Partyflock
 
Profiel · 1119020
­ Nederland

Agenda

Laatst bezochte feest was op zaterdag 23 oktober 2010: Inshock Overdose, Riche, Boxmeer

Statistieken

4609·pagina's bekeken
25Partyflockvrienden
42·favorieten
16·evenementen bezocht
39×geciteerd
83·opmerkingen
7·waarderingen
4·forumberichten (onderwerpenlijst)
20·privéberichten verzonden
27·privéberichten ontvangen
Ran-D starts a fire!


Eindelijk is het zover; na een jaar wachten staat er weer een super vlammende editie van Inshock Overdose voor de deur! En dit keer met niemand minder dan Ran-D.

Ran-D heeft het voor elkaar gekregen om enkele van de beste artiesten van het land te fuseren voor een inferno van hardstyle... om je vingers aan te branden. Met onder andere zijn partner in crime, Adaro, de Psyko Punkz, Frequencerz en natuurlijk B-Front, die in het afgelopen festivalseizoen al flink hebben kunnen oefenen voor deze heerlijke party.

Uiteraard is er net zoals vorige editie weer een ‘internationale act’ vertegenwoordigd op Inshock Overdose! Dit jaar zal niemand minder dan Zatox de medeaanstichter van het vuur zijn op Ran-D starts a fire…

Enkele oude bekenden van vorig jaar zullen ook dit jaar weer hun bijdrage leveren…Mc Rems zal zijn stemkunsten weer laten horen en ook VJ Vidolic zal de show weer stelen met zijn vlammende visuals die menig bezoeker vorig jaar versteld hebben doen staan!
Kosten noch moeite zullen worden gespaard om een ‘klein’ feest een alure te doen geven van een groot event.

Dankzij de locatie, die vorig jaar zijn intrede maakte bij Inshock Events, zal de beukende hardstyle Boxmeer op zijn kop zetten... Riche, dat gevestigd is in een voormalige bioscoopzaal, functioneert tegenwoordig als grote feestlocatie. Het beschikt over een geweldige akoestiek, fantastische aankleding en biedt plaats aan 1000 feestgangers!

Voor een mooi bedrag van €16,- ex. fee kun jij vanaf 21.00 uur tot 05.00 uur getuige zijn van deze editie met een line-up van topformaat! Kaarten zijn verkrijgbaar via www.inshock-overdose.nl en Free record shop.

Volg via de ‘social networks’ alle ontwikkelingen van Ran-D starts a fire:
twitter.com/inshockevents
www.inshockoverdose.hyves.nl

Één Ding is zeker; op 23 Oktober 2010 zal Riche spreekwoordelijk in vuur en vlam staan!.

Tot op Inshock Overdose - Ran-D starts a fire!



Inshock Overdose – Rems & Friends

George Orwell wijdde er een boek aan en Van Halen een album. ‘Driemaal is scheepsrecht’ moeten MC Rems en Inshock Overdose gedacht hebben, want op 24 oktober is het opnieuw 1984 dat van zich zal doen spreken. Dit was namelijk het jaar waarin Remco van der Beek het levenslicht zag. Zijn babygekrijs is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen en uiterst aangenaam stemgeluid, waarmee hij vele partygangers wekelijks tot nog harder feesten en losgaan weet aan te sporen. MC Rems houdt namelijk wel van een feestje: ‘Hardstyle Overdose - MC Rems B-day Crime’ bewees dat vorig jaar al. De vlugge rekenaars hadden het sommetje vast al gemaakt: 2009 betekent een kwart eeuw MC Rems. Reden genoeg om aan 1984 naast een boek en een album nu ook een dikke knalparty te wijden. Geen jump en gitaarsolo’s, maar wel heel veel rockende hardstyle. En Big Brother? Die kijkt die nacht even de andere kant op.

Inshock Overdose ·- Rems & Friends’, dat op zaterdag 24 oktober gaat plaatsvinden in Riche (in het tussen Nijmegen, Gennep en Well gelegen plaatsje Boxmeer) betekent tevens de aftrap voor Inshock Overdose. Inshock Events en Hardstyle Overdose besloten dit jaar hun krachten te bundelen en fuseerden tot deze nieuwe organisatie. Ook de locatie van hun eerste event zal veel hardstyleliefhebbers nog onbekend zijn: Riche was ooit een bioscoopzaal en is inmiddels omgetoverd tot een sfeervolle en statige zaal waarin zo’n 1000 bezoekers zich in het zweet kunnen dansen. En daar zullen ze dan toch echt heel erg hard hun best voor moeten doen, want de zaal is voorzien van airconditioning. Naast de kroonluchters aan het plafond wordt op Inshock Overdose een heel arsenaal aan licht en visuals ingezet en ook de oren zullen niks tekort komen: de ouwe bioscoopzaal heeft een geweldige akoestiek en de stem van MC Rems zal er nog lang nagalmen.

Dat geldt overigens ook voor de beats en bassen die zijn vrienden mee gaan nemen die nacht, want een feestje vier je natuurlijk niet alleen. Rems trommelde onder andere Alpha², Josh & Wesz, Ran-D en Alphaverb op, samen met B-Front en Pulse zal hij een 1984-waardig liveoptreden verzorgen en bij een verjaardag hoort uiteraard ook een verrassing, welke nog even ingepakt blijft in rood-wit-groen papier. Rems wordt deze nacht bijgestaan door een aantal collega MC’s die een dezer dagen nog aan de line-up worden toegevoegd.

Cadeautjes ontvangt MC Rems het liefst in de vorm van uitgelaten partygangers die hun feestneus op zetten. Een snoepzak na afloop is er helaas niet, maar in ruil daarvoor is er wel een zoethoudertje vooraf: de Partyflockers die deze avatar
als forumplaatje instellen, een berichtje sturen naar Inshock Overdose en tevens het feest in hun agenda hebben staan, maken kans op een gastenlijstplaats voor ‘Inshock Overdose ·- Rems & Friends’. Op maandag 19 oktober zal de winnaar bekend worden gemaakt. Degenen die achter het net vissen hoeven echter niet te treuren: de entreeprijs is namelijk ook erg ‘1984’. Voor slechts €12,50 is men verzekerd van zeven uur lang feestplezier en je hoeft geen Eddie van Halen te heten om daarvan een gat in de lucht te springen. Die €12,50 kun je dan spenderen bij Free Record Shop of via www.eeevents.nl

Tot op Inshock Overdose!

Inshock Overdose - Timetable & latest info

Aanstaande zaterdag, 24 oktober is het zover, Inshock Overdose in Boxmeer. De eerste editie waar de organisaties van Inshock Events en Hardstyle Overdose hun krachten hebben gebundeld om nog sterker voor de dag te komen.

Timetable
Wat voor sommige feestgangers onbelangrijk is, is voor sommige een must om te weten. Daarom maken wij hier alvast de timetable bekend, zodat je weet hoe laat jouw favorieten gaan knallen in zaal Riche!

21.30 - 22.15 Re-Mo vs. Burnin' Diazz
22.15 - 23.00 A-Drive
23.00 - 00.00 Josh & Wesz ft. Low-E
00.00 - 00.30 AN ITALIAN SURPRISE ACT
00.30 - 01.30 Sasha F b2b The Vision
01.30 - 02.30 Ran-D
02.30 - 03.30 Alphaverb
03.30 - 04.30 Alpha²
04.30 - 05.00 2-Sidez LIVE

hosted by:
MC Rems, MC Apster, MC J-B & MC Flash.

Show
VJ Vidolic zal er voor zorgen dat op 12 schermen gerockt word met de dikste visuals. De zaal zal omgebouwd worden tot een indrukwekkende feestzaal waar licht en lasers je om de oren vliegen.

Deurbeleid
Er zal streng worden gecontroleerd op leeftijd. De minimum leeftijd is 16 jaar, en hier zal de organisatie zich ook aan houden. Echter, een maximum leeftijd is aan Inshock Overdose niet verbonden.
Wapens en drugs zijn natuurlijk verboden om mee naar binnen te nemen, al was dat niet nodig om te vermelden

Garderobe
Nu de dagen korter worden, en zeker ook kouder, is er de mogelijkheid om je jas op te laten hangen bij de bewaakte garderobe. Er zullen geen kluisjes aanwezig zijn.

Bereikbaarheid
Zaal Riche is makkelijk te bereiken en er is meer dan voldoende parkeergelegenheid rondom Riche. Voor de mensen die met de tijd meegaan en het adres in hun navigatie kunnen zetten:
Steenstraat 51
5831 JB Boxmeer
Voor de mensen zonder navigatie zullen er ook borden staan!

Tickets
De kaartverkoop loopt de laatste dagen bijzonder hard. Ook al kan de organisatie ruim 1000 partypeople kwijt, het zou kunnen Inshock Overdose toch uitverkocht raakt. Om teleurstellingen te voorkomen kun je het beste kaartjes in de voorverkoop kopen a €12,50 ex. Fee. Kaarten zijn nog verkrijgbaar bij Free Record Shop of via www.eeevents.nl. Voor de late beslissers zal de organisatie minimaal 300 kaarten achter de hand houden voor de deurverkoop.

Foto/video
Tijdens Inshock Overdose zal er gefilmd worden door een professioneel camerateam om een aftermovie te maken. Ook worden er foto’s gemaakt door diverse party-sites, waaronder Partyflock en Harderstyles-Magazine. Maar natuurlijk is het toegestaan om zelf je camera mee te nemen om alle gekheid vast te leggen die je zelf beleeft.

Klok verzetten
De klok word in de nacht van zaterdag op zondag verzet. Volgens de regels gebeurd dit van 03.00 naar 02.00. Echter voor alle bezoekers geld dat ze de klok pas bij thuiskomst moeten verzetten. Dit wil dus zeggen dat wij nog feesten volgens de zomertijd.

Website
Voor andere informatie omtrend Inshock Overdose check je www.eeevents.nl