Partyflock
 

Mascarada

Facebook
Mascarada
23 november 2015
georganiseerd door Site

Cinéma (binnen) op de kaart
Rodezand 36
Rotterdam
NederlandNederland
schatting: house, tech house

Tickets & prijs Mascarada

Voorverkoop:€ 20,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
23
Winactie (gesloten)

Line-up Mascarada

Curaçao trance, pop
house
house
house, afro

Nieuws

Donderdag 31 december staat het nieuwe jaar weer voor de deur. Uiteraard is ook Mascarada weer van de partij in Rotterdam om dit te vieren! Na vier uitverkochte NYE edities op rij in Club Cinema Exclusive in Rotterdam is dit een groot succes gebleken! Een feest dat staat als een huis in een exclusieve locatie in hartje centrum van Rotterdam, de ultieme combinatie voor een unieke wisseling van het jaar! Club Cinema Exclusive & Footclub presenteren van 23.00 tot 05.00 uur: 'Mascarada NYE 2016'.

Leeftijdverdeling

Gemiddelde leeftijd: 26.5, leeftijd mediaan: 20.9
percentages onder de 1 en ouderen (60+) worden niet meegenomen in deze bepaling
LeeftijdAbsoluutPercentage
20150%
 
33150%
 
Donderdag 31 december staat het nieuwe jaar weer voor de deur. Uiteraard is ook MASCARADA weer van de partij in Rotterdam om dit te vieren! Na vier (!) uitverkochte NYE edities op rij in Club Cinéma in Rotterdam is dit een groot succes gebleken! Een feest dat staat als een huis in een exclusieve locatie in hartje centrum van Rotterdam, de ultieme combinatie voor een unieke wisseling van het jaar! Club Cinéma & Footclub presenteren van 23.00 tot 05.00 uur: ‘MASCARADA NYE 2016’.

Ook dit jaar verwachten wij natuurlijk veel van de Mascarada liefhebbers. Voor de bezoekers die zelf geen masker meenemen hebben wij bij de entree natuurlijk een gratis masker klaar liggen!
→ lees meer