Partyflock
 

Verslag van Qlimax, 23 november 2013

anoniem gepubliceerd op
flyer Qlimax
FeestQlimax · Immortal Essence
Datumzaterdag 23 november 2013
LocatieGelreDome Site
zo, dat was het dan mijn 1e keer qlimax! En wat een vette editie!
In het begin na acti (goeie opener) vond ik de stage maar wat saai. maar toen het verder in de avond/nacht werd begon hij te veranderen en vanaf dat moment was het super vet!
Vond de set van ws & max enforcer geniaal met veel oude platen! Zoals het black anthem/back again/the art of creation en tonight. Daarna kwam code black die vond ik maar matig, ik denk de slechste set van de avond al kan ik imaginary & tonight will never die zeker wel waarderen!
Daarna kwam dj coone en dat was zeker geen slecht setje maar magical/best of both worlds & blame it on the music staken er wel dik bovenuit. Daarna was het de beurt aan gunz for hire. bijna alle platen kende ik al maar dat mocht de pret niet drukken, zeer vet gedaan met dat zombie meisje van sorrow voor op de stage! En dan het anthem wat geen 'Qlimax' vocal had vond ik toch jammer, het gaf me niet echt de qlimax sfeer dat was voor mij dus meer een standaard gunz for hire track ipv een anthem.
En toen kwam het de noisecontrollers, voor het laatst samen voor zo'n groot publiek. Dit werd voor mij de set van de avond oa door maar liefsts 8 nieuwe tracks :O ja het is echt waar en door die goeie oude nummers die ze draaide en bijna alles was een mashup of edit dus dit was gewoon hardstyle van de hoogste kwaliteit! En dan komt er ook nog eens bij dat de 3 laatste nummers die ze draaide snoeihard waren. Toen stonden we samen met delete te dansen en zelfs voor hem ging het snoeihard en hij wilde die nieuwe tba track hebben! Geweldige set en hulde aan de noisecontrollers!
Toen kwam zatox. al moet ik zeggen dat ik van zijn set weinig heb meegekregen, behalve dan platen zoals no way back(met qlimax vocal)/check out the drop/natural born raver/fts & satana! Dus al met al niet verkeerd.
Toen was het de buurt aan de alpha2, ik hoopte stiekem op wat e-force platen en die kwamen gelukkig ook! Het geluk kon niet meer op toen freakz at night erin klapte als 3e nummer al! Dat was zwaar genieten, vooral omdat de opvolger de bfront remix van death of een demon was van frontliner! Daarna nog yellow minute & born to die! Toen kwam nog kick back the e-force remix en shiverz! En het einde van de set was ook genieten met plate zoals: Hollow, You're next 2013 edit & rebel to the grave! Deze set komt dus op nummer 2 van de avond!
Toen de hardcore tja. bpm omhoog gooien en gaan. Al ben ik zelf niet zo van de hardcore maar kon 3 kwartier wel waarderen! Maar het gaafste was nog dat deepack the prophecy draaide als aller laatste track van de nacht! Dat was geweldig. Dus al met al heb ik met mn maten een gruwelijk feestje gehad! Ik zeg volgend jaar weer!

3 opmerkingen

Was inderdaad zeer geslaagd maat! Kan me volledig vinden in dit verslag :) Volgend jaar maar weer over doen dan ;)
 
dat zullen we dan maar is doen:)!
Dik he .­ Die stage van qlimax blijft keer op keer verrassen.­