Partyflock
 
A State Of Trance
23 juni 2023
georganiseerd door Site ⊂ ( Site & )

Rotterdam Ahoy (binnen) op de kaart Site
Ahoyweg 10
Rotterdam
Nederland🇳🇱
A State Of Trance dagen
A State Of Trancevr 23 feb 2024, 22:00 ←
A State Of Tranceza 24 feb 2024, 22:00

Tickets & prijzen A State Of Trance

Early bird, weekend:€ 128,80→ uitverkocht
Voorverkoop 1:€ 82,88→ uitverkocht
Voorverkoop 2:€ 88,48
weekend 1:€ 140,-→ uitverkocht
weekend 2:€ 150,-
weekend 3:€ 160,-
weekend, VIP:€ 194,-→ uitverkocht
Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief servicekosten.
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Ook herkend als
  • ASOT

Stemresultaat: zeer goed

geweldig1029%
zeer goed1750%
goed39%
ok13%
voldoende26%
onvoldoende13%
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

7 waarderingen

Johnno87
Prima geregeld in Ahoy. Genoten van lekkere setjes. Armin op de vrijdag gepakt, lekker setje! Genoten.
skitmeister
Geen enkele slechte set meegemaakt. Super van start tot finish. Weinig hoeven lopen in vergelijking met Utrecht. Ook weinig rijen
Marissa
Jammer dat ik een bierdouche kreeg van een een of andere onverlaat.
lucien1993az
Voor het geld als liefhebber van ''trance''muziek was het gewoon matig en sfeerloos. Wil niet negatief zijn. Maar ik denk dat ASOT de komende jaren weer beter terug naar 1 dag ipv weekend kan gaan om die glans te behouden :)
PsyTech
Eerste keer Ahoy. Aankleding en de "logistiek" prima. Maar ik vond er persoonlijk zeer weinig aan. Dat kwam vooral doordat het best rustig was. Tuurlijk de main was vol met armin. Maar verder was het rustig. Ik liep bij john askew. Naar binnen en er stonden nog geen 150-200 man. Verder eerder ook op de main, Morten, wat moet je daarmee dan? En op de main ook heel de tijd djs die moeten schreeuwen wat je moet doen.,wat een afknapper. Daar slaat armin ook wel erg in door. Ben een uur bij zijn set geweest op de main, vond het tegenvallen. Later in zaal 3 beland. Daar draaide Innellea. Ik weet niet wie dat verzonnen heeft? Armin b2b met joris voorn was wel leuk. Tot 0515 gezien en toen vertrokken. Dus zeker de aankleding en de indeling goed geregeld. Ook de kluisjes dichtbij. Wat dat betreft is ahoy geen achteruitgang. Maar helaas te rustig en en qua djs niet echt mijn "trance".
Bass-Powah
Was ff wennen na zo veel jaar Jaarbeurs nu in Ahoy. Line-up was wel heel gevarieerd, Maar moet zeggen techy spul blijft me toch niet zo trekken. Begonnen bij Eva vrijdag, prima maar al snel doorgegaan naar Mees Salome, lekkere warming up, daarna al snel staan knallen bij Factor B, was zeker dik. Nog even blijven hangen bij Ben Gold en door naar Superstrings, zeker wat leuke classics maar af en toe ook wel een beetje te veel oude hitjes. Daarna ff gechild op de main bij Ben Nicky. Tempo lag al erg hoog en veel classics in een nieuw jasje. Sound was wel dik op de main. Ook nog stukje Innnealla gezien maar was niet mijn ding. Rond half 6 voor gezien gehouden en langzaam aan richting pendelbus gegaan. Toppunten: geluid, kortere looproutes, lasers! in bijna elke area, veel leuk geklede dames :P . Minpunten; best wel rustig op eerste dag, soms waren areas bijna leeg. Area 4 en 5 niet echt in een aparte zaal zoals bij Jaarbeurs voorheen. En worst of all, Heineken Silver! slappe aangelengde pils. Kom op zeg. Uit armoede maar overgestapt op Despo.
KinkySuus
Betere lokatie als Jaarbeurs: minder afstand tussen stages. Goede sets, wel meer techno dan trance

Line-up A State Of Trance

Line-up is niet compleet.
🇳🇴 🇸🇪 🇸🇪 techno, house
🇨🇦 house, techno, trance
🇬🇧 trance
🇬🇧 trance
trance
🇮🇪 trance
house, techno
trance, house
trance, house
🇦🇺 🇳🇱 trance
🇩🇪 techno
🇬🇧 trance, house
techno, downtempo, reggae
trance
techno, house
🇺🇦 house, trance
🇩🇰 🇺🇸 house
trance
trance
🇮🇱 trance, psy
house, techno
🇷🇸 techno, trance
🇬🇧 trance, psy

Statistieken

63Partyflockbezoekers
27Partyflockgeïnteresseerd
446Appicbezoekers
271Appicgeïnteresseerd
76 / 15·mannen / vrouwen
38.2Partyflockgemiddelde leeftijd
36.5Partyflockleeftijd mediaan
38.2Appicgemiddelde leeftijd
37.0Appicleeftijd mediaan
2·nieuwsberichten
3·video's
7·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (34 stemmen)

Nieuws

Na eerder slechts het tipje van de sluier te lichten heeft Armin van Buuren gisteravond in A State of Trance Radio de volledige line-up van het gelijknamige festival bekendgemaakt. Naast Van Buuren zelf staat het affiche vol met zowel Nederlands toptalent als internationale supersterren binnen de trance en daarbuiten. A State of Trance kondigde eerder deze zomer hun aanstaande verhuizing naar Rotterdam aan met een spectaculair optreden in de Zalmhaventoren.
A State of Trance, Armin van Buuren's wereldberoemde dance-event, verhuist in 2024 van de Jaarbeurs in Utrecht naar Ahoy in Rotterdam. A State of Trance vindt plaats op 23 en 24 februari en biedt daarmee het volledige weekend een uitgebreid dag- en nachtprogramma aan. Met DESTINATION als nieuwe thema zet Van Buuren Rotterdam wereldwijd op de kaart als het epicentrum van A State of Trance.
We are heading to Rotterdam, specifically Ahoy Rotterdam. After a thorough search, we found that Ahoy Rotterdam possesses everything we require for A State of Trance and more. The most exhilarating part of this announcement is that A State of Trance will once again span 2 nights! February 23 and 24 will be 2 unforgettable nights spanning from 10:00 PM until 6:00 AM, featuring five distinct areas and over 75 of the world's most prominent trance artists!