Partyflock
 
foto Ritzi Lee
NaamSteve Liem
FunctieDJ
Geslachtman
Geboortedatum
Leeftijd44
HerkomstNederland
Genrestechno
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloudspotify
Affiliaties
3
Lid
partyflock Ritzi Lee (15 aug 2014)

Biografie

It's all about the moment. A certain record being played at a certain time and place. For sure everyone who's ever been at a techno party knows about the excitement taking hold of a crowd when a DJ is in fully control of this talent. With this in mind, it's a small step to an artist like Ritzi Lee –a DJ who lives for these kinds of moments.

Uitgaansagenda Ritzi Lee

Laatste feest was op woensdag 13 oktober 2021: AMW's ADE DJ Marathon
14 augustus 2010
Foto's, Treats open air 2010, 14 augustus 2010, De Rietzoom, Kropswolde
22 november 2003
Foto's, Techno Inside, 22 november 2003, De Waakzaamheid, Koog aan de Zaan
26 oktober 2002
Foto's, Nature One Crew Party, 26 oktober 2002, , Den Haag

16 waarderingen

XxRoosJehh
KING!
Jeroen-Theo (l) Techno
Geniaal genieten!
d0nlov­es2vla­m
draait echt super! en toen ook nog is die 909 erbij(L)
steve is een heldddd!!!!!:D:D
Goeie dj, aardige jongen
Otteuww
meegemaakt op awake &­ poema utrecht, echt geweldig!!
Held! Duidelijk!
Minilab
Tovenaar!
geweldenaar heerlijk(mix)rach werk @poema 04-04-09 dat gaat wat worden met awakenings festival (H)
Anders krijg ik even zijn afsluitende plaat!! Mijn dank is groot! :lief:
Herri
Zijn producties zijn erg goed.­
t1mm3h
draait lekkerrrrr dooorrr
rickus
Steve is on a roll :)
<3 11:11 <3
Steve is tha man! (Y)

9 opmerkingen

ADHD SESSIONS IS BACK!!!! Na een zomerstop vol festivallen en andere top feestjes, zijn we terug op 10 augustus in studio 80!!! Allereerst willen we zeggen dat, naast Recovery Sounds, Dave Ellesmere de nieuwe resident dj zal zijn. Hij zal dus ook op de volgende edities live optreden.

Oliver Ho - London UK 2,5 Hour set
aka Raudive, Klang – Podium Records

Dave Ellesmere (Intacto / Remote Area)
Anton Pieete (Dinner Records / 100 Pure)
Recovery Sounds (ADHD Sessions / Stug )
Piet van Dongen (Audiomatigue / Awakenings)
Robin Kampschour (Plus Minus)
Ritzi Lee (Underground Liberation)

Rust goed uit van tevoren, want het beloofd weer een zeer goed dansbaar feestje te worden ;)

Dit keer hebben we de eigenaar van Meta Records bereid gevonden om te komen draaien, en dat is niemand minder dan... OLIVER HO!!! Deze gentleman is al ruim 10 jaar bezig en draait ook onder zijn aka Raudive. Op ADHD Sessions zal hij een mix draaien tussen Oliver Ho en Raudive in. Last but not least.... hij gaat 2,5 uur draaien!!!!

Onze nieuwe resident Dave Ellesmere, kent iedere techno liefhebber natuurlijk van zijn wereld hit "Pecan". Dave zal in augustus met zijn nieuwe release ' today tomorrow yesterday' op het Intacto label, uitkomen.

Anton Pieëte is ook al 10 jaar bezig met muziek. Nadat hij in 1997 een synthesizer van zijn opa had gekregen is hij niet meer weg te slaan bij zijn apparatuur!!! Ook is hij mede oprichter van het nieuwe technolabel "Dinner Records".

Recovery Sounds heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Deze dj/live performer is al vanaf en begin oprichter en dj op ADHD Sessions.

Piet van Dongen is onze nijmegse hero! Hij heeft onder andere al platen uitgebracht op Audiomatique en Wolfskuil Records. Dit talent is al op gemerkt door verschillende dj's en organisatoren. Zo heeft bijvoorbeeld al een keer Awakenings mogen openen in de Westergas Fabriek.

Robin Kampschoer is al in de late jaren tachtig bezeten van techno en is sinds 2002 zelf bezig met live optreden. Ook is hij elke zondag van 22.00 tot 00.00 te horen op Air Peace FM

Ritzi Lee's relase's hebben al in de top 10 charts van Dave Clark, Adam Beyer en Jeff Mills gestaan. Ook heeft hij laatst met de laatst genoemde dj gedraait in Utrecht.

We hebben nog een leuke actie voor de early birds! De eerst 10 betalende bezoekers krijgen een orgineel ADHD Sessions t-shirt CADEAU!!!! Daarnaast zal er ook een optie zijn om de t-shirts te kopen.

ADHD Sessions – The Minimal Techno Edition
Vrijdag 10 Aug 2007 entree 10 euro

23:00-05:00 Studio-80, Rembrandtplein 17, Amsterdam
http://www.myspace.com/djrecoverysounds
http://www.adhdsessions.com

Sponsors
http://www.plutonic.nl
http://www.topflyers.nl
http://www.lennardigital.com
http://www.vinylonline.nl
http://www.notebookplus.nl

TOT 10 AUGUSTUS IN STUDIO 80!!!
 
Hee steve, Je bent populair man!


;) :respect:
Je hebt Awakenings en ons gered samen met Invite na mr Mills...­kuch ...­
 
Werkzaam bij XT3 radio
­
Ritzi Lee staat op de Spectaculaire opening nieuwe locatie ADHD Sessions. Met een rauwer randje op vrijdag 29 mei pinksterweekend 2009

"Dit wordt een plek voor de moderne underground. Je kunt er chillen en feesten tot de zomerzon weer schijnt. Aan de aankleding van de ruimte wordt natuurlijk ook gedacht.
­

Deze locatie heeft een tweede zaal met dj's, die gescheiden is van de mainroom waar een aantal zitplaatsen zijn om te chillen. Er zal aan aan het begin van de avond deep house, minimal & tech house worden geprogrammeerd, De line-up zal bestaan uit Nederlandse helden. later op de avond zal dit geleidelijk over gaan naar wat je van ADHD Sessions gewend bent.

We vinden het heel spannend om deze locatie in te wijden voor onze feesten. Het bruist weer in de hoofdstad! De locatie is dan ook logischerwijs gehuisvest in Amsterdam West.

Op dit moment wordt er nog stevig gewerkt in het gebouw maar het eindresultaat moet zichtbaar zijn op vrijdag 29 mei. De komende weken moeten er nog nog heel hard gewerkt worden en dan komt het licht geluid, rook, laser nog.

­

Het zal wel betekenen,dat we een minimaal aantal tickets in de voorverkoop gaan verkopen voor maar 8,- euro via ticketscript aan de deur zal dat 10,- euro zijn er zijn maar een beperkt aantal tickets wees er dus snel bij. De ticket sale start 27 April, of kom op tijd, we beginnen om 22:00
https://www.ticketscript.com/shop_plus.php?view=order&event_id=24917&org_id=1075
­
­
op me profiel staan 2 heerlijke filmpjes van deze meester