds HD. Daar hebben we het eigenlijk vandaan.
­[img size=medium right width=400 height=266]http://dump.partyflock.nl/211/dhhd.jpg[/img]

Vraag van Shockproof
Wat is de precieze reden dat jullie een eigen label hebben opgestart en niet bij Straight On Recordings zijn gebleven?

Bij Straight On Recordings hebben we echt een goeie tijd gehad en we hebben daar ontzettend veel geleerd. Ook hebben we het heel gezellig gehad bij SO en nu nog steeds. Maar na drie jaar wilden we wel op eigen benen staan, zodat we onze eigen ideeën tot werkelijkheid konden brengen. Daar is Mythica uit voortgekomen. We wilden meer dan alleen een label op de markt brengen. We wilden ons verhaal, het artwork en de muziek met elkaar combineren. Nu we ons eigen label hebben kunnen we ons daar dan ook helemaal in uit leven. Naast het produceren besteden we ook veel tijd in het bedenken van thema's (mythes) en de ontwerpen van de hoezen. Mythica is helemaal van ons en daar zijn we erg trots op. Overigens zijn we niet helemaal weg bij Straight On Recordings. Dit jaar zullen we ook daar weer een release gaan doen.

Wéér een veelgestelde vraag, maar wie zijn jullie voorbeelden? Mensen waar je tegen op kijkt binnen de scene?
Qua produceren is onze grote held Jeroen Streunding (Neophyte/The Beholder). Zo knap dat hij al die jaren mee draait aan de top. In de begin jaren maakte hij voortdurend dikke hits met zijn Amiga computertje. En nu is hij één van de meest technische producers die Nederland kent. Hij haalt het maximale uit zijn apparatuur en zijn hits zijn ontelbaar. Verder hebben we ook heel veel respect voor Zany en Showtek. Zij hebben de laatste twee jaren ontzettend veel gedaan voor de hardstyle. Op het dj vlak is het moeilijker om helden te noemen. Dat wisselt heel sterk. The Viper is natuurlijk een hele goede dj en ook Vince en Nosferatu draaien mega vet. En wat betreft de hardstyle komen we weer op Zany. Zijn sets kloppen als een bus. Vroeger in de hardcore tijd was The Prophet de grote held van Vil. Als hij moest draaien stond Vil de hele set vooraan. Damn, wat kon die man strak hardcore draaien!!

Vraag van jappy-b
Er zijn veel artiesten die een remix hebben gemaakt van een oorspronkelijke release van jullie. Op welke zijn jullie het meest trots en overtreft het jullie origineel?

Eigenlijk zijn er maar 2 platen gemaakt van ons door andere producers geremixed. Dat zijn de Hardbass Anthem en Funky Shit. Op die laatste zijn we het meest trots. Deepack heeft er echt iets moois van gemaakt en die stijl ligt ook meer in ons straatje. We hebben wel vaker remixen voor andere gedaan. Dat is enorm leuk om te doen, omdat je dan werkt met samples die je niet zelf hebt uitgekozen en dat is uitdagend. Verder is het een track van iemand anders, dus ben je goed gemotiveerd om met iets moois te komen. De beste remix die wij onlangs hebben afgeleverd vinden wij de Trilok & Chiren & Trilok & Chiren remix van Gizmo & Symastic 'Listen Up'.

Jullie hebben een hele typische sound, terug te vinden in jullie releases. 'We control the sound' was al innoverend in de hardstyle-scene. Wat maakt jullie releases volgens jullie zelf zo anders?
Wij waren één van de eerste uit de hardcore die hardstyle gingen produceren. We gooiden met dikke kicks en pompende snare's in de tijd dat het allemaal nog een beetje "Duits trancy" klonk. Wij wilden wat anders proberen dan de rest en voor ons gevoel mocht het wel iets meer stampen en dat is met platen als Rush, Funky Shit en DHHD The Anthem gelukkig gelukt. Nadat de HS 2 jaar in dezelfde style was blijven hangen probeerde we weer wat anders. De bassline schoven we naar achteren zodat we wat meer melodie konden toevoegen. Onze eerste plaat waarbij dat goed lukte was 'It's called the music'. Later hebben we er nog wat scary invloeden aan toegevoegd en dat is de Trilok & Chiren & Trilok & Chiren style van nu. Tot slot proberen we altijd zo origineel mogelijk te blijven en niet van anderen te kopiëren.

­[img size=medium right width=400 height=267]http://dump.partyflock.nl/213/163378.jpg[/img]

Vraag van B-Flock B)
Op X-Qlusive werd tijdens DHHD jullie nieuwste plaat gedraaid, die aangekondigd werd als 'On Fire'. Later kwam ik dat nummer tegen op The Box en heette hij ineens L.T.C. Project - In motion. Waarom is die titel veranderd?

Dat heeft Bianca heel goed opgemerkt :D We kennen haar trouwens. Zij is een zeer trouwe supporter van DHHD. Daar willen we haar bij deze dan ook gelijk voor bedanken!! Maar om haar vraag te beantwoorden..Die track heette inderdaad 'On Fire'. Maar we hadden niet echt het gevoel dat die titel bij dat nummer paste. Die track was te vrolijk en te melodieus om de titel 'On Fire' te kunnen dragen. Ook voelde het niet echt als een DHHD release. Daarom hebben we éénmalig een andere naam verzonnen en werd het LTC Project met In Motion. Toevallig is dat nummer ook nog met een eigen clip op de box terecht gekomen. Die clip was ruim een jaar te zien. We kunnen trouwens wel vermelden dat er toch een DHHD – On Fire gaat komen. Sterker nog, daar wordt momenteel keihard aan gewerkt!!

Qua produceren zijn jullie natuurlijk (voor zover wij weten) veelal hardstyle-minded. Maar hebben jullie ook weleens tracks uitgebracht in andere stijlen?
Op dit moment hebben wij alleen nog maar Hardstyle producties uitgebracht. Ons hart ligt al jaren vooral bij die stijl muziek. Vroeger hebben we heel veel Hardcore geproduceerd. Dat hebben we echter nooit uitgebracht. Maar die kans krijgen we dit jaar wel. In 2007 gaan we samen met 2 andere producers een Hardcore plaat opnemen. Gewoon even een keer ongelimiteerd rammen. Verder zijn we onszelf ook aan het trainen op het maken van wat commerciëlere muziek. Je hele leven rondkomen van de Hardstyle lijkt ons erg onwaarschijnlijk, dus moet je ook verder denken. Daar komt bij dat we het ook ontzettend leuk vinden om andere muziek te maken. Dat vereist weer totaal andere studio skills en daar leren we van. Gelukkig denken we niet in hokjes en kunnen we alle kanten op. We hebben een goede zangeres met een prachtige stem en een mooie uitstraling en daar gaan we zeker iets moois mee maken…. Maar uiteraard blijft Hardstyle voorlopig zeker onze no. 1.

Vraag van Pithune/Mass Vibrant
Begint hardstyle niet steeds meer op hardcore te lijken? Bij veel producties hoor je een bassdrum/kick die niet onderdoet voor sommige Hardcorenummers.

Ja, dat is duidelijk hoorbaar. Vooral de hardcore kick komt steeds vaker voorbij. Maar er zijn nog wel duidelijke verschillen. Om te beginnen is het tempo van hardcore een stuk hoger. Dat scheelt zeker 20 tot 40 BPM. Ook zitten er meer pieken en dalen in de hardstyle. In hardstyle wordt de hardcore kick namelijk vooral gebruikt om maximaal te pieken. Daarna valt een track net zo makkelijk weer terug in die lekkere lage hardstyle kick. Het is dus niet constant een volle dosis distortion wat op je afkomt. Dat is bij hardcore meestal wel het geval. Dat typeert die muziek en daar is ook niks mee trouwens :) We bezoeken nog steeds trouw elk jaar Thunderdome!

Hebben jullie nog leuke dingen in de planning staan?
Ja we hebben een nieuwe alias voor ons bedacht en dat is The MythBusters geworden en onder deze naam zullen we zeer snel een release gaan uitbrengen en staan we op een groot evenement met die alias. Deze zullen we uitbrengen op ons eigen label Mythica. Nog een leuk ding is een droom van ons die ook in het interview vermeld staat uit gaat komen, welke dat is kunnen we nog niet zeggen maar daar zijn we uitermate blij mee!

Trilok & Chiren & Trilok & Chiren zijn hele bekende namen als duo. Maar waarom draaien en produceren jullie zoveel samen? En veel minder solo?
Als duo zijn we gewoon op ons best. We vullen elkaar goed aan en we hebben ook samen een studio opgebouwd. Tijdens het produceren zitten we heel erg vaak op één lijn. Het samenwerken gaat gewoon super! Wanneer de één het effe niet weet dan vult de ander het altijd aan en andersom. Ook wanneer we draaien gaan we zelf het meest los als we met z'n tweeën zijn. Terwijl de één aan het draaien is doet de ander een beetje gek met het publiek en kan zich lekker laten gaan op de muziek. En we jutten elkaar ook altijd op tijdens een set. Verder reizen we ook een heleboel. Den Helder ligt nu eenmaal niet heel gunstig dus we rijden vaak het hele land door. En ook het buitenland zoeken we vaak op. En dat is met z’n tweeën veel gezelliger!!

Nederland is natuurlijk hét hardstyle-land bij uitstek. Is het in het buitenland ook wel aan het stijgen qua populariteit.?
Nederland is zeker hét Hardstyle-land van de wereld en daar zijn we ook erg trots op :) In het buitenland zie je gelukkig wel dat steeds meer mensen de moeite nemen om een feest te organiseren. Vooral Polen draait nu alweer een tijdje mee. In 2004 zijn we daar voor het eerst geweest en je kon toch zien dat de Hardstyle daar aardig begon te leven. En los gaan dat ze daar doen!!! Zwitserland draait natuurlijk alweer veel langer mee. Daar worden aanzienlijk grotere feesten gegeven zoals Energy en de Streetparade in Zürich. Op die feesten neemt hardstyle een belangrijke rol in. In veel andere landen wordt ook hardstyle geluisterd, alleen is de scene vaak erg klein. Het is wel ontzettend mooi om te zien hoe kleine organisaties in bijvoorbeeld Engeland en Schotland vechten voor een Hardstyle scène. Ze geven feesten in kleine discotheken of zelfs in collegezalen op universiteiten. Daarvoor laten ze Nederlandse hardstyle dj’s overvliegen. Deze organisaties maken geen winst, maar zetten zich puur in voor de muziek en de hoop dat het ooit net zoals in Nederland zal zijn. Zij organiseren puur vanuit hun passie voor de muziek. Vandaar dat wij voor dat soort optredens vaak onze prijs wat naar beneden bij stellen en die kant op vliegen. Wat uiteindelijk is het streven natuurlijk dat hardstyle bestaansrecht krijgt in zoveel mogelijk landen!!

­[img size=medium right width=320 height=240]http://photo.partyflock.nl/images/10736/main/73904.jpg[/img]

Jullie hebben jullie dus al een flink aantal clubs, hotelkamers en vliegvelden gezien. Ik kan me goed voorstellen dat dat voor jullie ook een uitstapje is wat iets specialer is dan hier optreden. Bouwen jullie dan ook zelf iets meer van een feestje?
Het buitenland is altijd weer erg bijzonder omdat je in een hele andere wereld terecht komt. De omgeving en de mensen zijn weer heel anders als thuis en daar genieten we van. Buiten Nederland zijn de mensen ook altijd enorm enthousiast. Voor hen is het allemaal nog redelijk nieuw en bijzonder. Zij leven niet in de luxe dat er elke week wel ergens een vet Hardstyle feest is. En als er een DJ komt uit hét hardstyle-land Nederland… dan staan ze om 20:00 uur helemaal los te gaan. Zo waren we een keer in Schotland op een feestje voor 150 man. Wij waren er al erg vroeg omdat we met de organisatie meegingen. Het feest begon om ongeveer 19:30 en de eerste mensen die kwamen toen al meteen binnen. Toen de eerste dj zijn eerste plaat begon te draaien, gingen de bezoekers zonder te aarzelen al meteen los!! Fluiten, klappen,springen, dansen...vanaf de eerste minuut tot het einde!! Het is enorm leuk om te zien hoe die mensen genieten van de muziek. De Schotse mensen zijn echt ontzettend lieve mensen en je kan ook erg veel lol met ze maken. Daarom komen we daar ook ontzettend graag :)

Waar we ook graag komen en waar Vil nog wel is een nachtje wil blijven is Polen! Hij vond het daar zo leuk dat hij er nog een nachtje extra bleef haha. De Poolse vodka met de groene graspriet erin zorgde ervoor Dat hij te lam was en een aantal extra uren slaap nodig had :lol: Terwijl Tommy al in het vliegtuig terug zat . De organisatie en Tommy probeerde Vil wakker te maken en te overtuigen dat hij mee moest met ons maar het mocht niet meer baten..... Vil was in coma geraakt en weigerde het echt om maar 1 stap te zetten. Toen hij zijn roes had uitgeslapen heeft hij een dag later een ander vliegtuig teruggepakt. Alleen de enige keuze was zo’n heel klein oud Pools vliegtuigje waar twaalf mensen in konden. Met van die propellertjes. Vliegtuigjes zoals je ze alleen in de oude James Bond films nog ziet. Het was wel even bidden voor Vil dat dat vliegtuigje ook weer zou landen. Vil is trouwens helemaal klaar met Poolse vodka. Maar daarover later meer.

Een andere keer waren we met de hele SO Crew in Polen met een StraightOn Tour bezig. We hebben toen met z'n allen Auschwitz bezocht. Want ondanks dat het flink feest is in Polen, wil je je ook verdiepen in het land, de mensen en de geschiedenis. Het bezoek aan het concentratiekamp was zeer indrukwekkend voor ons allemaal. Als je echt in die gaskamers heb gestaan waar het leed zich afspeelde en over de treinrails hebt gelopen waar de treinen dus aankwamen, dan raakt je dat diep... enorm diep! Zes stoere DJ's en Da Mouth of Madness stonden met tranen in de ogen. Wij vinden het ook vreselijk als we rechtsextremisme terug vinden in de Nederlandse hardere dance scène. Dat hoort daar absoluut niet thuis. En mensen die denken van wel moeten zelf maar eens een kijkje in Auschwitz.

Maar natuurlijk waren we die keer in Polen ook om te feesten. De Poolse jeugd uit oude industriewijken had al een maand gespaard om helemaal los te gaan in club Pyramide. Een hele mooie discotheek!! Het leek wel op een soort tempel uit de Egyptische oudheid. Het was lekker druk en de mensen gingen enorm los! .We hebben echt een superavond gehad met de hele SO Crew en ook op deze avond ging de vodka met de grasspriet er weer heerlijk in. Vil miste dit keer niet zijn vliegtuig, maar sprong wel uit een rijdend busje dat ons naar ons hotel bracht. Het busje reed niet zo hard en hij landde in de sneeuw. Hij was wagenziek geworden en wilde het busje niet onderkotsen. Tja Vil een vodka… Het vliegtuig waar we mee terug zouden vliegen had die nacht 9 uur vertraging! We zaten op het vliegveld waar echt niets te doen was. Daar zaten we dat met z’n allen. En allemaal flessen vodka in de tas om mee te nemen naar Nederland. Je kunt wel raden… die vodka heeft Nederland nooit bereikt.

­[img size=medium right width=400 height=267]http://photo.partyflock.nl/images/76005/main/297953.jpg[/img]

Hoogtepunten en dieptepunten. Iedereen heeft er wel eens last van, ookal krabbel je er weer bovenop en duurt een hoogtepunt nooit eeuwig. Vertel, wat willen jullie hierover kwijt? Wat is speciaal voor jullie geweest?
Ja dat klopt als een bus. Een carrière bestaat altijd uit hoogte- en dieptepunten. Wij begonnen meteen met een hoogtepunt. Onze eerste Hardstyle platen werden allemaal dikke hits en we stonden al zeer snel op feesten te draaien als Qlubtempo en X-qlusive. Een gouden start! En op dat moment dachten we dat we binnen de kortste keren naar de absolute top zouden doorstoten. Maar helaas bleven feesten zoals Qlimax, Defqon 1 en In Qontrol uit. De periode die volgde willen we niet een dieptepunt noemen, maar is wel een periode geweest waarin we hebben geleerd dat je keihard moet werken om aan de top te komen. We hebben een jaar gehad dat we maar 2 releases hebben gedaan, omdat we ons ook op andere stijlen gingen richten. We waren een beetje zoeken naar een richting die we wilden opgaan. Een mager jaar dus, waardoor we ook veel belangrijke feesten misten. Dat heeft ons er uiteindelijk wel toe gezet om ons label Mythica op te richten. Daarmee wilde we ons helemaal onafhankelijk maken en laten zien waar wij voor staan. Het oprichten van dat label zien we dan ook weer als een hoogtepunt. Daardoor volgde uiteindelijk belangrijke optredens zoals Decibel en Hard Bass. Maar als het aan ons ligt gaat het grootste hoogtepunt nog komen. We werken momenteel zo hard in de studio als nooit te voren. Want als we iets geleerd hebben is het dat hoogtepunten en dieptepunten vooral aan jezelf te wijten zijn. En als het aan ons ligt… gaan we Defqon en Qlimax zeker nog een keer halen!

Jullie zijn allebei al een flinke tijd lid op Partyflock. Zijn jullie regelmatig online en zoja, wat vind je van de site?
Wat af en toe jammer is, is dat mensen zich misdragen op het forum of alleen maar lopen te klieren in serieuze topics, maar de medewerkers van Partyflock grijpen dan direct in. De site is enorm overzichtelijk. Je kan er alles snel en gemakkelijk op vinden. De site is snel. Ook heel belangrijk! De site ontwikkelt zich en staat niet stil. En niet alleen de medewerkers, maar ook de bezoekers kunnen hun ding kwijt. Ze kunnen overal op reageren, ze kunnen een column schrijven, ze kunnen medefeestgangers en dj’s berichten sturen. Ze kunnen aangeven hoe ze een feest vonden en welke dj’s, locaties, organisaties etc. ze goed of slecht vonden. Voor ons is Partyflock een enorm belangrijke bron van informatie en is het gewoon de beste party site van Nederland. Het is ook de enige site waar we élke dag op kijken! Partyflock...Op naar de volgende 5 jaar!

Partyflock wil jullie graag bedanken voor jullie tijd en moeite voor dit interview en het feit dat jullie al jaren bezig zijn ons te vermaken op allerlei feesten! Veel succes in de toekomst heren! (F)

98 opmerkingen

Twee toppers! Superleuk interview en jullie verdienen het ook echt om eens een keer uitgelicht te worden! (Y)

Kus uit Friesland en tot gauw
Moppies!!

Super interview!
Uitspraak van L-inda-Mix op maandag 12 maart 2007 om 21:08:
jullie verdienen het ook echt om eens een keer uitgelicht te worden

Precies wat ik wilde zeggen!

En nog bedankt "vroegah" voor de leerzame cursussen en afters b) ;)

Kus uit Zuid-Holland en tot gauw

8)
laatste aanpassing
wat leuk om telezen zeg!!
vooral die vraag van mevrouw syl25 hahha:P

xxx
machtig!!:d van hun krijge we zeker nog veel te hore:d
Elusive
Werkzaam bij Elusive
Wat kan ik hier nog aan toevoegen?

Meesterlijk die gasten!!

Ga zo door (K)
Strak interview :respect:
Nog een kus uit Friesland dan maar ;p

Mooi intervieuw geworden Jon, lekker lang ook B)
laatste aanpassing
leuk interview ze maken zeker wel vette hardstyle :D
leuk interview
laatste aanpassing
The Twins!!!! Haha...­Ja daar is het voor ons en heel veel andere gabbers allemaal begonnen.­

Inderdaad heel den helder ging los in die tijd hahah goeie ouwuuh tijd

r.­i.­p.­TWINS
mijn vraag staat erin...:D
wist niet eens meer dat ik die had ingestuurd :$

maar echt een leuk intervieuw om te lezen
Top interview! (f)
De platen van "vroeger" van ze vind ik toch beter dan wat ze nu uitbrengen :)
Funky Shit blijft echt te vet :respect:
Goed intervieuw!! Helden! Zo doorgaan!! :respect: Crime Vendetta :respect:
Dat heeft Bianca heel goed opgemerkt We kennen haar trouwens.­ Zij is een zeer trouwe supporter van DHHD.­

B :D :respect: ;)

Vet interview :D
diepe respect voor deze gasten ! hun velen releases hebben toch menig avondje top gemaakt !
yo gasten, vet hoor, interview op PF en nog een tof interview ook.­
ook heel vet dat de twins nog even genoemd werd.­
werd er helemaal scheel van! Pfff volgende keer wat korter hor.­ Spreek je van de week tom! en dan neem je VIl maar me zal ik hem is laten zien wat pokeren is! HAhaha
Geweldig interview voor 2 echte toppers :yes: :respect:
zo tom heb je toch nog goed je best gedaan in de ode ha ha spreek je pik

THE PRETENDER ken je pokeren dan???????????
Echt een ZEER goed diepte interview met alles erop en eraan!! Alleen dat nl HET hs land is......­qua feesten wel, maar qua muziek niet.­
Die liveset van jullie op TBYD was echt master.­ Ik had medelijden met de mensen die na jullie kwamen....­

Keep up the good work!!
laatste aanpassing
Tom & Vil!

Altijd vrolijk :D En zeer leuk interview haha (Y)
Jows
Artiest Jows
Toppertjes, goede gasten!
DJVANTE
Werkzaam bij Team Delta Events
Artiest Vanté
Super duo
It's called the music en funky shit 1 van mijn favo platen!!

Cheerio
Idd top kerels !!!

Vet interview jongens;)!
Uitspraak van Mind.Illusion op dinsdag 13 maart 2007 om 11:25:
ze zijn zwaar ondergewaardeerd!!! Hopelijk wordt q-dance een x wakker

absoluut!!

Vind dat zij nu eens met de scepter mogen gaan zwaaien na al die jaren hard werk en vele hits geleverd te hebben!
Indication, 30 minutes, Street Knowledge, At War en aaaal die andere knallers.. onbegrijpelijk dat ze nog nooit op een groot evenement zijn geboekt! van mij mogen ze op Sensation dit jaar :respect:
Leuk gedaan jongens!!!
Voordeel natuurlijk dat Tommy op de mooiste dag van het jaar jarig is he O:)
Was fun je nog ff te zien vrijdag!!!
Leuk interview jongens! (Y)

Zie/spreek jullie wel weer ´s ergens op een feestje! Gr.
Beste intervieuw tot nu toe op PF!

Leuk dat ze ook hardcore liefhebbers blijken te zijn en dat ze zelfs een hardcore plaat uit gaan brengen, ben benieuwd (y)
Wij vinden het ook vreselijk als we rechtsextremisme terug vinden in de Nederlandse hardere dance scène. Dat hoort daar absoluut niet thuis. En mensen die denken van wel moeten zelf maar eens een kijkje in Auschwitz.

:respect: helemaal mee eens, had niet beter gezegd kunnen worden!

Verder een heel mooi interview! Op naar Mythica 007 :D
:cheer: de 2 leukste dj's :cheer:
leuk intervieuw
(K) TESSA
Uitspraak van _Tim op maandag 12 maart 2007 om 22:06:
De platen van "­vroeger"­ van ze vind ik toch beter dan wat ze nu uitbrengen
Funky Shit blijft echt te vet

mee eens!!
DJ Arno
Werkzaam bij Relive Events
Artiest Arno
Leuk intervieuw. Beter beeld van deze twee gasten kan je natuurlijk niet krijgen. Tommy & Vil (Y): Op naar Qlimax en Defqon! :d
T.D.S
Artiest T.D.S
gruwelijke producerzz kan geen plaat opnoemen van hun die niet vet was eigenlijk blamage dat ze niet altijd grote feesten pakken!!
Twee keer mee gemaakt, twee keer goed vermaakt! :D Van mij mogen ze op aankomende Qlimax staan! :D
laatste aanpassing
Zeker wel interessant interview:) :respect:
Vet interview (Y)
En als het aan ons ligt… gaan we Defqon en Qlimax zeker nog een keer halen!

En als het aan mij ligt ook zeker.

Leuk interview.
Hoop dat ze het van Q-dance ook lezen:P
Dima
Artiest Dima
echt super interview!

he jongens jullie zijn en blijven toppers :yes:
Leuk interview van een paar top dj's :)

Hoop ze ecth eens te zien op de grotere feesten :)
Leuk interview :yes:!
Hun live optreden op Try before you die was echt geniaal! :respect:
Leuk interview! De heren verdienen het zeker om door te breken maar dat gaat naar mijn mening zeker nog een keer gebeuren. :jaja:

Daar willen we haar bij deze dan ook gelijk voor bedanken!!
Thanks! :bloos: :lief: Wil mijn plaatje natuurlijk niet missen he als die langskomt. 8) ;)
laatste aanpassing
Ja super(y)!!

:respect:
Mooi en uitgebreid verslag :D (Y), vroeg me al af waar DHHD voor stond ja ;)
Prima interview met 2 jongens die nogal worden onderschat! Mythica :respect:
lkkr intervieuw heren.. :yes:

En als het aan ons ligt… gaan we Defqon en Qlimax zeker nog een keer halen!

Als het aan mij ligt ook!

Tommy en Vil ik zie jullie :bye:
Hey Buurman &­ co...­vooral doorgaan..­!!!!
DEN HELDERRRRRRRRRRRRRRRR
2 gruwelijke DJ's... :D
vett interview(y) 2 gekke gasten die goed kennen draaien:bounce:
groeten uit het zuiden
Top producers ! deze jongens gaan zeker nog heel lang mee in de scene ! en ze kunnen zich goed onderscheiden van de rest :respect:
Uitspraak van El mágico Mattie... op maandag 19 maart 2007 om 00:38:
Khoop dat ze op Defqon staan dit jaar!!

word eens een keer tijd ja!! Ook tijd dat q-dance wakker word! Ze laten deze mannen al veels te lang aan de kant staan terwijl zij in mijn ogen op het moment de beste producers in de Hardstyle zijn!
leuk intervieuw alleen jammer dat ze zich op commerciele muziek willen gaan richten
Leuk intervieuw jongens!(Y)
Keep it up!

Jullie zijn de meesters van de hardstyle
Leuk interview, symphatieke gasten en goede producers!
Relaxed interview! (y) Keep up the good work! :-D

Weet iemand hoe het nummer uit 't filmpje heet?
Daarvoor laten ze Nederlandse hardstyle dj’s overvliegen.­ Deze organisaties maken geen winst, maar zetten zich puur in voor de muziek en de hoop dat het ooit net zoals in Nederland zal zijn.­ Zij organiseren puur vanuit hun passie voor de muziek.­ Vandaar dat wij voor dat soort optredens vaak onze prijs wat naar beneden bij stellen en die kant op vliegen.­ Wat uiteindelijk is het streven natuurlijk dat hardstyle bestaansrecht krijgt in zoveel mogelijk landen!!

(Y)
Mennog
Werkzaam bij Vernes
Werkzaam bij Kdanz
Lekker hoor!

Tommy zie je snel weer!
Trilok en Chiren :)
:lol: dat verhaal over polen. die wodka met dat grassprietje kun je ook gewoon bij de gall&gall kopen ;)

en speel jij tommy ook al blut met poker vil? :roflol:
Tof interview, Hoop jullie snel te horen draaien op een feest, Gr Okker
Uitspraak van HURRICANE op vrijdag 23 maart 2007 om 14:39:
Relaxed interview! Keep up the good work!

Weet iemand hoe het nummer uit 't filmpje heet?

Mythica is de A kant, en Preach in Hell is de B kant! (myth001) Rise Of A New Order!

Leuk intervieuw, DHHD 4-LIFE!!

DefQon En Qlimax Komen Er Zeker Aan! Q-Dance "Open Your Eyes"
Defqon is inmiddels een feit!
Toppie,, Julie werk!!
loop al jaren te brullen dat q-dance deze nep pokeraars is op dik feest moeten zetten en dan wel op einde 0500/0600 dan komen er zeker zweet druppels van plafond af a la the TWINS leuk interview vil en tom see you stuitermuisjes .­