Partyflock
 

L' Exposure

· The Kinky party Facebook
L' Exposure
17 februari 2017
L' Exposure
17 februari 2017
erotisch

Factory 010 (binnen) op de kaart
Maashaven Zuidzijde 1-2
Rotterdam
NederlandNederland
Beperking
Mannen alleen kunnen geweigerd worden.

Tickets & prijzen L' Exposure

Early bird:€ 35,-
Voorverkoop:€ 39,50
Deurverkoop:€ 45,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
21
Bezoekers
Maximaal 1200.
Kledingvoorschrift
Lak, Leer,Latex, PVC, Metal, Uniform, Woman in Chains, Kinky and Classy-kinky
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.

Stemresultaat: zeer goed

geweldig3832%
zeer goed4438%
goed2925%
ok65%
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

42 waarderingen

partypeople
Geweldige locatie met mooi en leuk publiek. De muziek is fantastisch. De locatie top. Niet zo heel grootschalig
exiting4you
superette lokatie, goede muziek en top publiek, voor herhaling vatbaar
MariskaG
Leuke sfeer, leuke mensen en leuke lokatie, top!
yeti1305
Wij hebben een heerlijke avond gehad en komen zelf nooit in de playrooms die op de feestjes zijn. Voor ons voor herhaling vatbaar als het weer in Rotterdam is. Wel kan de transparantie wat beter, er is namelijk een hele discussie geweest of de playrooms wel of niet door Rotterdam werden toegestaan in Factory010. Blijkbaar toch niet. Voor de vervente playroom bezoekers is dat jammer. Ook dat je nu een ruimte kwijt was met deephouse muziek. En inderdaad 2,50 voor 1 toilet bezoek is wel veel en onhandig dat je daarvoor moet betalen. Gooi gewoon de prijs wat omhoog en maak er een echt luxe feest van inclusief een gratis toilet :-) Tot de volgende keer. Dan gaan we hopelijk voor geweldig.
MysticMara
:respect: Dikke complimenten aan de organisatie! De locatie is al VET maar er de juiste sfeer in krijgen is moeilijk :flower: Super mooie shows, top belichting, loved the insmeer girls, vele bekenden gesproken en nieuwe mensjes ontmoet. Ik stoorde mij wel aan de vele wetlook outfitjes :frusty: en de muziek was voor mij wat eentonig. 8) Maar he, dat is mijn mening. Blijf vooral L'Exosure organiseren in de 010 :cheer: Dan ben ik er volgende x weer bij (K)
enjoy-life
Prima feest op een gave locatie.
Bianca.hb
Super feest op een mooie locatie, goede muziek, mooie mensen.
4 fver
Zeer mooie locatie met goede aankleding en top volk, kortom goed georganiseerd.
Gabriel/­DJ Brasco
Wat een heerlijk feestje was het!!! Eerste x en dan zo druk. TOP!!!
Frionne
Gewoon een feestje voor in de boeken. Op naar de volgende editie.
xmaster
Top feest Top locatie geweldig georganiseerd Prima sfeer op naar de volgende x
MrPart­yAnima­l
Wat een gaaf feest, locatie echt super, underground sfeer op de tiende verdieping :D Super. De muziek was goed, anders dan anders, mooie aankleding, mooie mensen, lockers waren gezellig druk, een verademing ten opzichte van 2nd floor. Wij hebben er enorm van genoten en zijn er waarschijnlijk volgende keer gewoon weer bij.
BasSas
Super genoten! Hele goede 1e editie! Tot de volgende keer!
Alice Wonderland
Fantastische Avond gehad....smaakt naar meer..super bedankt
kinkyhartjes
Hebben een heerlijk nacht gehad bij l' Exposure. Volgende keer weer in Factory010 want dit is echt een te gekke lokatie.
DJ RD
Dit feest kende hoogte en diepte punten. De locatie was super echt top een oude fabriekshal waar de oude elementen nog steeds aanwezig zijn. Aankleding was ook goed. Gelukkig waren we op tijd dus voor de deur kunnen parkeren en geen gedoe met kluisjes. Het had wel aangegeven kunnen worden dat er voor de wc betaald moest worden, konden dus weer terug naar de kluis voor het halen van geld. Muziek was iets eentonig maar hebben ons er niet aan gestoord. Hele leuke mensen ontmoet en lekker gefeest. Het diepte punt was echt dat de speelruimte op een gegeven moment afgesloten was, op een kinky / fetish feest is dit toch echt een domper. Al met al toch een geslaagd feest en voor een volgende keer wat puntjes voor verbetering. Wij komen dan zeker weer
Annelicious
Wat een mega gaaf feest was dit! Lekker druk (niet té), super sfeer, top locatie, gezellige mensen. Helaas een lange rij buiten (gelukkig was het dit keer droog) en bij de kluisjes in het begin een drama. Muziek ook wat eentonig (niet geheel onze smaak, maar dat weten we). We komen zéker heel graag weer.
Goed georganiseerd, goede muziek, maar helaas geen kinky feest.
mirco&kim
super feest!!
Super locatie en erg goed georganiseerd. Lekkere muziek ook! Maaaaar: wij zijn fetish/kinky mensen en bij een kinky feest hoort een goede playroom voor heerlijke sex. Die was hier al erg mager (1 sling, 2 bedden) maar ok, tot dat moment vonden we het nog steeds een super feest. Dat veranderde dramatisch toen de Rotterdams 'sekspolitie' optradt: hier mocht GEEN SEX worden bedreven. Omdat?? Om toch! This is Rotterdam, man!! Toen (uiteraard) het kinky publiek hier geen gehoor aan gaf (waarom zijn er anders een sling en bedden??) werd de zaal rucksichtslos gesloten!! Dus ook geen 2e zaal met DeepHouse meer. Omgelooflijk! De zedenpolitie stond vervolgens vanaf de balkons de mensen in de zaal in de gaten te houden: vooral GEEEEEN SEX! Zo zonde, het was zo'n mooie locatie en zo'n lekker feest maar als je er geen sex mag hebben verdient het NIET de naam kinky feest! Wellicht prima voor het Corto publiek, maar het schoot echt tekort voor het Lef/kinky publiek! Rotterdam is daar helaas te bekrompen voor. :( O, en dan die vreselijk vervelende verslaggever die met een lamp gericht op alle mensen in de rij zogenaamd grappig ging vragen wat ze hier nu kwamen doen en als je daar niet van gediend was vroeg of je iets te verbergen had?! We nemen direct aan dat deze 'lolbroek' niets met de organistie van doen had maar het is wel weer Rotterdam op zijn smalst... :( We balen wel van deze Rotterdams smetten op zo'n super georganiseerd feest. Volgende keer in een meer vrijdenkende stad??(k)(K)(K)
De volgende keer zijn wij er zeker weer bij. Topfeest, geweldige dj's en wat een toplocatie. Ontzettend genoten.
kabout­ermeis­je
Locatie prima. weer eens wat nieuws. Alleen de muziek voor 12 uur niet om over naar huis te schrijven.(Vonden wij) Erg druk bij de lockers.
P<3D :kusje:
Wat een leuk feest. Locatie is top. Leuk aangekleed, goed georganiseerd. Zoals vaak drukte bij de kluisjes, zodat je echt je kont niet kon keren. En betalen voor de wc is echt jammer, zeker als je net boven bent en weer naar beneden moet om geld te gaan halen. Muziek was goed, werd of het laatst wel beetje eentonig. Kortom, erg genoten.
:-) Happy Couple :-)
Top locatie, prima georganiseerd, veel mooie mensen, muziek had wel wat beter gekund. Al met al een prima feestje
STANFORD
Corto Events did it again. Goeie 1e editie van 'n kinky event, en dit op slechts 2200 meter van mijn huis. Nicee! Goeie vibe, mooie productie met alle spfx die ik in iddels van Corto gewend ben, en leuke mensen waaronder veel vrienden&bekenden. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar :)
We hebben genoten, Lef en CorTo is een geweldige combinatie!!!
Sheandhe1
leuk feest met leuke mensen, wel apart dat je moet betalen voor de wc's en dat munten die je over hebt niet kan teruggeven. Is een kruideniersmentaliteit die niet past bij zo'n feest
MK2013
Superleuke locatie, leuke mensen en goeie sfeer. Goed gedaan zo voor een eerste keer. Kleine tip: wat meer viariatie in de muziek. Werd wat eentoning op den duur. Zorg ook dat je een rondloop maakt omdat de zaal zo'n pijpela is. Er was hierdoor veel heen en weer geloop dwars over de dansvloer. Met zoveel bezoekers wordt dat dan beetje geduw. Maar zeker voor herhaling vatbaar!
M&J
zeker genoten leuke mensen, muziek was wat eentonig. en betalen voor de wc is beetje zielig
Octopus
Prima lokatie, wel veel geloop door de lange hal, muziek wat eentonig, een feest met potentie
Mike
WauW, wat een topfeest was dit, dit is er zeker weten 1 voor in de boeken. Geweldige DJ's en vriendelijk personeel. Nu wachten op de volgende editie die moet nu wel gaan komen. En wij zullen daar zeker weten weer bij aanwezig zijn.
RonaH Events
Dankjewel voor dit mooie feest... heel graag; op naar de volgende editie!
Dark Angels
Geweldig
Viduus
Mooie locatie, leuke mensen, goede muziek en het was geweldig dat er een shuttle was!! Minpunten: betalen voor de WC en erg koude darkroom.
Geweldig feest, heerlijke sfeer & publiek. Lekker druk ook voor een eerste x. Goed geregeld, complimenten!!
Lekker feest en wat een opkomst voor een eerste keer.klasse!! Mooie lokatie, met pendeldienst goed geregeld. Muziek niet altijd mijn stijl....maar heerlijk gedanst!!
lekker feest leuke locatie
!:bounce:!
Lekker gewerkt, veel nieuwe gezichten:)
MissIzzi
GE-WEL-DIG`! Gave locatie, Super muziek.Leuk publiek. Organisatie dank!
happy seahorse
Super feest gehad, alles goed geregeld, lekkere muziek en een leuke locatie. Pendelbusje naar Parkeerplaats ook super!
whoop
Top feest gehad. Locatie is apart. Muziek was goed. WC = min- puntje
kusjes
voor de 1e keer prima feest

Line-up L' Exposure

house, techno, trance
house, techno, trance
house, trance
techno, house, hard techno, pop
België house
house, techno, trance
house, techno
downtempo
Spanje house, trance
house, trance

Statistieken

161Partyflockbezoekers
106Partyflockgeïnteresseerd
216Facebookbezoekers
311Facebookgeïnteresseerd
49 / 40·mannen / vrouwen
45.2Partyflockgemiddelde leeftijd
46.0Partyflockleeftijd mediaan
74·opmerkingen
42·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (117 stemmen)

Leeftijdverdeling

Gemiddelde leeftijd: 45.2, leeftijd mediaan: 46
percentages onder de 1 en ouderen (60+) worden niet meegenomen in deze bepaling
LeeftijdAbsoluutPercentage
171
271
2821%
 
291
3021%
 
311
3321%
 
3442%
 
3553%
 
361
3732%
 
3874%
 
3942%
 
4021%
 
4142%
 
42106%
 
4353%
 
4485%
 
45138%
 
4664%
 
4774%
 
48117%
 
49128%
 
5032%
 
5185%
 
5274%
 
5342%
 
5442%
 
5553%
 
561
5842%
 
Corto Events en Lef the store gaan jullie eens flink verwennen met dit Classy en Stylish Fetish feest. Waar het in Rotterdam een lange tijd stil is geweest op dit gebied zullen wij de verloren tijd eens gaan inhalen. Dit feest gaat plaatsvinden in 1 van de meest waanzinnige locatie’s van Rotterdam en wel in Factory 010 met z’n industriele uitstraling en te gekke ligging. Shows, geluid, line up op hoog niveau licht en lasershows om je vingers bij af te likken. Zo hebben wij naast de waanzinnige line up Thomas Solvert uit Madrid weten te boeken. Deze DJ gaat onze sound, welke de meeste wel kennen van Corto Dimanche, een te gekke aanvulling geven.
In de andere Area gaan we vette sexy deephouse draaien. Deze bevind zich in het gangenstelsel van deze factory. De eerste 400 earlybird tickets worden nu aangeboden en lopen als een speer want wees nu eerlijk, wie wil hier nu niet bijzijn. Het eerste fetish feest sinds lange tijd waar jullie weer bij willen zijn...
→ lees meer