Partyflock

In Qontrol 2007

 

In Qontrol 2007

door , verwijderd, , gepubliceerd op , waardering: 72/100
CD1 - Mixed by Pila vs Hellraiser feat. A*S*Y*S
Geschreven door Karian

Om maar te beginnen bij het begin: Pila & The Scientist vs. A*S*Y*S en hun Sound Expander. Jammer dat er een aantal breaks in het begin van het nummer zitten waardoor het niet meteen even lekker 'binnenknallen' is. Het is wel een lekker toegankelijk themanummer voor een event dat meerdere stijlen aanbiedt op een avond. Ben niet helemaal weg van overgang naar de tweede track. Weer een break, die tot mijn teleurstelling tegenwoordig in de hardstyle steeds frequenter voorkomen naar mijn gevoel. Na de eerste twee nummers ben ik nog niet enthousiast of in partymood.

Walt Jenssen's Crtl-Walt-Del geeft de burger weer moed. Het is eigenlijk geen echte hardstyle, meer hardtrance, maar er komt eindelijk wat schwung in de plaat en het gaat wat meer op muziek lijken. De volgende nummers zijn ook een goede combinatie van melodie en het wat hardere werk waar je als luisteraar op los kunt gaan of je in elk geval door kunt laten inspireren voor een 'fijn stampfeestje'. De plaat luistert, helaas, een beetje als dertien in een dozijn. Alleen Scope Dj's Lockdown is een uitschietertje voor mij. Dit is de enige plaat die in mijn kop blijft zitten. Verder is er geen enkele plaat op deze schijf die ik met liefde op repeat zet.

Al met al een matige zeven. De platen zijn niet slecht, maar de eerste schijf van deze compilatie cd wordt geen onderdeel standaarduitrusting naast de cd speler.

CD2 - Mixed by Ruthless & GJ Warez
Geschreven door Vage Nico

DJ Ruthless de tweede cd van je compilatie laten mixen is, gezien zijn verleden met mixcompilaties, natuurlijk een hele sterke zet van Q-dance. Als er één artiest is die de diverse muziekliefhebbers op een massafeest als In Qontrol kan bekoren met een breed geluid dan is het dj Ruthless wel. Hij is dan ook logischerwijs degene die (dit maal samen met stadgenoot en Square Beats-collega GJ Warez) de treklijst heeft mogen samenstellen. Iedereen met een beetje interesse in jump valt uiteraard meteen de vrijwel aan DJ Ruthless presents Jump! Part 5 identieke tracklist op. De reden van de grote, muzikale overlap is het tegelijkertijd uitbrengen van beide compilaties en de daarmee gepaarde keuze voor alleen tracks waar zij naar eigen zeggen voor de volle 100% achter staan.

In het begin van de mix kiezen Ruthless en GJ Warez voornamelijk voor het bekendere ‘mainstream’ geluid dat door ambiance creërende plaatjes van onder andere Dark-E, Coone, Major Bryce en Lethal MG en het nette tempo voor een aangenaam inkomend gedeelte zorgt. Op deze manier wordt de luisteraar langzaamaan op een behoorlijke manier klaargestoomd voor een uitermate lekker tweede helft van de mix dat uiteraard weer, zoals je mag verwachten van Ruthless, ontaard in een energiek jumpstyle en newstyle einde. Maar voor het zover is krijg je alweer een ijzersterk middenstuk bestaande uit een heerlijke “End of Time” dat weer lekker in de oud vertrouwde Jeckyll & Hyde stijl is. De Nederlandse mannen van de Playboyz blijven met hun remix van “Crossover” trouw aan het puike origineel van DJ LB en voegen er een heel klein beetje van hun bekende Franse techno ingrediënten aan toe, terwijl R.O.C.K.I.N.G. van Oxytraxx ook op deze cd weer het middelpunt van dit sterk ontladend gedeelte is. Hierna gooien Ruthless en GJ Warez er nog een originele ‘jacking’ Chicago techno plaat in van Jamie Bissmire, Bam Bam en Alex Peace, blijft de techno vibe goed hangen door de inbreng van Ruud’s alias Noise Provider en zorgt Chicago Zone’s “In the Place” voor een opperbeste afsluiter wat betreft de Franse jump/tech-combinatie. Digital Punk’s “Punk Soul Brother legt hierna de weg open naar dat verwachte, melodieuzere maar toch harder klappend einde.

Deze tweede disc is mooie afspiegeling van het geluid waar GJ Warez maar zeker Ruthless voor staan. Hun 24 betere nummers van dit moment worden in een propere manier door beide mannen achterelkaar gemixt in een ruim 76 minuten durend geheel met hier en daar wat liveset-karakteristieken. Het vertrekpunt van het wat bekender gedeelte naar een knallend einde volgt uiteraard weer allerlei paden der jump en dat maakt deze mix zeker de moeite waard voor de reguliere jump fans maar ook zeker voor hen die enigszins interesse hebben voor deze brede scene.

CD3 - Mixed by Catscan
Geschreven door verwijderd

Aan Catscan de eer om de derde cd samen te stellen en te mixen. Hij heeft voor een redelijk breed opgezette mix gekozen, waarin hij meerdere substijlen binnen de hardcore ten gehore brengt. Zo opent hij nogal rauw en industrieel met de gefreakte sounds van Void Settler en de kenmerkende stijl van Rude Awakening. Ook topproducer E-Noid mag natuurlijk niet ontbreken. Tezamen vormen zij een garantie voor kwaliteit, wat resulteert in een sterk begin van de cd. Na de pakkende Negative A remix van ‘Darkcontroller - Conscious world gooien we het over een iets andere boeg en volgen er flink wat nummers met een melodieuze inslag. Natuurlijk knallen deze tracks nog steeds flink, maar het doet allemaal wat vrolijker en energieker aan. Wat meer geschikt voor het grote publiek. Laten we ook niet uit het oog verliezen dat deze cd daar vooral voor bedoeld is. Uitschieter in het ‘melodieuze gedeelte’ zijn de nieuwe van Promo (‘Doing my thing’), die wellicht niet vernieuwend, maar desalniettemin erg lekker is. Ook de samenwerking tussen Angerfist en Crucifier (‘Broken chain’, nummer tien) heeft een flink beukend en pakkend nummer opgeleverd. En daar waar je het van hem wellicht niet direct zou verwachten komt ook Catscan zelf met een zeer behoorlijk melodieus nummer, ‘’My first response’.

Richting het eind van de cd verdwijnt de melodie gedeeltelijk en schakelen we een tandje bij met de wat stevigere nummers. Opvallende tracks zijn ‘All the way down’ van Ruffneck & Ophidian, welke natuurlijk niet mag ontbreken, en Catscan zijn geslaagde remix van de klassieker ‘Atmos-Fear’. De overige tracks rossen flink (Angerfist, DJ Killah), maar blinken niet uit in variëteit en originaliteit. Het afsluitende nummer is afkomstig van Catscan zelf, waarbij hij op ludieke wijze speelt met het aantal BPM.

Al met al kunnen we concluderen dat Catscan een aardige mix in elkaar heeft gezet, niet meer en niet minder. De mix kent een aantal uitschieters, maar ook wat middelmatig werk. Van alles wat dus en daardoor vooral geschikt voor het grote publiek en de liefhebbers van het meer melodieuze werk met een scherp randje.

Score: 72/100


www.q-dance.nl
pagina laatst gewijzigd op
Tracklists
CD1 - Mixed by Pila vs Hellraiser feat. A*S*Y*S
 1. Pila & The Scientist vs. A*S*Y*S - Sound Expander
 2. DJ Luna vs. Kold Konexxion - Magic Minus
 3. Jowan - Faceplant
 4. Walt Jensen - Crtl-Walt-Del
 5. D-Block & S-Te-Fan - Guilty
 6. The KGB's - Fahrenheit (Technoboy Rmx)
 7. Abject - In Our Memories
 8. Zany - Volt
 9. Brennan Heart - We're Possessed (Headhunters Rmx)
 10. Tuneboy - Just A Detail
 11. Pila & The Scientist - My Bitch (Josh & Wesz Rmx)
 12. A*S*Y*S - Cheers (DJ Zany Rmx)
 13. Scope DJ - Lockdown
 14. Tatact - Suck My Style
 15. The Pitcher - Control
 16. DJ Isaac - Impressed
 17. Deepack - Drop Out (DJ Activator Rmx)
 18. Tatanka - Mess Up
 19. Donkey Rollers - The Fusion Of Sound
CD2 - Mixed by DJ Ruthless & GJ Warez
 1. DJ HS - Jet Set
 2. DJ Dark-E - Cold Fever
 3. Mason - Exceeder (DJ Coone Mix)
 4. Hans Cyberman feat. DJ HS - Fuck In 62
 5. Lethal MG - Youeternal
 6. Major Bryce & DJ Fred presents F.F.K. - Rude Boy Sound
 7. GJ Warez - Aircraft
 8. Gee & Dee - Funk Off
 9. DJ Also Known As - Eating Donuts
 10. Major Bryce - In Your Face
 11. DJ Ruthless vs. GJ Warez - Movimento
 12. Jeckyll & Hyde - End Of Time
 13. DJ LB - Cross Over (The Playboyz Rmx)
 14. Oxytraxx - R.O.C.K.I.N.G.
 15. DJ Greg - Let's Try Again
 16. Paul T. - Can I Get Some (Ruthless & Vorwerk Mix)
 17. Jack-Nation - 4 x Harder
 18. Vorwerk - Nightmares (Noise Provider Rmx)
 19. Ronald V & Q-IC - Musique
 20. Bounce Inc. feat. DJ HS - Full Energy
 21. Chicago Zone - In The Place
 22. Digital Punk - The Punk Soul Brother
 23. Chocolate - Da Club
 24. Coffeeshock - Zenzeo (DJ Tony Rmx)
CD3 - Mixed by Catscan
 1. Micron - Superhuman (Void Setter's Ladybird
 2. E-Noid - DNA String
 3. Void Setter - Nightfall Deceit (Rude Awakening Rmx)
 4. Darkcontroller - Conscious World (Negative A Rmx)
 5. DJ Mad Dog - Dangerous
 6. Promo - Doing My Thing
 7. DJ Outblast & Korsakoff - Face To Face
 8. Masters Of Ceremony - Bottoms Up
 9. DJ Outblast - My Lifestyle (We Gotta Keep
 10. Angerfist feat. Crucifier - Broken Chain
 11. Catscan - My First Response
 12. Ruffneck & Ophidian - All The Way Down
 13. Wishmaster - Bass In Ya Face
 14. Rave Creator & The Mover - Atmos-Fear (Catscan 2006 Rmx)
 15. Catscan - Return To My Own World
 16. Angerfist - Dortmund 05
 17. DJ Killah - The Night
 18. Predator & Angerfist - Silent Notes
 19. Catscan - Cr8tiv Counter

88 opmerkingen

had er wel wat meer van verwacht.­

toch maar wachten op een betere verzamelaar

jammer van Q
Ik vind het echt een zeer goede cd hoor...

Abject - In Our Memories :respect:
Kon niet wachten tot die ergens op uit kwam, wat klinkt ie fucking lekker in me auto (en op feesten). Mooi plaatje.

Lockdown idd ook zeer goed.. maar de preview versie is vetter, die bassen waren 20x dieper. :)

Dropout! heerlijke plaat. mooi dat ie erop staat :yes:

Vind eigenlijk alle nummers wel goed, alleen soms is het mixwerk wel matigjes.

Jump en HC cd nog niet geluisterd.
06.­ Promo - Doing My Thing14.­ Rave Creator &­ The Mover - Atmos-Fear (Catscan 2006 Rmx)

Vetste tracks van CD3!
permanent verbannen
leuke cd
zal 'm nie aanschaffen..­
Uitspraak van H2TB! op donderdag 3 mei 2007 om 01:42:
Rave Creator &­ The Mover - Atmos-Fear

die track heb ik op plaat heb ik op plaat

ik heb die cd gewonnen bij thunderdome radio maar alleen die hardcore cd is wel lagguh maarja die nummers heb ik bijna alle maal op plaat die jumpstyle en hardstyle heb ik helemaal niet geluistert :P
laatste aanpassing
verwijderd
staan wel paar goeie nr's op cd 1..
de jump lijkt indd erg veel op jump part 5...ma goed...ben tog meer van de hardstyle..
hardcore cd nog niet geluisterd.. ma blijkbaar een paar melodieuze nr's erop..dus moet maar snel s gaan tjekke :D
Drop out(Activator Remix) is toch al een vrij oud nummer? Ik hoorde hem al gedraaid worden op XQ Holland vs.­ Italy.­
helaas is de cd niet zo breed als er op het feest gedraaid word...

ik had liever een andere indeling zoals cd 1 hardtrance / early hardstyle, want daar waren ook zalen voor
cd 2 hardstyle / jump
cd 3 hardcore / nog meer gecore :p

vind het erg jammer, niks voor mij dus
cd3 vind ik echt bagger
rest van de cd's zijn wel te doen
Ik heb de cd's wel thuis.­
CD 1 gaat nog wel
CD 2 geen fan van Jump enz dus..­
CD 3 niet egt bijzonder
Mainstream cd
cd 1 heeft in het begin wel wat vette nummers
cd 2 is Jump P5 maar wel beuQend
cd 3 is ook wel te doen

maarja tegenwoordig word je doodgegooid met mixcompilaties

t is een leuk speeltje als je zelf ook naar het feest bent geweest.
De hoes is dan ook wel ergg mooi :P
Uitspraak van Eef_ op donderdag 3 mei 2007 om 10:52:
Drop out(Activator Remix) is toch al een vrij oud nummer? Ik hoorde hem al gedraaid worden op XQ Holland vs.­ Italy.­

Oud is toch niet altijd slecht
laatste aanpassing
Mwah, van CD3 zijn alleen de eerste 3 tracks vet, Hardstyle vind ik niks aan en de jumpcd is welleuk maar toch redelijk wat tracks waar je de laatste tijd mee wordt doodgegooid....

Volgende keer een Techno CD erbij door bijv. Marco Remus of Frank Kvitta zou wel vet zijn :D
laatste aanpassing
JumpMasterz
Werkzaam bij O Production
Artiest Takky
redelijke cd

Cd 1 en 2 wel leuke en nieuwe nummers

maar
de Hardcore cd is gewoon ecgt niks
lijkt op een cd die binne 5 min afmoest zijn
laatste aanpassing
lekekre cdtjes abject- in our memories vette shit
De hardcore cd valt echt zwaar tegen, had er wel meer van verwacht, maar die hardstyle cd is wel goed, en tjah die jump cd, jump is gewoon KUT!!!!
Ik vind alle drie de cd's zwaar kut en tegenvallen.­ Zet ze bijna nooit op.­ Vind de hardcore cd 't allerminste.­
verwijderd
Pila & Scientist (y)
Ik vind het wel goeie cd's, luistert lekker weg maar de meeste kon ik al dus mjah leuk weer voor verzameling hahaha
Die hardstyle recensie gaat echt nergens over.­ Laat dat volgende keer eens over aan iemand die er een beetje wat vanaf weet
die josh &­ wesz remix van pila and the scientest is echt wel een dikke track
13. Scope DJ - Lockdown :bounce:
Cd 1 Geef ik een 7,5 omdat het gewoon lekker weg luistert.
Cd 2 Een 5, Alleen nr 1 vind ik wel kick trillen de ramen in me auto :D
Cd 3 een 6,5 had er veel en veel meer van verwacht de eerste 10 min is echt niet mijn smaak naar mijn mening is de hardcore cd afgeraffeld
verwijderd
Cd valt beetjuh tegen...­
Maarre cd 3 is toch het meest mijn keuze dan!
ik ga voor cd3 maar ik vind m nu niet echt goed
ga ik niet eens downloaden dit..­
Uitspraak van chrizzle op donderdag 3 mei 2007 om 00:26:
Ik vind het echt een zeer goede cd hoor...­

Abject - In Our Memories
Kon niet wachten tot die ergens op uit kwam, wat klinkt ie fucking lekker in me auto (en op feesten).­ Mooi plaatje.­

Lockdown idd ook zeer goed..­ maar de preview versie is vetter, die bassen waren 20x dieper.­

Dropout! heerlijke plaat.­ mooi dat ie erop staat

Vind eigenlijk alle nummers wel goed, alleen soms is het mixwerk wel matigjes.­

Jump en HC cd nog niet geluisterd

:lol: ik heb het ook nog niet over mijn hart kunnen verkrijgen om CD1 eruit te halen :lol:

bijna alle nummers van CD1 zijn goed maar dit zijn mijn favo's
05.­ D-Block &­ S-Te-Fan - Guilty
06.­ The KGB's - Fahrenheit (Technoboy Rmx)

08.­ Zany - Volt
09.­ Brennan Heart - We're Possessed (Headhunters Rmx

13.­ Scope DJ - Lockdown

16.­ DJ Isaac - Impressed

19.­ Donkey Rollers - The Fusion Of Sound
komen er nog live sets op q-dance????????
ik wacht wel tot de livesets tevoorschijn komen die lijken me een stuk beter dan deze cd :)
zal wel goed zoeken worden want Q-dance wou de sets neit vrijgeven maar der is altijd wel iemand die sneaky die sets opneemt:D
Jehuty
Artiest Jehuty
ik heb deze album ook al weer tijd

CD 1 is wel goed, staan tenminste nog een paar nummers op die ik nog niet had

CD 2 geen idee, ik vind jump niks meer dus

CD 3 ook maar 4 keer geluisterd ofzo, ik had 80 % van al die nummers al..­ wel een aardige cd

wel een goede album
laatste aanpassing
02.­ DJ Luna vs.­ Kold Konexxion - Magic Minus

leuk !
verwijderd
Vind CD1 en 3 geweldig
CD 2 vind ik zwaar k*­t, alleen nr 24 klinkt zwaar goed.­
Cd 1 en 2 zijn goed cd 3 wat minder vind ik
cd1 top cd
cd2 heb niks met jump
cd3 liever MOH 23
Scope DJ - Lockdown
Deepack - Drop Out
Promo - Doing my Thing
Donkey Rollers - The Fusion Of Sound

Zijn echte vette platen

Scope gaat snoeihard:)
10. Angerfist feat. Crucifier - Broken Chain

enige nummer waard om te luisteren,.... verder zijn t 3 frisbee's die heel gerricht de prullenbak wel weten te vinden :)
Heb m gelijk gekocht de eerste dag da die in de winkels lag en vin t cker een vette cd..­Hardstyle had mss wel iets harder gemogen vooral in het begin,de jump cd vin ik ok cker goed te doen ben nie zon hardcorefan mar kan er wel na luistere mar de cd van catscan is gwoon gruwelijk klote wa een teringherrie
Uitspraak van Nomizz op donderdag 3 mei 2007 om 22:45:
Die hardstyle recensie gaat echt nergens over.­ Laat dat volgende keer eens over aan iemand die er een beetje wat vanaf weet

Hij heeft wel gelijk in mijn opinie, ik vind het ook een matige cd, met Lockdown als uitschieter:)
matige cd.­ cd 2 lijkt zelfs te veel op jump! part 5.­
verwijderd
is wel lache :d
3e Ctje is Favo bij mij (Y)
Best toppie dusssss...

(K)jee
'Geweldige' cd! :jaja:

Mijn score: 80/100. :)
laatste aanpassing
wel een leuk cd om te luisteren! alleen hadden zij van mij cd 2 wel early hardcore/hardstyle kunnen doen!
verwijderd
waardeloze shit! mijn score 10/100
CD 3 nummer 17.­ DJ Killah - The Night vet nummer!!!
verwijderd
Uitspraak van H2TB! op donderdag 3 mei 2007 om 01:42:
14.­ Rave Creator &­ The Mover - Atmos-Fear (Catscan 2006 Rmx)

de tering wat een nummer :respect:
CD IS AL LANG BINEEEEEE:P
btw, Scope DJ - Lockdown is uber:yes:
laatste aanpassing door een beheerder
Lanoz
Artiest Lanoz
de 1e cd is erg lekker op de 1e 4 nummers na, maar de jump en hardcore cd's zijn echt fcking bagger..­hadde ze cd 3 niet ff door evil activities of dione kunne late mixe???
Niet veel.­
Ik ga hem niet in huis halen.­ CD1 zou ik misschien nog wel eens luisteren, maar niet vaak ofzo.­ CD2 zou ik al helemaal misschien maar 1x luisteren, en CD3 die hele playlist heb je zowat al op de CD van de laaste MOH, en nog 2 andere CDtjes.­
Ik vind het de moeite niet waard!
Helaas
(begrijp me niet vereekrd, INCONTROL is en blijft een vet feest!)
laatste aanpassing
verwijderd
bij een mislukt feest hoort een mislukte cd (y) bottoms up & dortmund 05... catscan verdient een kogel :lol:
een zeer goede cd :) jump vind ik wat minder maar de hardstyle en hardcore is zeer goed .. ik geef hem een 9
Scope DJ - Lockdown
:respect:
:respect: Scope DJ - Lockdown :respect: Kippevel nummertje, iemand nog tips voor dit soort stijl nummers?
verwijderd
Jump en hardcore zeker goede cd's hardstyle wat meer van verwacht maar toch mooi
GEWELDIGE CD!!
Heb hem gelijk gekocht voor in mijn CD koffer.
Echte lekkere CD's!!

Scope DJ - Lockdown , ZKER KIPPENVELL HMMM:respect:
verwijderd
DJ Isaac - Impressed :bounce:
the fusion of sound, Lock down, in our memories, bottems up vette shit
laatste aanpassing
Uitspraak van hoppie op vrijdag 4 mei 2007 om 00:31:
die josh &­ wesz remix van pila and the scientest is echt wel een dikke track

Josh & Wesz(L)
verwijderd
De hardstyle cd is wel ok, de jump zuigt em, weer dezelfde nr´s op een cd en dan ook nog vaak in dezelfde volgorde als op andere cd´s..­
Maar wat ik wel jammer vind is dat er geen Techno cd tussen zit????????????? En dan vooral een Schranz cd, dat vond ik bij vere de tofste zaal op IQ...­
Staan aardig wat vette nummertjes op CD1, die staat hier toch echt wel op repeat! Fahrenheit (l) Lockdown (l) In Our Memories (l)

CD 2 en 3 is niet zo mijn stijl dus daar kan ik niet echt iets over zeggen :)
CD 1 vind ik zeker wel vet, rest nog niet goed naar geluisterd, maar idd heeft CD 2 veel weg van Jump part 5.­ Niet echt een aanwinst dus...­
Leipe shizzle, CD1 en CD2 passen goed bij mijn in de straat, CD3 beetje tam...­
morgen staan er 4 livesets online op www.projectliveset.nl rond 5 uur
:worship:Tatact - Suck My Style:worship:
That's my style
verwijderd
Uitspraak van verwijderd op zondag 6 mei 2007 om 18:48:
catscan verdient een kogel

:loser: en waarom hoor ik niks over tat's mess up
die plaat is zo vet :respect:
laatste aanpassing
Classics & oldstyle,
daar niets van?
altijd wel lekker om naar te luisteren!
jammer dat daar niets van is:(
Op Cd 1 staan wel aantal lekkere nummers.. Scope DJ- lockdown :bounce: wat een lekkere plaat :-D
En cheers natuurlijk ook! In our memories ook erg lekker.
voor de rest beetje mainstream ja...
Erg goede cd.
Kheb er heerlijk van genoten.
Kheb m op het feest gekocht en ik herken een aantal nummers die ook op het feest gedraaid werden. En daar gaat het uiteindelijk om.
Zeer goed :)
wnr komt de DVD dan??of komt die niet:S
was iig top!!!
verwijderd
CD1 is zeker goed...­
CD2 zuigt...­ 3 x niks...­
CD3 gaat er mee door...­ 'eb betah van Catscan gehoord...­

Vooral Abject - In Our Memories en Scope DJ - Lockdown zijn wel goed.­
verwijderd
lekker cd'tje ja:)
net als t feest zelf:D
alleen die jumsptyle cd is vet verneukt:P
cd1 is wel leuk, de rest is maar bagger...­
Uitspraak van verwijderd op maandag 21 mei 2007 om 18:49:
lekker cd'tje ja
net als t feest zelf
alleen die jumsptyle cd is vet verneukt

helemaal mee eens!!
feest was cker knalle:D
Eerste 2 cd's zijn super!
Cd 3, hoeft voor mij nie :s
verwijderd
die coffeeshock op cd 2 :roflol: wat een geniaal nummer hjahahaha
laatste aanpassing
verwijderd
Cd begint goed;
04. Walt Jensen - Crtl-Walt-Del

Dan van redelijk --> naar Bagger --> en weer naar Redelijk..

En dan ineens;
18. Predator & Angerfist - Silent Notes
19. Catscan - Cr8tiv Counter
Super Afsluiting :respect:

Van een ZEEEEER Matige CD..
laatste aanpassing
Ik vind de cd tegenvallen.­ Er staan een paar catchy platen op, maar dan ineens zakt het in elkaar als pudding.­ Geen goede combinatie van platen.­
CD 2 STINKT:S
verwijderd
Artiest Chas-R, Cryptex
CD 1 is helemaal top goed gemixd :respect: CD is 2 is bagger
CD 3 ook wel lekkere nummers maar niet super origineel
verwijderd
Uitspraak van verwijderd op maandag 21 mei 2007 om 03:13:
CD1 is zeker goed...­
CD2 zuigt...­ 3 x niks...­
CD3 gaat er mee door...­ 'eb betah van Catscan gehoord...­

mee eens :yes:
verwijderd
ik vind nummer 2 van cd 1 wel vet;)