Partyflock

Jan Liefhebber neemt stelling....

Jan Liefhebber neemt stelling....

door , gepubliceerd op
Jan Liefhebber. Oerhollandse DJ met een Oerhollandse naam, die al tijden naam en faam maakt in de Hollandse technoscene. Vanaf 1995 runt Liefhebber namelijk het label Highlangd Beats en timmert daarmee met artiesten zoals Cristian Varela, Lars Klein en Laidback Luke flink aan de weg. Reden genoeg voor Partyflock om Jan Liefhebber een aantal stellingen voor te leggen.....


Weinig mensen kennen de echte persoon achter Jan Liefhebber.
Ga eens zelf na hoeveel mensen je echt kent. Dan blijft maar een kleine groep van vrienden en familie over. Natuurlijk ken ik heel veel mensen en veel mensen kennen mij en ik het is ook hartstikke leuk om mensen te leren kennen, maar echt kennen is iets heel anders. Maar: de echte Jan Liefhebber dus! Ik ben 1974 in Arnhem geboren. Mijn vader is Nederlands en mijn moeder Duits. Toen ik klein was zijn we naar Iran verhuisd omdat mijn vader daar een baan had. Toen de revolutie uitbrak, moesten we snel het land verlaten. We zijn in Duitsland beland. Omdat mijn ouders gingen scheiden, bleef ik ook in Duitsland wonen tot mijn 15de, waarna ik weer naar Nederland terugkwam. Helaas kon ik geen woord Nederlands en ik moest naar een internationale schakelklas om de taal te leren zodat ik in het reguliere onderwijs deel kon nemen. Dit verklaart mijn Duitse accent. In Duitsland was ik fanatieke skater, was zelfs in de top 50, maar eenmaal in Nederland kende ik niemand die dat deed en alleen skaten is niet leuk dus ik storte me op mijn andere hobby: muziek. Na een tijdje zanger te zijn geweesd in een Punk band ontdekte ik Dancemuziek. Er was toen alleen mellow of gabber in Nederland, dus ik reisde heel Duitsland af op zoek naar feesten. Het duurde niet lang voordat ik zelf platen ging draaien thuis op twee
belt drive turntables met zelfgebouwde pitch. Hoewel de feesten in Duitsland heel vet waren, was er niets te doen in Nederland. Clubs hadden ook geen belangstelling voor techno. Toen heb ik samen met Mark (Mark Generator) besloten om zelf feesten te geven. Een vriend van ons had een PA en al snel hadden we onze eerste locatie gevonden: een kraakpand in Nijmegen. Jaren lang hebben we underground feesten gegeven op verschillende locaties totdat ik er helemaal genoeg had van de Nederlandse wetgeving. De politie ging steeds harder optreden en ik werd zelfs gearresteerd voor het oprichten van een criminele organisatie, en dat alleen maar voor het geven van feesten! Hoewel ik tegenwoordig betaald wordt om te draaien, ben ik mijn wortels absoluut niet vergeten. In september heb ik nog gedraaid op een demonstratie in Nijmegen tegen het kraakverbod.


Nijmegen is de mooiste stad van Gelderland.
Dat vind ik wel. Dit komt niet alleen door de mooie gebouwen en omgeving, maar ook door de sfeer. In Nijmegen voel ik me echt thuis. Nijmegen heeft al jaren een hele intense muziek scene. Doornroosje was toonaangevend voor techno lang voordat het in de Randstad populair werd. Nu is er ook de Matrixx die een andere doelgroep bedient, maar erg succesvol is. Nijmegen telt ook een handvol DJ's / producers die naar mijn idee echt toekomst hebben.


Zonder Highland Beats was ik niet geworden wie ik nu ben.
Dit vind ik heel moeilijk om te beantwoorden. Highland Beats is eigenlijk een voor mij uit de hand gelopen hobby. Voor 1995 draaide ik op feesten, na 1995 draai ik nog steeds maar ik heb ook een label er naast. Het label geeft mij wel leuke mogelijkheden. Highland Beats showcases waarbij ik met andere artiesten van mijn label optreedt vind ik erg leuk om te doen. Dan heb je een hele avond muziek die ik tof vindt, beter kan toch niet! Ik heb ook door het label veel mensen leren kennen die ik echt respecteer.


Het feit dat de DataFlow record shop niet goed van de grond kwam komt omdat NL niet klaar is/was voor hardtechno.
Dataflow Records bestond 5 jaar en de eerste 4 jaar liep het heel goed. Begin 2006 merkte ik helaas dat veel mensen platen haalden bij webwinkels voor 6 a 7 euro. Hiermee kon ik niet concurreren en ik heb besloten iets anders te gaan doen. Ik was toch niet van plan om mijn hele leven achter de toonbank te blijven staan. Ik verkocht trouwens alle soorten elektronisch muziek, van electro naar minimal naar hard techno. Ik draai ook geen hard techno oftewel schranz, dus kan ik niet beoordelen of NL er klaar voor is.


[dump id=28 size=small left clear]
In Nederland word ik niet begrepen, gezien het feit dat ik populairder ben in het buitenland
Er zijn heel veel misvattingen over mij in Nederland. Ik kom uit de Free Party scène en begin jaren 90 heb ik platen van Drop Bass Network, IST, Mononom enz gedraaid. Dit heeft mij jarenlang achtervolgd. Mensen dachten dat ik heel hard zou draaien. Tegenwoordig draai ik compleet anders, mijn favoriete producers op dit moment zijn o.a. Hertz, Drumcomplex. Cave, Chris Liebing en Motor, dat kun je niet hard techno noemen. Of ik nou populair ben of niet maakt mij niet uit. Ik doe gewoon mijn ding en als andere mensen het ook tof vinden, ben ik blij. Smaken verschillen nou eenmaal en het is ook goed zo.

De Technotrixx avonden zijn voor mij een opstap naar het grotere werk.
Het is erg leuk om op de Technotrixx avonden te draaien, maar voor die tijd had ik al over de halve wereld gedraaid, O.a. in Japan, Mexico, America en de rest van Europa inclusief natuurlijk in de Century Circus tent op Nature One en op Awakenings Festival.


Q-dance is het beste wat me de laatste tijd overkomen is.
Ik heb 2x voor Q-Dance gedraaid en ben gewoon geboekt zoals veel andere artiesten. Een track van mij is op hun label uitgekomen in 2004. Verder hoor ik er niet bij of zo. Het was wel een leuke verassing toen ze mij vroegen of ik met Highland Beats een area wilde hosten op Teqnology. Ze pakken echt groot uit op hun feesten en ik vind de productie en techniek van de Q-dance evenementen erg professioneel.


Liever wereldwijd bekend bij het grote publiek dan bij een beperkte kern van echte liefhebbers.
Het is vleiend als je geboekt wordt om in een ver land te draaien. Ik zal nooit mijn eerste bezoeken aan Japan en Brazilie vergeten. De mensen hebben mij met zo veel respect behandeleld en hebben mij werkelijk in de watten gelegd. Maar het is net zo vleiend als iemand in Nederland mij een compliment geeft voor een set of voor een plaat die ik heb gemaakt.


Als Highland Beats volgend jaar 12 jaar bestaat maken we een tour door heel Europa.
Samen met Claudia, mijn tourmanager ben ik een concept aan het uitwerken. We willen een concept neerzetten die iets terug geeft aan iedereen die ons heeft gesteund tijdens de laatste 12 jaren. Op de tour gaat Drumcomplex mee, soms gaan we back2back draaien. Ook wil ik special performances van Nimbuz, F-Supreme (Peter Horrevorts) en andere Highland Beats artiesten integreren. In Nederland wil ik up-coming DJ’s van eigen bodem de opening sets laten verzorgen. Er zullen ook speciale visuals worden gepresenteerd
door een van Nederlands beste VJ’s: E202.


[photo id=251514 size=medium right clear]
Het Nederlandse technopubliek is te verwend.
Er zijn tegenwoordig zo veel feesten dat je inderdaad verwend wordt hier in Nederland. Ik vind het hokjes denken en al die subgenres soms een beetje zorgwekkend. Het is jammer dat sommige mensen dingen afkraken omdat het te hard is of te soft terwijl alleen maar de kwaliteit van de muziek belangrijk is.


Vinyl sterft een langzame dood.
Vinyl verkoop zal voor de echte Liefhebber en de DJ blijven. Ik zou mijn platen op dit moment absoluut niet inruilen voor MP3’s. Ik vind de kwaliteit van de MP3 namelijk niet goed genoeg voor een hoogwaardig PA wat in de meeste clubs aanwezig is. Persoonlijk mis ik de dynamiek en de warmte van de sound.


Ik word ontzettend moe van de hele discussie rondom minimal en schranz.
Of ik vind iets goed of niet.. het is heel normaal dat mensen groepjes vormen maar ik hou me daar niet meer zo mee bezig. Dat afkraken van de smaak van een ander is compleet zinloos.


En als laatste nog 3 zinnen die je aan mag vullen: wat je in 2007 van Jan Liefhebber kunt verwachten is….
In 2007 komen er veel producties van Jan Liefhebber vs Nimbuz uit. Om te beginnen komt er een plaat uit op HZ Trax, het label van Hertz, dan komt er een opvolger van Falling Stars op X-Trax en een release op Highland Beats.Verder veel draaien en met de tour bezig zijn.


Vroeger luisterde ik naar……
Voordat er techno was luisterde ik voornamelijk bands zoals Front 242, Siousxie and the Banshees, Depeche Mode en the Cure en nog steeds trouwens. In Maart ga ik naar een concert van Nine Inch Nails in Paradiso, als ik er tijd voor heb ben ik altijd in voor een goed concert.


Platen die ik nooit uit mijn platentas zal halen zijn.....
Het zou een beetje saai zijn als ik in iedere set hetzelfde plaat zou draaien. Je hebt wel klassiekers zoals Red 3 van Dave Clarke die het steeds goed doen, maar om ze dan altijd mee te nemen is een beetje overdreven.


Jan, bedankt voor je tijd & moeite en succes in de toekomst! Alle leden die input hebben geleverd voor vragen en / of stellingen ook zeer zeker bedankt! Kijk voor meer informatie over Jan Liefhebber of zijn label Highland Beats op de site van Highland Beats. Als bonus bij dit interview mag Partyflock van Jan Liefhebber 10 vinyls weggeven. Klik HIER als je met die actie mee wilt doen!


­[img]http://dump.partyflock.nl/26/highland+beats+met+url.jpg[/img]

86 opmerkingen

Leuk stuk, en een gezellige vent (y)
ik ben de beste fan..­mmmmm...­en ik hou van jou ....­ook al toen je nog gewoon jan was hoor hahahaha
draait (Y) en heeft gelijk over dat gemiereneuk over minimal of schranz, muziek is vet, of niet!
die gozer is heel wat relaxter als ik dacht
Jan Liefhebber goeie zaak

Of ik nou populair ben of niet maakt mij niet uit.­ Ik doe gewoon mijn ding en als andere mensen het ook tof vinden, ben ik blij.­ Smaken verschillen nou eenmaal en het is ook goed zo.­

gewoon zichzelf

(Y)
Uitspraak van jasja op vrijdag 17 november 2006 om 03:15:
heeft gelijk over dat gemiereneuk over minimal of schranz, muziek is vet, of niet!

idd het moet gewoon een gevoel geven wat je aanspreekt
laatste aanpassing
Tip voor de interviewer: Zorg er de volgende keer even voor dat alle spelfouten eruit zijn, want dit leest niet echt lekker...

8)
Jan (l)

Leuk interview! En potdorie mijn vraag staat erin!

Uitspraak van Funk you!! op vrijdag 17 november 2006 om 08:34:
Tip voor de interviewer: Zorg er de volgende keer even voor dat alle spelfouten eruit zijn, want dit leest niet echt lekker...­

idd klein minpuntje!
Mooie interview
SnuggLe → als beheerder
Sorry, aangepast die spelvoutjes!
Leuke manieren van interviewen met het gebruik van stellingen!

Ik herinner me Jan Liefhebber nog steeds van TechnoTrixx een aantal jaar terug toen hij (ongebedoeld) voor een van mijn leukste partyherinneringen zorgde
Denk dat Jan met zijn label Highland Beats de techno in Nederland een flinke boost vooruit heeft gegeven!
En die illegale feestjes waren altijd zo vet!
Top DJ en producer....­
Uitspraak van Dhr. Rauwe op vrijdag 17 november 2006 om 05:39:
die gozer is heel wat relaxter als ik dacht

Grappig om te lezen dat mensen hun mening over een artiest in één keer kan omslaan(ik doel niet alleen op de persoon die ik geciteerd heb hoor(F)). Heb het zelf ook meegemaakt tijdens een feest bij ons waar Jan heeft gedraaid; eerst vormen mensen hun mening nav ??? en later komen ze daarop terug en zeggen ze dat het een toffe kerel is en dat hij leuk draait. Ik vind Jan Liefhebber een topkerel (Y) en ik vind dit een leuk interview over een persoon die veel van muziek houd. Dj's,producers mag je wat mij betreft alleen beoordelen op de feiten, niet op wat je hoort,leest of denkt op basis van een mening van anderen.
laatste aanpassing
Nice interview (Y)

Kan me nog een set van meneer Liefhebber heugen in de Unitas in Wageningen. Hij draaide een 5 uur durende set ofzo, helaas was het erg rustig met als gevolg dat hij aan het einde voor een select gezelschap van zo'n 15 personen stond te draaien :respect: (waarvan het grootste gedeelte op de banken lag te spacen en te smoken 8) )

Toen heeft hij mijn respect zwaaaaaar verdient, aangezien hij toen heerlijk aan het draaien was en tamelijk onbekende dingetjes draaide (Y)
laatste aanpassing
ja vanavond weer lekker knallen........­
Jan see ya tonight!
Jan kan echt KNALLEN!! Ik vind zijn platenkeuze HEERLIJK!!! Hoop hem snel nog eens te horen draaien..­
Vet om te lezen....

ben benieuwd naar de tour volgend jaar! ;)
Een vriend van ons had een PA en al snel hadden we onze eerste locatie gevonden: een kraakpand in Nijmegen.­ Jaren lang hebben we underground feesten gegeven op verschillende locaties totdat ik er helemaal genoeg had van de Nederlandse wetgeving.­ De politie ging steeds harder optreden en ik werd zelfs gearresteerd voor het oprichten van een criminele organisatie, en dat alleen maar voor het geven van feesten! Hoewel ik tegenwoordig betaald wordt om te draaien, ben ik mijn wortels absoluut niet vergeten.­ In september heb ik nog gedraaid op een demonstratie in Nijmegen tegen het kraakverbod


kool(Y)

maar nog steeds ben ik geen fan van wat hij doet...maar zoals hijzelf zegt:
Smaken verschillen nou eenmaal en het is ook goed zo.­

(Y)
Uitspraak van SnuggLe op vrijdag 17 november 2006 om 10:28:
Mededeling als beheerder:
Sorry, aangepast die spelvoutjes!

Nou ben ik erg benieuwd wat jij als eindexamencijfer voor Nederlands had, want er staan echt nog steeds een boel spelfouten in :9.
Voordat er techno was luisterde ik voornamelijk bands zoals Front 242, Siousxie and the Banshees, Depeche Mode en the Cure en nog steeds trouwens.­ In Maart ga ik naar een concert van Nine Inch Nails in Paradiso, als ik er tijd voor heb ben ik altijd in voor een goede concert.­

Damn :o die vent heeft goede smaak (Y)
:respect: jan liefhebber :respect:

ik ken je nog niet zo lang, maar ik vind je super!!
Highland beats is echt wel een vet label!!!
Leuk interview.­
Vet label:

http://www.­discogs.­com/label/Highland+­Beats+­Technology+­Music+­Works

Jan en Jenny zijn (Y)
laatste aanpassing
Uitspraak van []V[] op vrijdag 17 november 2006 om 14:13:
Ik vind zijn platenkeuze HEERLIJK!!!

:)
De Equivalence feesten staan nog steeds in mijn gedachten. Ik had erg veel plezier, tijdens het weg geven van een DJ set toen in Deventer in de kazerne in 1999. Lekker vage figuren liepen er altijd rond.... Bewaking was er niet, en de sfeer was ongedwongen zoals het moet!

Oja Jan. Nog bedankt dat je op mijn podium heb meegedraaid eind augustus in Berlijn. :)
Yas
Artiest SYS
Jan dit interview is het eertste wat ik ooit gelezen heb en moeite heb genomen je beter te begrijpen ....­respect Jan Liefhebber

het was een lange weg om te komen waar je nu bent en dat pakt niemand je af

gr yas
laatste aanpassing
eej janzel, groeten uit het warme Suriname !!! In december weer aan de slag met de produkties....­ spreek je !!!!
Deze man is zo vriendelijk, en zo gewoontjes!!!!! IK herinner me nog toen ik zijn winkel binneliep, en hij mij van allerlei folders gaf van waar hij ging optreden

En de feesten waar hij optrad, waren niet de minste Feesten
- Dance Valley
- Emporium
- Ground Zero

Bestaat zijn winkel nog steeds eingelijk???? Zo,ja bezoek het maar eens het staat in een culturele gebied vol liefde > PARAPLUFABRIEK <
laatste aanpassing
Jan wordt teveel ondergewaardeerd in Nederland. Gelukkig weten ze in Duitsland hem meer te waarderen. Alleen hij moet es ophouden met dat gespam altijd op me msn dat ik moet stemmen op hem voor een dj contest ;)

Greetz Tobias
Uitspraak van Tobi Wan Kenobi op zaterdag 18 november 2006 om 18:20:
dat gespam altijd op me msn dat ik moet stemmen op hem voor een dj contest

ach ja wie doet het niet,The DJ List,Mixmag DJ 100,DutchDJAwards.........

de meesten hebben zelfs banners op hun website,
en jochen miller verstuurde zelfs sms-berichten (ik had er ook een)
;-)
laatste aanpassing
Ik vind de kwaliteit van de MP3 namelijk niet goed genoeg voor een hoogwaardig PA wat in de meeste clubs aanwezig is.­ Persoonlijk mis ik de dynamiek en de warmte van de sound.­

juist:respect: helemaal mee eens!


De keren dat ik hem heb zien draaien kwam er naar mijn mening nie veel soeps uit de speakers
laatste aanpassing
Jan (Y), bedankt nog voor de knuffel in Roosje toen je daar zwaar beschonken rondliep tijdens de set van Derrick May! ;-)

Mijn respect heb je altijd gehad!
Jan is gewoon een top DJ/Producer en daarnaast ook nog eens een topvent, nooit te beroerd om zijn fans te woord te staan en al helemaal geen arrogantie.

En ze bestaan toch, Arnhemmers die Nijmegen de mooiste stad vinden, nou dan heb je je hart toch wel op de goede plaats zitten ;-)
Hey Jan,

Leuk intervieuw!
Hoop dat je nog vele feestjes gaat organiseren!!
Jannnn :respect: Zie je snel :yes:
Jan Liefhebber.­ Oerhollandse DJ met een Oerhollandse naam

Mijn vader is Nederlands en mijn moeder Duits.­ Toen ik klein was zijn we naar Iran verhuisd omdat mijn vader daar een baan had.­ Toen de revolutie uitbrak, moesten we snel het land verlaten.­ We zijn in Duitsland beland.­

Whahaha goed bezig met dat intro ;-)
:respect:

Leuke interview Jan!
Jammer van Dataflow
weg is me goede service :(

Afgelope vrijdag @ Doornroosje was ook weer een topsetje!!
binnenkort online Jan @ Dehumanized @ Http://LLeGaLLProductions.nl

Keep up the good work ;)
op naar het volgende feestje met Jan Liefhebber
Hey Snuggle, leuk interview! (Y)

Uitspraak van jasja op vrijdag 17 november 2006 om 03:15:
heeft gelijk over dat gemiereneuk over minimal of schranz, muziek is vet, of niet!

Dat afkraken van de smaak van een ander is compleet zinloos. :jaja: Nix meer aan toe te voegen....
leuk stukje, doet me denken aan die "goeie ouwe tijd" in dataflow ;)
lijkt me een sociale kerel!
Respect!
En nederland is klaar voor Schranz:D
laatste aanpassing
Erg leuk interview!
Top gozer en top dj!

Jan, kom binnenkort (eindelijk) eens een keer langs jongen!
Die bak koffie zal inmiddels wel koud zijn he! ;)
goed bezig jan en vooral doorgaan
Goeie shizzle dat interview,Jan.
Recht voor zijn raap zonder geneuzel.
Zo lees ik het graag!;)
Heey,

Netjes hoor!!

:)
laatste aanpassing
ik vind highland beats een super label.
En Jan Liefhebber een super dj.
Dus dan is het extra leuk om zo'n interview te lezen.

Uitspraak van Firestar op donderdag 23 november 2006 om 10:16:
Ik doe gewoon mijn ding en als andere mensen het ook tof vinden, ben ik blij.­

:respect::respect::respect:
dat is een leuk en mooi intervieuw!!

Jan is eenvoudig super!!!
Goed interview! Jan Liefhebber is echt een goede dj en producer :D
Back in the days Jan.......­Love Parade 4 dagen lang......­teknival's hele weken.....­underground illegale feesies.........­how can a man forget !?
RSPCT !
toffe peer die jan
en zei,,vercheten de helft,,weet je waar ik moe van wort,,mensen die bei un danceplaten maatschapei werken,,die er niet horen,!!!!
Uitspraak van dj tony producer op woensdag 29 november 2006 om 16:15:
en zei,,vercheten de helft,,weet je waar ik moe van wort,,mensen die bei un danceplaten maatschapei werken,,die er niet horen,!!!!

em.. is dit een vage dialect ofzo want ik snap het niet ....
who the fuck are you?
Uitspraak van D'n F op vrijdag 1 december 2006 om 15:28:
who the fuck are you?

Ga lekker Googelen.
Dan kom je er zelf achter.
VJ Mile
Artiest Mile
jan draait fijne technoplaatjes! :D
Goed interview goede gedachtegang ook bij Jan


Uitspraak van Funk you!! op vrijdag 17 november 2006 om 08:34:
Tip voor de interviewer: Zorg er de volgende keer even voor dat alle spelfouten eruit zijn, want dit leest niet echt lekker...­

vlgones een oznrdeeok op een Eglnese uvinretsiet mkaat het neit uit in wlkee vloogdre de ltteers in een wrood saatn, het einge wat blegnaijrk is dat de eretse en de ltaatse ltteer op de jiutse patals saatn. De rset van de ltteers mgoen wllikueirg gpletaast wdoren en je knut vrelvogens gwoeon lzeen wat er saatt. Dit kmot odmat we neit ekle ltteer op zcih lzeen maar het wrood als gheeel :cheer:
ja gsetoeln maar het was zo geod kon ik neit ltaen lggien

Conclusie: mensen die t moeilijk hebben met een paar spelfouten en t daardoor niet meer gemakkelijk lezen, kunnen het probleem beter bij zichzelf zoeken.
laatste aanpassing
luek stuk ja
kaspers!
Respect (y)
Hele sympathieke DJ / Collega... Bovenstand inteerview geeft goed weer hoe ik Jan gisteren in het echt heb leren kennen... (Y) Lekker down to earth maar zeker ook Highlands....
Zeker een leuk intervieuw.
Ik ken Jan al zekers een jaar of 10 van het uitgaans leven en vind hem een zeer goede DJ.

Een paar maanden terug kwam hij gewoon op een verjaardag van mijn zwager even een paar uur draaien voor de fun :) Dit was gelijk 1 van de betere verjaardagen die ik ooit heb meegemaakt.
En het was gewoon thuis dus het hoeft voor hem niet alleen maar voor het grote publiek zoals de meeste dat wel hebben.
vind het hokjes denken en al die subgenres soms een beetje zorgwekkend.­ Het is jammer dat sommige mensen dingen afkraken omdat het te hard is of te soft terwijl alleen maar de kwaliteit van de muziek belangrijk is.­

hehe...
kwaliteit en zo hard mogelijk ... geen softe troep voor mij ;)
Uitspraak van NECAnGeL op zondag 10 december 2006 om 16:56:
Een paar maanden terug kwam hij gewoon op een verjaardag van mijn zwager even een paar uur draaien voor de fun Dit was gelijk 1 van de betere verjaardagen die ik ooit heb meegemaakt.­
En het was gewoon thuis dus het hoeft voor hem niet alleen maar voor het grote publiek zoals de meeste dat wel hebben.­

was ik ook bij :D

goede muziek en supergezellig :D
laatste aanpassing
helemaal met hem eens vinyl klinkt gewoon beter.­
kheb m gewonnen yaaaaaaaaaaaay :D
Haha Jan is concierge op mijn school...
Echt een chille gast
Hij was met onze klas mee op havo4 kamp de laatste dag ^^
Relaxte kerel met een vette scooter :p
Uitspraak van Ritzi Lee op vrijdag 17 november 2006 om 18:57:
De Equivalence feesten staan nog steeds in mijn gedachten.­ Ik had erg veel plezier toen in Deventer in de kazerne in 1999.­ Lekker vage figuren liepen er altijd rond....­ Bewaking was er niet, en de sfeer was ongedwongen zoals het moet!

Mee eens! 8)
:D alleen mellow of gabber in Nederland, dus ik reisde heel Duitsland af :D schitterend! Goeie gast ben je Jan & nog veel plezier in je carriere en mooie hobby!
laatste aanpassing