Partyflock
 
­ Nederland
Hardstyle Evolution

Nadat ik op 16 november met Loudness mijn laatste feestje had gehad brak daarna een kleine periode aan waarin ik geen feestje op de planning had staan. Dat was voor mij even afkicken omdat ik normaal gesproken gemiddeld minimaal 1 á 2 feestjes per maand heb.
Vorige maand werd er bekend gemaakt dat er weer een nieuwe editie van Hardstyle Evolution zou gaan plaats vinden, en wel op kerstavond.

D-O-M-O, 25 december 2013 15:46
HardClassics

Early het heeft me altijd al geboeid:)

Mijn voorkeur heeft de Early Rave maar Eary Hardstyle komt zeker als een goede tweede.

Begin:

Om 10 over 11 waren we bij de ingang. We hebben bijna een uur moeten wachten tot binnenkomst.

demanmetdehoed, 16 december 2013 16:44
Wasteland en de Wet van White
Wasteland,
Zaterdagavond 30 november jongstleden. Licht gespannen, een beetje nerveus zelfs, zoek ik mijn spullen bij elkaar; Camera, flitser, geheugenka. Shit, waar is m'n geheugenkaart? Ah, daar. Dan de rest; leren broek, latex shirt. Yup, dit wordt geen gewoon feestje. Voor het eerst sinds een paar jaar gaan we weer eens kijken bij Wasteland. Eén van de oudste én grootste fetishfeesten in Europa.

Gary White, 5 december 2013 14:03
Qlimax

Wederom een geweldige nacht gehad! Ik vond het met name qua show wel minder dan afgelopen jaar, maar een aantal sets en de sfeer op de plek waar ik stond waren top!

Binnen gekomen tijdens het laatste kwartiertje van ACTI, dus niet heel veel van meegekregen.
Is ook niet echt mijn stijl qua muziek dus heel erg vond ik dit niet.

Resonance, 28 november 2013 19:49
Crazyland

crazyland . het leukste feestje begon al met een drama . me nicht en neef waren mee. die al 2 jaar niet waren geweest . een jongen vroeg bij de ingang , mag ik met jullie mee lopen, en wij hadden 2 vrouwen zonder man mee. ach laten we eens aardig doen. wat een drama is dat geworden , we leken wel een stelletje criminelen. oke het zal een probleem zijn . dat er mannen alleen binnen willen komen , maar kom op zeg.

nance, 5 november 2013 15:04
Thrillogy

Jaja! Wat een feest was dat! Denk wel mijn beste feest tot nu toe. Thrillogy 2013 was geweldig!
Echt geweldig, vanaf begin tot eind vermaakt! Adaro, Frontliner en PartyRaiser wat een helden!
Laatste uurtje vooraan tegen het hek snoeihard staan dansen, wat een eindsetje! Wat een edits! Wat een kicks! Wat hard! Helemaal goed.

Licht vond ik goed, niet te veel, is ook helemaal niet nodig. Ook echt vet dat er vuurwerk binnen was.

Marfram, 28 oktober 2013 16:52
Thrillogy

Zo na enige tijd rust en dagje werken erop zit energie weer terug en zin om eerste verslag te typen. (mijn excuses voor spelfouten, grammatica, en leesteken fouten, tips zijn welkom) owja wordt mijn eerste verslag.

Om te beginnen feestje om nooit te vergeten,
ten eerste; 2 vrienden gingen mee die bijna nooit hardstyle luisteren laat staan Hardcore.

ten tweede; gruwelijk vet feest.

rain man, 28 oktober 2013 15:40
Hell Rises

Vandaag belandde ik onder MC Ballenbreker in het Noord Brabants gehucht 'Erp', waar de poorten des Hel ontketend zouden worden door niemand minder dan Speedrazor! Met een paar vrienden vertrokken we richting 'Broadway', het establishment waar deze beukpartij plaats zou gaan vinden. En wat een partij hardcore & frenchcore kwam er uit die boxen geblazen. Goed om te hakken, maar de verbale capaciteiten werden nog niet optimaal benut.

, 13 oktober 2013 05:31
X-Qlusive Holland

Zo we zijn weer wakker, tijd om even een verslagje te schrijven.

We gaan even een aantal maanden terug in de tijd: Er komen sollicitaties van Q-dance online die nogal vreemd over komen, met banen als koek happer/kaas meisje etc.

Miwer, 6 oktober 2013 22:39
FireBall

ShowLinea Events Fireball13YRS. Velen hebben er al met smart op gewacht, maar ShowLinea Events onthulde eindelijk haar spectaculaire line-up met Crazy Surprise acts voor de 13YRS Anniversary party in Dancing Marlène in Heerhugowaard op 28 september.

Cat Linea, 6 oktober 2013 12:26
Project N50

Vandaag was het zover, na maandenlange voorbereiding was het tijd voor het moment suprême : Project N50!
De sound en licht check was gisteren succesvol verlopen, dus iedereen was klaar voor weer een topeditie!
Bij deze editie van Project N50 zou het podium een grote rol spelen. Het doel was om het podium er uit te laten springen. Opeen gestapelde kuubskisten, met daarin moving heads, oftewel draaiende lampen. Daarnaast waren er de nodige LED schermen aanwezig.

D-O-M-O, 30 september 2013 22:33
Na 11 maanden de Melkweg links te laten liggen kon ik een 6 uurs set van Egbert natuurlijk niet laten liggen. Los van het gebrek aan gastvrijheid en de vieze plakvloer van de Max heb ik er verder niet zoveel op tegen in de Melkweg. Schitterend geluid en lichtshow en een mooie zaal met galerij en ruimte achter de dj-booth. Misschien minder sfeervol dan Paradiso maar daar zijn licht en geluid maar matig.

emha, 24 september 2013 21:37
Bass Protocol

Eigenlijk was het de bedoeling dat ik in de maand september haast geen feestje mee zou pakken, maar in praktijk bleek het anders. Vorige week had ik Restylerz Festival bezocht, dat was meer dan geslaagd. Vandaag was het tijd voor Bass Protocol!
Low Profile had een winactie op hun Facebook. Je kon kans maken op een gastenlijstplaats. Daarvoor moest de omslagfoto op Facebook gewijzigd worden in een plaatje waarbij uitblijkt dat jij hun graag wil supporten op Bass Protocol.

D-O-M-O, 22 september 2013 21:40
Q-BASE

Zaterdag 7 september 2013 was het weer de hoogste tijd voor de negende editie van Q BASE. Het idee om naar Q BASE te gaan onstond op zondag 23 juni 2013 toen mijn Defqon.1 weekend afgelopen was, en in het krantje van Defqon .1 een grote poster zag staan van Q Base, wist ik veel wat Q BASE precies was, het enige wat ik wist, is dat het enorm veel arears had en super veel artiesten. Eenmaal thuis gekomen gelijk de aftermovie van Q Base 2012 opgezocht, en zo als je al kan raden.

, 10 september 2013 15:36
Q-BASE

Disclaimer: de schrijver van dit verslag is precies 1 minuut bij de Open Air geweest (om even snel te kijken naar het podium), bijna 1,5 uur in de Hangar, en verder alleen bij Qult, Into the Dark Lands, PRSPCT en USB.

Zo, dat heb ik ook weer gehad, voor ik daar een opmerking over krijg :P

Q-Base! Ik was er nog nooit geweest, maar na alle goede verhalen moest ik er toch maar eens aan geloven.

The Skribbler, 9 september 2013 17:10
Ground Zero Festival

Daar zijn we dan weer,
het laatste festival van het seizoen uit mijn agenda van t jaar.
(al ben ik niet echt van de festivals in t algemeen. :p )
Afsluiten met het enige nachtelijke festival dat NL heeft helaas,
maar er is nog geen 1 editie geweest waar ik me niet vermaakt heb.
En deze editie zal niet anders zijn!

Diehard tickets in the pocket, shirtje dat erbij hoort niet aangehad deze avond.

[N.G.F.] R., 1 september 2013 15:07
Pleasure Island Festival

Joehoe partypeepz,

Hier een verslagje hoe wij het allemaal ervaren hebben. Uiteraard ervaart iedereen het op zijn haar/zijn manier en zullen er vast wel hele volksstammen zijn die het er niet mee eens zijn: so what, klim zelf dan maar lekker in de pen.

Nondeju toen wij om half 3 uit Almere vertrokken werden de hemelpoorten nog eens flink open gezet en regende het kort maar krachtig hele massa’s cats and dogs.

Joya, 1 september 2013 09:25
Electronic Family

Een recap:
Auto verderop gezet (gratis parkeren), lopen naar het terrein (ongeveer 15 minuten). Geen rijen, want ik was er al om 12u.

Eerst naar Tom Fall – super strakke set, heerlijke nrs. Zaal schandalig leeg, maargoed dat heb je als je al om 12u ‘moet’.
Veel Tom Fall remixen van Love the fear, Secret’s safe, Nowhere to go, J’envie de toi, Save the day, Dubai en als uitsmijter zijn remix van Acting crazy….
Kortom, ALLE Tom Fall knallers.

skitmeister, 22 augustus 2013 14:32
Decibel

Okee, ik ga proberen Decibel The Weekend Festival te verwoorden, onmogelijk om mijn geweldige gevoel over dit weekend te delen maar ik ga het proberen:

Aankomst: na anderhalf uur en maar een kwart tank kwamen we om kwart voor 1 aan, 1 uur ging de poort open en kwart over 1 stonden we op de camping, geen gekke controle's of onnodig getreuzel, dus lekker snel op onze plek.

Thjardo!, 20 augustus 2013 02:06
Decibel

Okee, ik ga proberen Decibel The Weekend Festival te verwoorden, onmogelijk om mijn geweldige gevoel over dit weekend te delen maar ik ga het proberen:

Aankomst: na anderhalf uur en maar een kwart tank kwamen we om kwart voor 1 aan, 1 uur ging de poort open en kwart over 1 stonden we op de camping, geen gekke controle's of onnodig getreuzel, dus lekker snel op onze plek.

Thjardo!, 20 augustus 2013 02:02
Nog geen 2 ½ jaar terug maakte ik voor het eerst kennis met de progressive scene (John Digweed) en aangezien maat houden geen sterke kant is van mij ben ik inmiddels wel een kleine 100 feesten verder waarvan dit de 5e keer Hernan was. Een beetje verwend ben ik dus wel.
En zo ging ik dus met hooggespannen maar wisselende verwachtingen naar deze “Touch at Sea” der progressivefeesten. Vorig jaar op Woodstock had ik het na 3u eigenlijk wel gehoord.

emha, 13 augustus 2013 15:04
Gay Pride

Juist ja. De Gay Pride.

Als hetero heb ik altijd het idee gehad als je naar de pride gaat je per sé een v hals tot je boxer moet dragen, een veel te korte broek en wat vrouwelijke trekjes moet hebben om niet buiten de boot te vallen ;)

Lees hier mijn ervaring;

Zaterdagmorgen, ik keek in de app groep en zag dat m'n maten naar de botenparade wouden gaan. Na een felle discussie als groep toch besloten om het een kans te geven.

Stekkerdoos, 4 augustus 2013 19:15
2 weken geleden had ik samen met Tom besloten dat we naar Last World zouden gaan. We hadden vernomen dat Theracords een eigen stage zou gaan hosten op dit festival in België! De line up loog er niet om. Naast de DJ’s van Theracords waren er ook een aantal gast DJ’s aanwezig zoals Mind.Illusion, Activator, Tuneboy, Tatanka, AVIO, E-Force, en Titan. Vooral de keuze om Mind.Illusion, Activator, Tuneboy en Tatanka te laten draaien vond ik zelf verassend.

D-O-M-O, 14 juli 2013 21:45
BPM Black

Dit was het dan mensen. het einde van BPM dit seizoen en het begin van een periode á twee maanden vol met woensdagen waarop ik denk: Gemeente, haal me van de straat! Zorg voor vakantiekrachten! Laat me niet in de steek! Nee mensen, dit was weer een heel mooi seizoen BPM en ik verheug me alweer op de volgende. De vrijwilligers doen hard hun best BPM te houden zoals het is, ik ben zelfs onderdeel van hen geworden in het afgelopen jaar.

, 11 juli 2013 00:11
Zeer matig feest! Geschreven vanuit de hardstyle tent, weet ik wel dat ik hier nooit meer kom. Welke dove geluidstechnicus heeft het geluid geregeld? Schel, hooguit goed als je recht in het midden ervoor stond. Wie zet in godsnaam alle subs op een hoopje bij elkaar? Dan ook nog die goedkope speakers die ze gebruikte met het veel te schelle geluid. Voor het eerst dat mijn oordoppen dat geluid niet meer rechts konden trekken. Hier zijn weer veel mensen met gehoor beschadiging bijgekomen. WC's.

ShakeShootStrike, 30 juni 2013 10:59
Defqon.1 festival

Zaterdag 22 Juni 2013 Defqon.1 Festival

Lang geleden dat ik een verslag heb geschreven maar ik vond dit hele feest zo vet dat ik gewoon zin had om een verslag te schrijven.

De week voor Defqon had ik nog steeds geen zin (ik heb bijna nooit zin in een feest, des te beter het kan worden) en toen werd het vrijdag en las ik dat veel van mijn vrienden al opweg waren naar de camping. Stiekem was ik toch wel een beetje jaloers want ik had alleen een dagkaart.

DrugsBunny, 25 juni 2013 21:26
Defqon.1 festival

Na de hele week het weer bericht te hebben gekeken. met de hoop het toch droog te houden op Defqon.1. Toen we vrijdag de spullen in de auto aan het doen waren, terwijl het hard regende begon de moet toch wel al flink in me schoenen zakken omdat het toch al erg hard regende. Dus dingen als regenjas, en extra kleding zat in de koffer.

Aangekomen op Biddinghuize, als één van de eerste, mochten we door de eerste hekken heen om kwart over 1 zodat er een grotere groep droger stond.

JVD, 25 juni 2013 16:57
Defqon.1 festival

Donderdag 20 Juni in de avond toch maar besloten om te gaan en dat was een heeel goed idee achteraf.
Met een maat van mij en zijn zusje zijn we naar Defqon gegaan rond 11 uur. We kwamen binnen en zijn we naar In-Phase gegaan, hoewel ze langzaam op gang kwamen eindigde ze nog best goed. Op naar de main stage om die te bekijken. Code Black stond daar te draaien en wat een verrassing onze Aussie stond weer de helft van de tijd stil geen entertainer.

Pijks, 23 juni 2013 14:30
7th Heaven

Gisteravond voor eerste keer , Rhodenburg in Beesd geweest, vrienden waren er al eerder geweest, zeiden dat het een top locatie was, betreffende parkeergelegenheid en de antourage.
Nu met eigen ogen aanschouwd, en ik kan nu uit eigen ervaring zeggen ,,, in een woord SUPER GEWELDIG.
Leuke ontvangst met borreltje, komende in een zaal die zoveel sfeer uitademd dat je je er al gelijk helemaal thuisvoeld, ook al zijn er nog geen mensen binnen.

, 23 juni 2013 13:25
BPM Black

Deze BPM was ik er -anders dan gebruikelijk- vanaf half acht bij. Anders dan gebruikelijk, omdat dit de hardstyle-tijd is, en (sorry lieve hardstyle mensjes :) ) ik absoluut niet van hardstyle hou. Soms denk je: Wat een vette kick, maar dan komt er zo'n slappe melodie of irritante bliepjes bij. Nee doe mij maar de wat alternatievere muziek. Versneld, crossbreed, UK, terror, mainstream. We begonnen toch met hardstyle, maar goed maakt niet uit. Beetje ouwehoeren, lekker gezellig.

, 20 juni 2013 02:22
Intents Festival

Om half 1 afgesproken op station Oost in Den Bosch, maar door omstandigheden was er een auto te laat dus hebben we nog 20 minuten daar gezeten en toen vertrokken met groep van 10 mensen naar Intents 4 partylovers en 6 beginnende vrouwenvolk van 17. Ik dacht bij mezelf dat die vrouwen zich vast zouden inhouden maar achteraf heb ik me daar knap in vergist.

Pijks, 6 juni 2013 19:20
BPM Black

Nuchter, naar de kloten, droog, volledig bezweet, los gaan of lekker aan de bar hangen, speakerfreaken of poolen, bier zuipen of Fernandes drinken, knikkeren in de zaal of een praatje maken met die onbekende in de hoek of achter de bar, hardcore & hardstyle liefhebben of een keertje komen koekeloeren, een praatje maken met die lieve Ballenbreker, of toekijken hoe deze gast de wormen uit de grond proberen te stampen, je liefje laten zien dat hardcore boven alles gaat of juist hardcore laten zien.

, 5 juni 2013 23:47
Intents Festival

1 Juni 2013. MEP MEP MEP MEP! het is half 8 en de wekker gaat. Even snel douche en de nodige spullen in de auto laden om dan rond half 9 de rest op te halen. Voor mij was dit mijn tweede intents, voor de rest hun eerste. Ik wist een beetje wat ik kon verwachten dus.

Nou goed het is iets over 9 en we gaan opweg. onderweg is niet heel veel gebeurt op een file van +/- 20 min na.

Miwer, 4 juni 2013 10:52
Het was weer 'n super lekker avondje Frenckelen in mijn favo cluppie Organza! We kwamen een beetje later het feestgedruis binnen stappen, dit werd 23.30 uur ongeveer, dus hebben we het cd'tje die de eerste 50 bezoekers kregen bij binnenkomst helaas gemist! *snik* Alles liep natuurlijk weer anders dan anders thuis voordat we ready2party waren maar ja . geeft niks . volgende keer beter. Maarre . zo dan, wat werd er weer helemaal lekker gedraaid door de heren deejays.

, 3 juni 2013 13:17
Het was weer een Frenckel die we niet hadden willen missen,

Zoals elke keer weer een prachtige aankleding wederom verzorgd door de twee meester aankleders Marleny en Daniel.
Dit keer Hawaï als thema, geweldig ! zelfs het fruit was op erg originele manier gepresenteerd.

Edwin van Emst fotografie, 2 juni 2013 17:17
Soms heb je zo'n feestje . waar je eigenlijk ieder jaar wel naartoe wilt. en ook al had ik tot 1 maand geleden kaartjes voor dance to eden outdoor festival. , gisteren ( zaterdag 1 juni 2013 ) zijn mijn vriend en ik alsnog naar Limburg afgereisd om een van mijn favoriete festival te bezoeken . ALCATRAZ, editie 2013. De reden voor het verkopen van ons kaartje voor the Eden rave was vooral de behoefte aan gezelligheid.

sweetdreamsss, 2 juni 2013 08:39
PRSPCT XL

Het begint een slechte gewoonte te worden, maar na een lange tijd dan toch nog even een verslagje. Excuses maar ik ben erg druk in de weer geweest met allerlei zaken. Om het goed te maken heb ik voor de verandering wat luistervoer toegevoegd. Dus alle (onbekendere) tracks die verplichte luisterkost zijn hebben een hyperlinkje gekregen.

Wat is het toch fijn dat we ieder jaar stilstaan bij het feit dat Christus ooit naar zijn vader in de hemel is gevaren.

Luukyeye, 20 mei 2013 17:03
Vandaag was het tijd voor de volgende editie van Hardstyle Evolution. Ditmaal waren er 3 zalen gevuld met 22 DJ's. Als headliners stonden Deetox en E-Force geboekt, naar die sets keek ik met hoge verwachtingen naar uit! Daarnaast keek ik uit naar de sets van Redeemers en E-Q-Lizer aangezien ik hun persoonlijk ken.

Rond 22.15 waren wij bij Chez Marknesse aangekomen. Het was nog vrij rustig. We keken eerst even in de hoofdzaal waar Proto Bytez op dat moment aan het draaien waren.

D-O-M-O, 20 mei 2013 00:30
Queenscore

Koninginnedag is weer voorbij, de vers geinstalleerde koning zit reeds in zijn nieuwe pluche, het is dan ook tijd om de beleefde avonturen die we in deze tijd van alcoholische versnaperingen en vreemd smakende snoepjes gemaakt hebben, te overdenken.

, 5 mei 2013 13:02
Hardshock Festival

'het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, Hardshock kom maar gauw!
27 april was het dan eindelijk zover, het festivalseizoen is weer begonnen. En hoe!

11.45-12.00 Binnenkomst
We waren ietwat aan de vroege kant, normaal gesproken is dit een probleem. Echter bij Hardshock konden we voordat het feest überhaubt nog maar begonnen was naar binnen. De fouillering ging vlot en de beveiliging was erg vriendelijk op dit tijdstip.

12.00-13.00 Amada/ Dr.

Pieter.., 28 april 2013 22:05
P.O.R.N.

P.O.R.N - Het paradijs voor elke Terror / Speedcore fan!

De locatie is makkelijk te vinden en er zijn gratis parkeerplaatsen dicht bij het feest. Het nog geen 5 min lopen en je bent er al (vanaf de parkeerplaats)
Bij het binnen komen word je uiteraad gewoon gefouilleerd (zoals altijd) maar is het wel toegestaan om wiet mee te nemen! (dik plus punt). Je hoeft je wiet dus niet te verstoppen :)

De plek zelf is niet erg groot, maar zeker groot genoeg om een perfect feest te geven.

Flo, 28 april 2013 07:17
Loudness

Na 2 weken geen feesten te hebben gezocht was het vanavond weer tijd voor 1 van de dikste indoor feesten van Nederland : Loudness! Ditmaal was het voor de 2e keer in het Klokgebouw. Het zou mijn 5e x Loudness worden, een vaste prik dus! De laatste editie in de Maassilo was al sick, dus ik had hoge verwachtingen van vanavond! Naarmate de week ten einde liep kreeg ik steeds meer zin in Ik heb zelf geen voorkeur qua locatie.

D-O-M-O, 21 april 2013 19:50
Hardstyle Evolution

Nadat ik afgelopen weekend een keer geen feestje had keek ik in de loop van de week steeds meer uit naar de zaterdag, het was namelijk weer tijd voor Hardstyle Evolution! In mijn vorige verslag had ik al vermeld dat ik het erg tof vind dat Chez nu Hardstyle thema-avonden organiseert. Bij de vorige editie was de opkomst al vrij groot, benieuwd hoe het dit keer zou gaan worden.

D-O-M-O, 17 maart 2013 21:18
Dreamersland

Dit jaar dus voor het eerst naar Dreamersland geweest.
Omdat we wisten van voorgaande feesten dat het in het begin nog een beetje rustig is, besloten wij om er rond 12 uur aan te komen.
Toen we er eindelijk waren, konden we de muziek al luid en duidelijk horen.

Binnen moest je via de zijkant naar boven, voor de kluisjes.
Zo kreeg je al meteen een super indruk van de sfeer die er hing.

Vivienn, 16 maart 2013 10:52
Crazyland

echt zo onverwachts toch nog naar crazyland geweest. ik had bewust geen kaartje gekocht, omdat ik wist dat ik net terug zal zijn van vakantie . een maand in thailand , dus daar moet je even van bijkomen , maar dan toch nog 2 uur van te voren gebeld worden en ze je dan zeggen dat er zelfs nog een vip kaart over is . dus al jaren ga ik naar elke editie . dus het moest gewoon zo zijn.

nance, 4 maart 2013 21:08
Februari 2013 streek Erotic Experience vs Trancelicious voor de 3e keer neer in Club Organza.

Al enige tijd zijn deze mensen druk bezig een geheel eigenzinnig erotisch getint feest neer te zetten en ze hebben dit keer een perfect georganiseerd feest neergezet. Werkelijk alles klopte tot in de puntjes.

Edwin van Emst fotografie, 17 februari 2013 17:16
Hardstyle Evolution

Ongeveer 2 week geleden werd ik door een vriend in een bericht getagd op Facebook. Hij vroeg zich ik af of ik nu wel naar Chez zou gaan, en ik snapte eerst niet waar hij het overhad. En toen zag ik plotseling tot mijn vreugde dat er weer een Hardstyle feest georganiseerd gaat worden in Chez! Dit zou het 2e feest worden. Het 1e feest was in mei 2011,namelijk de DJ contest van Project N50. Dat vond ik zelf meer dan geslaagd, maar dat was op een vrijdag.

D-O-M-O, 17 februari 2013 17:14
Grotesque

Wat een topfeest weer. Ja, ik lees zaken over aankleding, muziek en half muntje WC. waar hebben we het over zeg. Grotesque is een betaalbaar feest wat georganiseerd wordt op een mooie oude lokatie. Dat is juist de charme van die lokatie. Daar ga je toch niet allerlei meuk inhangen om het op te "vrolijken". Nee orgineel laten. En de muziek ja, dat was inderdaad af en toe wat minder. Maar ook toppers als Ferry Corsten hebben wel eens mindere dagen zoals laatst bij Trance Nation.

marsss, 17 februari 2013 15:06
Intersection

Ter introductie wil ik mededelen dat ik in tegenstelling tot mening bezoeker van dit feest een groentje ben in de scene en dat dit verslag niet geheel muzikaal gericht is. Het is een kleine samenvatting van mijn beleving. Intersection.

Een feest dat enkele weken genoteerd heeft gestaan als optie. Waarom ik twijfelde? Het is toch weer een eind reizen en als ik me ergens aan erger zijn het wel lange treinreizen en het leeg voor me uitstaren op een perron.

RubendB, 28 januari 2013 21:05
Intersection

Als er een feest wordt georganiseerd door bazen, voor bazen en met bazen, dan kan het natuurlijk alleen maar een schitterende avond worden. Op 26 januari was het dan zover; de mannen van het beruchte The Outside Agency topic sloegen de handen ineen voor de allereerste editie van Intersection. Als locatie werd gekozen voor de Baroeg, inmiddels één van mijn favoriete locaties vanwege het lekkere bier, prima geluid, vriendelijke personeel en schappelijke prijzen.

Luukyeye, 28 januari 2013 20:36
FeestDatumAuteurPublicatie
Hardstyle EvolutionD-O-M-O25 dec 2013
HardClassicsdemanmetdehoed16 dec 2013
Wasteland en de Wet van WhiteGary White5 dec 2013
QlimaxResonance28 nov 2013
Crazylandnance5 nov 2013
ThrillogyMarfram28 okt 2013
Thrillogyrain man28 okt 2013
Hell Rises13 okt 2013
X-Qlusive HollandMiwer6 okt 2013
FireBallCat Linea6 okt 2013
Project N50D-O-M-O30 sep 2013
Egbert album release @ klinchemha24 sep 2013
Bass ProtocolD-O-M-O22 sep 2013
Q-BASE10 sep 2013
Q-BASEThe Skribbler9 sep 2013
Ground Zero Festival[N.G.F.] R.1 sep 2013
Pleasure Island FestivalJoya1 sep 2013
Electronic Familyskitmeister22 aug 2013
DecibelThjardo!20 aug 2013
DecibelThjardo!20 aug 2013
Hernan Cattaneo & Nick Warrenemha13 aug 2013
Gay PrideStekkerdoos4 aug 2013
Last World FestivalD-O-M-O14 jul 2013
BPM Black11 jul 2013
Outdoor Stereo Festival 2013ShakeShootStrike30 jun 2013
Defqon.1 festivalDrugsBunny25 jun 2013
Defqon.1 festivalJVD25 jun 2013
Defqon.1 festivalPijks23 jun 2013
7th Heaven23 jun 2013
BPM Black20 jun 2013
Intents FestivalPijks6 jun 2013
BPM Black5 jun 2013
Intents FestivalMiwer4 jun 2013
Just Frenckel inclusief Morning Mission3 jun 2013
Just Frenckel inclusief Morning MissionEdwin van Emst fotografie2 jun 2013
Alcatrazz Festivalsweetdreamsss2 jun 2013
PRSPCT XLLuukyeye20 mei 2013
Hardstyle EvolutionD-O-M-O20 mei 2013
Queenscore5 mei 2013
Hardshock FestivalPieter..28 apr 2013
P.O.R.N.Flo28 apr 2013
LoudnessD-O-M-O21 apr 2013
Hardstyle EvolutionD-O-M-O17 mrt 2013
DreamerslandVivienn16 mrt 2013
Crazylandnance4 mrt 2013
Erotic Experience vs TranceliciousEdwin van Emst fotografie17 feb 2013
Hardstyle EvolutionD-O-M-O17 feb 2013
Grotesquemarsss17 feb 2013
IntersectionRubendB28 jan 2013
IntersectionLuukyeye28 jan 2013