Partyflock
 
flyer Freaqshow
georganiseerd door Site Site
-
Ziggo Dome (binnen) op de kaart Site
De Passage 100
Amsterdam

Tickets & prijzen Freaqshow

Uitverkocht
Voorverkoop:€ 60,-
VIP:€ 77,50
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Meeting
Er was een meeting, om 01:15, met 8 bezoekers.
Stemresultaat: zeer goed
geweldig31235%
zeer goed36041%
goed16018%
ok162%
voldoende131%
onvoldoende111%
slecht51%
zeer slecht2
waardeloos51%

78 waarderingen

[N.­G.­W] :bounce: jasper_­loil:b­ounce:
onvoldoende hardcore zaal was slecht bereikbaar als t druk was, de zaal te klein
Cheyy89
viel tegen, erg tam publiek, geen sfeer en ook weinig lekkere setjes gehoord met uitzondering van Isaac en Crypsis.­ vind t ook nog steeds een stom concept.­ volgend jaar naar iets anders
Gabber­Pinda4­Life
Wat een gruwelijk lekker geluid:kwijl: super feestje gehad mocht wel wat meer raw hs gedraaid worden. goeie sfeer alleen bij de hardcore area komen was klote:s toch nog een stukje van Day mar kunnen zien(l) en me 1e oud&nieuw met me meisje (l)
ElDalton
Ik kwam grotendeels voor de hardcore zaal, ben alleen niet door de rij heen gekomen, na een uur vond k t zonde van de tijd worden en ben ik teruggegaan, flink minpunt, verder een topfeest!
Jezzzie
Prima avondje gehad, al had er wel wat harder gedraaid mogen worden en iets te vaak dezelfde tracks voorbij horen komen.­ Al met al wel uitstekend vermaakt!
Rawmon
Heerlijk feestje, lekkere setjes van coone & audiofreq, crypsis held van de nacht(l)
Evi **
Mental theo vs the prophet :respect:
Soniic
betje jammer tot je amper de hardcore zaal inkwam anderhalf uur staan wachten volgend jaar beter derect naar boven en niet meer naar beneden
Lucas*
jammer van die 2e zaal, daar moeten ze echt wat op verzinnen.­
Wosso
wat ontzettend tof was dit, boven mn verwachtingen, coone, hhz, stephanie draaiden gewoon leuke setjes, crypsis was weer eindbaas zoals verwacht. leukse mensen, leukse sfeer, gezellig groepje :) (Y) en ja die 2e zaal :/ ik heb het niet eens geprobeerd
[hardstyle-baby] - R-thur
VAGE line-up !!! CRYPSIS HELDDD !!! voor de rest wel vermaakt :)
|Prod!gy|
DaY-már had van mij nog wel ff door mogen draaien :p supervet feest :D eerste x ziggo dome, zal ook wel niet de laatste zijn hehe
Blumpke
geweldigg :D
Lxx
audiofreq held!!:D
Lois Koster
Top feest!!! :D
[M]ichel81
Mooi avondje gehad! Wel een beetje te druk ten opzichte van de vorige editie! Bass Modulators, Coone draaiden wel lekker maar de absolute held van de avond was CRYPSIS :respect: (L)
Super chill feest! zoals ik van Q DANCE gewend ben, alleen heel erg jammer van de hiddenroom dat echt een hiddenroom bleek te zijn!!
Ella
Ooohh het was amazinggg, ik wil weer terug!
Bremmo
Moridin :respect: , Thera :respect: & Crypsis :respect: Afsluiter vond ik wat magertjes, had wat harder gemogen :)
Wianda :hyper:
Heel vet nachtje gehad! :D Crypsis eindbaas! (L) fijne sfeer, linksvoor niet te druk, mooi 12u momentje, ik ben tevreden :)
De Antiheld
Wat een feest _­0_­
VanMut­shuYze­n
Gezellig t nieuwe jaar ingeluid :) jammer dat m'n benen een beetje weigerde :(
Was echt geweldig! Iedereen draaide TOP! behalve Headhunterz die was weer zeer matig
EDE*denise
Geweldig feestje, mooie locatie alleen wat een drama om zaal 2 binnen te komen zeg! Balen dat ik daardoor Noize Suppressor gemist hebt :( Maar al met al was het een top feestje!! Qdance bedankt <3
Dipshit
Geweldig feestje! Jammer van de rij naar de 2e zaal..­ Maar het laatste uurtje maakte dat wel weer goed!
Denisedb
Geweldig feest! Top geluid, mega hard gedraaid en goede sfeer!
beerie1994
de hidden room was weer fijn
Snelle
Wel een beetje een tegenvaller.­ De line-up was dan niet goed, maar ze draaide ook echt slecht.­ Crypsis heeft het helaas niet goed kunnen maken.­ Super gezellig gehad, maar niet echt een party sfeer.­ Wel amen voor het geluid!
Heerlijk vermaakt <3333!!
-=R!chard=-
Prima feest, niks mis mee!
Rivim
Leuk feestje en prima avond gehad maar miste het specialr NEE sfeertje en helaas werd er de meeste tijd slap gedraaid.­
j-lok
Zelden op een feest geweest waar ik zovaak de zelfde nummers voorbij heb horen komen..­ Ook miste de opbouw naar de rauwere hardstyle.­ Crypsis heeft de avond gelukkig nog gered met een dikke set!
Zoe_H
Leuk! CRYPSIS!! eindelijk ff wat raw :) Voor alsnog wel een vage line-up en jammer van de lift naar zaal 2. THERA echt ongelofelijk genoten !!!!
wat een top feestje ondanks dat ik het van af de bar alemaal bekeek, Crypsis Coone (L) en Prophet & Mental Theo :respect: Headhunterz draaide echt flut bah, maar toch een geweldige avond gehad.
TomNL023
Topfeestje gehad, maar beter verkopen ze volgend jaar 500 kaarten minder. Ik ben 10 voor half 11 in de rij voor de lift gaan staan dus en ben pas om 5 uur naar beneden gegaan. :D volgend jaar ook maar beter de line-up van de zalen omdraaien!
skeerrr
heerlijk feestje, goeie sfeer lekker uit m'n plaat kunnen gaan
QQ
Was weer geweldig! Veel mensen verkleed gaf een leuke sfeer! Muziek was ook heerlijk.­
Deranged Insanity
ja die Hardcore zaal was de vorige keer als zo crap en nu niet veel anders beetje jammer!!!
-- K.iim (L)
zware tegevaller! veel te druk je kon niet eens fatsoenlijk lossgaan:s hardcore area wat een drama om eindelijk binnen te zijn op plaats van bestemming! volgend jaar zoiezo niet meer
GewoonGijs
Geluid en locatie geweldig!!! Crypsis, mental Theo &­ the prophet helden!!! Hhz 10x niks!
Eclipsje
Wat een topfeest :D
Mofricano
voor mij was het feest super als je eerste keer naar de freaqshow bent geweest om het jaar af te sluiten!! en crypsis wat vonden jullie er van hij heeft echt een dikke set gedraaid hoor !!
Polen
feest zelf super leuk ,chille sfeer en chille mensen er werd ook goed gedraaid vooral menthal theo en prophet hadden een geweldig set!!! alleen jammer van platen die ik twee/drie keer had gehoord. Q-dance dat kan toch niet :(
Goed vermaakt :))
ILoveH­ardSty­le
Geck-O , Moridin , Thera en uiteraard koning Crypsis (Y)
Ruubiie
Ronduit beschamend! Wat was de 2e zaal een drama om in te komen..­ Gelukkig maakten m'n vriendjes en dinnetjes Freaqshow toch nog tot een succes!
Judah
Leuk feest! Alleen te druk.­ Jammer dat ik crypsis niet heb mee gemaakt.­ Top 10 was wel vet!!
-Herm-
Geweldig geluid, rechtsachter lekker veel plaats, positief verrast door wat er gedraaid werd.­ Al met al topavond!
Thom1991
Zoals altijd links voor prima vermaakt :D geluid was top, de top 10 vond ik ook lekker dit jaar! Ben alleen niet in de tweede zaal geweest terwijl dit wel het plan was, maar als ik zo lang moet wachten bekijk het dan maar :P
Jansema
Wat een kut feest!! Slecht geregeld voor de hardcore area.­ Sta je een dik uur in de rij, ben jij aan de buurt komt die securiti er aan.­ Ja we sluiten de boel tijdelijk af omdat het te druk is boven.­ Hoe krijg je iemand hellig!!!
Gouden­kimmet­je
Vorig jaar leuker, sfeer nu iets minder en ook de setjes minder. Heb heel veel top nummertjes niet gehoord :( Top10 was wel weer super momentje (L) en geluid is toch ook zeer :kwijl: dat zaal 2 gedoe wel weer een fiasco, al was de rij dit keer wel beter geregeld.
Homeboy
Crypsis (l)
olav_040
geweldig feest alleen jammer van die razia op het toilet
Gurt
Heerlijk feestje. Wel ontzettend zitten ergeren aan Stephanie.. Die kan gewoon totaal niet mixen! Voor de rest heb ik mij prima vermaakt en het 12 uur momentje was toch wel subliem! Volgend jaar weer twijfel ik nog over :/
**Tim**
lekker lekker :d ... HHZ (Y)
MindQo­ntroll­er
Isaac en Coone boven verwachting, Crypsis koning en Headhunterz draaide echt waardeloos.. Geluid was heerlijk, sfeer was ver te zoeken, maar we waren met een gezellige groep :)
Nusia
Aardig feestje, maar een matige line-up waarbij ook matig gedraaid werd.­ Audiofreq wist een leuk live setje neer te zetten, maar Crypsis heeft toch het beste gedraaid met geweldige beukplaten! Ook jammer dat Q-Dance hier veel te veel kaarten voor heeft verkocht, je kon je kont haast niet keren, jammer!
TimR
prima feest om het nieuwe jaar in te gaan! crypsis en menthal Theo hebbe de ssfeer er goed ingeklapt.­ wist ik niet dat headhunterz ook goeie nummers kon draaien.­ had verwacht dat hij met zn united kids zou aankomen, maar viel reuze mee! al met al en goed feest!
The Irritainer
kga eigenlijk altijd wel ff bij headhunterz kijken als ie in NL draait op een feestje waar ik ook ben, maar gisteravond heeft ie echt een MAGISTRALE set neergezet! Crypsis natuurlijk ook geweldig en audiofreq ook nie onaardig.. En daarbij: Dat geluid, loepzuiver :D Maakt de biertjes van 4,30 wel ff goed
stukken beter dan vorig jaar! leuke sfeer, leuke setjes (had 0 verwachting, dus dan valt t al snel weer mee) en veel bekenden!! volgend jaar toch maar weer
Hearts­tyler3­0
Was een super oud en nieuw feesie als we die nog eens over konden doen heerlijk en de sfeer was ook zeer goed !
Eigenlijk maar een set die écht vet was. De rest was middelmatig tot matig. Wel een goede sfeer (y)
X-Qlusive K
prima feest maar zoals met elke qountdown/freaqshow geen nieuwjaarsgevoel. maar voor een gratis feest helemaal prima :D
Ciin,,
was super, ,!!! :D
Ginaa :cheer:
Links voor echt top gehad! Jammer dat er pas vanaf 4uur lekker gedraaid werd! Crypsis en menthale theo en profeet waren :respect: echt top avond gehad, mooie locatie en geluid :kwijl:..minder 22 euro betalen voor de parkeergarage!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
femmiee
top feest gehad! Zeker beter dan vorig jaar.­ Goede setjes en goede sfeer.­ helaas was zaal 2 vol maar dat mocht de pret niet drukken! crypsis baas van de avond en de afsluiting was ook top!
-Joran-
De sfeer, de show en de sets die gedraaid werden heeft deze avond omgetoverd tot mijn beste oud en nieuw ooit.­
T-ERROR
juist voor area 2 gekomen, en staan er gwn rijen van urenlang om in de lift te kunnen na area 2 :loser: ook veel te druk en maar 1/3 deel van de zaal wat losgaat :lol:
BassmaniaQ
Wat is het toch kut om bij die 2e zaal te komen, maar Moridin en Thera waren heldig :respect: Daymar en Crypsis ook dikke prima... Vip is me erg goed bevallen...
JessyV
Super sfeer! Zaal 2 zoals altijd weer totaal onbereikbaar en aangenaam verrast door Headhunterz!
Mandyvg
Mijn eerste freaqshow en wat was dit tof!
EL DRAGO
Wat een super feest.­ heerlijke sfeer, beukende sets.­ Dit is hoe je oud en nieuw moet vieren.­ Ben nu nog aant nagenieten van een geniale 2de editie, en deze was zeker drie keer zo goed als editie 1
Abaddon
na anderhalf uur eindelijk in zaal 2 beland nog net op tijd voor noize suppressor..­voor de rest best vermaakt
kameleon73
Was een geweldig feessie, goede sfeer, top muziek, met stephanie voor mij als grote onbekende, een lekkere set gedraaid, daarna headhunterz helemaal super en coone ook een heerlijke set.­ Geluid en licht maakten het feest compleet.­ Q-dance bedankt
NwbrG
Flink los gegaan in de main, helaas de tweede zaal helemaal niet gezien door de wachtrij..­
MitchelFR
t was geweldig! prima sfeer best geluid! Mooi feesie!
Faniac
Helaas had het lange weekend er erg hard ingehakt, en veel te gaar om echt lekker los te gaan :( muziek was prima, maar het wachten voor de 2e area wederom een DRAMA! Qdance dit kan gewoon niet! :/
ELVASION©
ow my god

Line-up & Timetable Freaqshow

1Mad Mansion
20:30 - 22:30:  hardstyle
hardstyle, trance
22:30 - 23:45:  hardstyle
00:00 - 01:30:  hardstyle
01:30 - 02:30:  Italië hardstyle
02:30 - 03:30:  hardstyle
03:30 - 04:30:  België hardstyle
04:30 - 05:00: Live: Australië hardstyle
05:00 - 06:00:  Polen Nederland hardstyle
06:00 - 07:00:  hardcore, trance, hardstyle
hardcore, hardstyle
MC: hardstyle
2Hidden Room
23:00 - 00:15:  hardstyle
00:15 - 00:45:  hardstyle
00:45 - 02:00:  hardstyle, trance, hardcore
02:00 - 03:00:  hardcore
03:00 - 04:00:  Italië hardcore
04:00 - 05:00:  hardcore, techno
MC: hardcore, hardstyle
Nieuws
De freaqs zijn bekend! Bekijk de website & line-up van Freaqshow 2013. VIP Tickets voor Freaqshow zijn uitverkocht, normale entrance tickets zijn nog verkrijgbaar. 42
Freaqshow 2013
25 september 2013
It is coming… And it is approaching fast. The time to get your freak on and lose your mind… It is the time to meet again with your freaky family and your darkly dreaming friends. On December 31st, the one and only carnival of lost souls returns to the Ziggo Dome in Amsterdam. We are humbled to invite you to our 'Twisted New Year's Celebration'. Be part of the Q-dance family reunion and rave like there is no tomorrow. Welcome… to Freaqshow. 42
Forum
ForumonderwerpForum#Tijd
TK: 1 kaartje voor de Freaqshow tickets2
GZ: Met spoed 2 kaarten freaqshow tickets1
GZ: Spoed gezocht 2 kaarten tickets1
GZ: 1 kaart voor FreaQshow tickets4
GZ: (gesloten) 1 Kaartje Normale prijs tickets1
Vervoer Freaqshow. f:hard23
GZ: 1 Kaart for Freaqshow.. tickets2
TK: (gesloten) 1 kaartje te koop freaqshow tickets1
Freaqshow / Bigger better brabant tickets3
TK 2 kaartjes Freaqshow oud & nieuw tickets2
GZ: 1 Kaartje voor de Freaqshow tickets1
TK: 1 kaartje Freaqshow 60 euro tickets2
GZ: 1 kaartje voor morgen! tickets1
GZ: Freaqshow tickets1
GZ: 1 ticket omgeving limburg tickets1
TK: Twee kaartjes Freaqshow! 60,- p/stuk tickets7
GZ: !!! 1 Kaartje nodig!!! tickets1
Freaqshow f:hard13
GZ: Freaqshow Kaartje (Normaal of VIP) - Omstreken: Alkmaar/Schagen/Kop van Noord-Holland of Amsterdam tickets1
TK: (gesloten) 25 tickets FreaQshow & 47 tickets Booming sexy new years vibe tickets5
GZ: Freaqshow ticket gezocht! Evt ophalen omgeving Eindhoven tickets1
GZ: 1 kaartje Freaqshow!! tickets1
GZ: Looking for 1 Freaqshow ticket tickets1
GZ: 2 kaarten freaqshow! (vip ook) tickets1
GZ: 2 freakshow kaarten uit Noord-Brabant tickets1
Op zoek naar een Freaqshow kaartje! tickets1
GZ: Kaartje Freaqshow tickets1
TK: (gesloten) 2 VIP Tickets Freaqshow 2013 80.- Per stuk! Omgeving Doetinchem tickets2
GZ: 3 kaarten voor Freaqshow gezocht , 70 p.p. tickets1
GZ: 140 euro voor 2 FREAQSHOW tickets tickets1
TK: (gesloten) 2 kaarten freaq show 60 per stuk tickets2
GZ: 1 kaartje freaqshow tickets1
GZ: Ik kom 1 kaartje te kort! Kaartje gezocht! tickets1
TK: 1 kaart € 65,- tickets5
TK: (gesloten) 1 kaartje Freaqshow tickets8
GZ: (gesloten) 1 kaartje gezocht!!! tickets1
GZ: 1 kaartje freaqshow gezocht!! tickets1
GZ: 3 kaarten voor Freaqshow!!! tickets1
GZ: 3 kaarten voor freaqshow!!! tickets1
GZ: Kaartje Freaqshow!! tickets1
GZ: 2 kaartjes tickets1
GZ: Freaqshow kaartje gezocht!! tickets1
GZ: Freaqshow kaartje!!! tickets1
TK: 3 Freaqshowkaartjes 55 p.s.!! Scheelt je 10 euro per kaart met servicekosten etc.!! tickets13
GZ: ! Nog 1 kaartje voor Freaqshow tickets1
GZ: 1 ticket Freaqshow tickets1
GZ: Kaartje Freaqshow tickets2
GZ: 1 Freaqshow ticket tickets1
GZ: 1 kaartje freaqshow tickets1
GZ: 1 ticket freaqshow! tickets1
GZ: 2 kaartjes freaq tickets1
GZ: 4 kaartjes minder is ook goed!! tickets1
TK: Vip ticket freaqshow tickets4
GZ: Drie Kaarten €65 p.s. tickets1
TK: Helaas 2 kaartjes voor freaqshow te koop! tickets15
TK: Freaqshow €60,00 1 kaartje tickets3
GZ: 1 ticket freaqshow tickets1
TK: (gesloten) 1 Kaartje Freaqshow tickets1
GZ: Ticket Freaqshow! tickets1
GZ: 1 Kaartje voor de Freaqshow. Omgeving Eindhoven tickets1
GZ: (gesloten) 1 Kaartje voor de Freaqshow. Omgeving Eindhoven tickets1
TK: 2 freaqshow kaarten tickets6
TK: 2 Freaqshowkaartjes 60 p.s. tickets7
GZ: (gesloten) 1 ticket freaqshow tickets0
GZ: 2 kaarten in noord holland tickets2
GZ: 1 Kaartje Freaqshow 65 euro ! tickets1
GZ: 1 ticket, kan evt ruilen tegen HB ticket tickets1
GZ: Twee kaarten gezocht voor Freaqshow!!! tickets1
GZ: Twee kaartjes gezocht voor Freaqshow,!!! tickets1
GZ: (gesloten) Wie o wie kijk mij blij maken??? tickets3
GZ: 2 kaartjes Freaqshow tickets1
GZ: 1 ticket Freaqhow (normale prijs!) tickets1
GZ: 3 Freaqshow tickets wil er 65€ per ticket voor geven tickets1
(gesloten) 3 kaarten 55 eur ps tickets4
TK: (gesloten) 2 Tickets 50 euro ps tickets5
GZ: Een kaart freaqshow tickets1
GZ: 2 kaartjes freaqshow tickets1
TK: 1 kaartje Freaqshow 55,- tickets5
TK: 5 tickets Freaqshow €55 ps tickets2
GZ: 2 kaarten voor Freaqshow! tickets1

1723 opmerkingen

Athd
Werkzaam bij Play Events
Pff zaterdagdip ipv dinsdagdip weer eens wat anders
haha dan zal het vast een ander nummer zijn die tekst is namelijk duidelijk te horen op me filmpje maar zal het waarschijnlijk wel een ander nummer zijn maar thnx!!
Heerlijk feestje! Volgend jaar sws weer.
Beide area's waren genieten, laatste 2 uurtjes van area 1 vooral :D
Ik vraag me af of ik de enige ben die deze manier van aftellen zo schraal vind? Vet feest hoor maar hoezo besluit qdance op deze manier af te tellen...­ 10.......­ 10........­ 9..........­ 9..........­ 8............­ 8..........­ 7........­

iedereen telt op een andere manier en door elkaar..­ Het gaat om 10 seconden tel dan ook gewoon af zoals t hoort dat is toch veel gezelliger lijkt me
 
Kan iemand mij vertellen hoe de laatste set was?!
Ik moest jammer genoeg om 6 uur al gaan :(
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 4 januari 2014 om 19:51:
Kan iemand mij vertellen hoe de laatste set was?!

Je hebt niks gemist
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 4 januari 2014 om 19:51:
Ik moest jammer genoeg om 6 uur al gaan

Bagger, Het laatse kwartiertje van Crypsys was Harder dan de Complete set van MenthalFlop en The Prophet.


Als je echt benieuwd ben moet je het ff zoeken op Youtube, een of andere pannenkoek, heeft de hele set in full hd opgenenomen vanaf de vip tribune :rot:
 
Gelukkig dan heb ik inderdaad niks gemist! Baalde er toen wel van..­
hahaha bij dat soort mensen vraag ik me af wat ze op die feesten doen.­
beetje zonde om te gaan filmen als je lekker kan gaan feesten ook al is de muziek ruk.­ Ga dan naar huis..­
Uitspraak van Haat Brabo op zaterdag 4 januari 2014 om 20:24:
Als je echt benieuwd ben moet je het ff zoeken op Youtube, een of andere pannenkoek, heeft de hele set in full hd opgenenomen vanaf de vip tribune :rot:

wat een held! nog steady hand ook xD
Uitspraak van MaQenzie op zaterdag 4 januari 2014 om 18:31:
iedereen telt op een andere manier en door elkaar..­

Really? Ik vind t juist leuk en zo moeilijk is het niet hoor ;p
Uitspraak van Haat Brabo op zaterdag 4 januari 2014 om 20:24:
Als je echt benieuwd ben moet je het ff zoeken op Youtube, een of andere pannenkoek, heeft de hele set in full hd opgenenomen vanaf de vip tribune :rot:

het is dezelfde pannenkoek die heel qlimax heeft gefilmt haha
Was echt een machtig feestje :respect:
Iemand nog die kerels met Brazzers tanktops zien lopen?
 
mooooi feest
 
Bewerkte versie: ENJOYOrigineele versie: ENJOY
Uitspraak van Stefanoviic op vrijdag 3 januari 2014 om 18:27:
Wie weet welke track heady draaide vrij in het begin met ineens uit het niets zo'n dikke kick?

Dit vroeg ik me dus ook al af.. :kwijl:
Maar zo te zien weet niemand het hierzo?
Uitspraak van Rawmon op maandag 6 januari 2014 om 12:13:
Uitspraak van Stefanoviic op vrijdag 3 januari 2014 om 18:27:
Wie weet welke track heady draaide vrij in het begin met ineens uit het niets zo'n dikke kick?
Dit vroeg ik me dus ook al af..­
Maar zo te zien weet niemand het hierzo?

Junkk Fluid vs Trap-A-Holics - Came With Son (Headhunterz Bootleg)


Is het deze toevallig? Ik was tijdens Headhunterz in zaal 2, dus weet het niet zeker.
Uitspraak van Giel H. op maandag 6 januari 2014 om 12:50:
Junkk Fluid vs Trap-A-Holics - Came With Son (Headhunterz Bootleg)


Is het deze toevallig? Ik was tijdens Headhunterz in zaal 2, dus weet het niet zeker.­

Was volgens mij wel deze ja ;) ik stond wel in zaal een maar was voor mij geen nieuw nummer aangezien ik het dus eerder heb gehoord haha
Ja die was het, heerlijk hoor! gingen ff zitten op de tribune, kwam meteen van da stoeltje af :P
Uitspraak van Stefanoviic op maandag 6 januari 2014 om 20:17:
Ja die was het, heerlijk hoor! gingen ff zitten op de tribune, kwam meteen van da stoeltje af :P

Ja hier nog 1. sowieso was ik onverwachts vrij bewegelijk op die tribune tijdens zijn set :P
laatste aanpassing
Uitspraak van Giel H. op maandag 6 januari 2014 om 12:50:
Junkk Fluid vs Trap-A-Holics - Came With Son (Headhunterz Bootleg)


Is het deze toevallig? Ik was tijdens Headhunterz in zaal 2, dus weet het niet zeker.­

Was deze idd, stond er raar van te kijken toen die kick erin kwam :P
Volgens mij liep de zaal aardig leeg toen Headhunterz op kwam ! :D
Leuk oud en nieuw gehad, maar 3 x dezelfde tracks horen is overbodig! Crypsis held van de avond, verder mag alles wel een tandje harder t was mij te veel hardstyle hardstyle
Thanks voor je reactie, heb ze niet in gedaan, heb ze weg gegooid :D
wel jammer dat de sets nog niet online zijn gekomen :( zoals vorig jaar.
 
Aftermovie:

Meteen weer kippenvel bij de top 10 (L)
Freaqshow was incredible!!
I flew down all the way from Canada for the NYE party. The Dutch are the best at organizing giant parties and I cannot wait to go back again!

My aftermovie & photos on my blog: http://www.reformatt.com/blog/freaqshow-2013Let me know if you like it,

THANKS AGAIN HOLLAND!!
Greetings from Toronto
laatste aanpassing