Partyflock
 

Energy

· The Network foto's
album,407 · zeer goed · ical
Energy
1 november 2010
georganiseerd door Site

Jaarbeurs (binnen) op de kaart Site
Jaarbeursplein 6
Utrecht
Nederland🇳🇱
trance × 10, electro × 6, hard trance × 3

Tickets & prijs Energy

Voorverkoop:€ 49,50
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Meetings
Er waren 4 meetings, de drukste drie om 00:00 met 8 bezoekers, om 23:30 met 3 bezoekers en om 02:00 met 2 bezoekers.
Verslagen
Door anoniem (1824), D2W (1698).

Stemresultaat: zeer goed

geweldig23020%
zeer goed42837%
goed32027%
ok817%
voldoende595%
onvoldoende252%
slecht101%
zeer slecht61%
waardeloos131%

188 waarderingen

Was echt boven mijn verwachting(y) super vermaakt, en het einde (Sander van Doorn) was echt spetterend:D Set door Wippenberg werd lekker stevig ingezet:respect: & ATB super(L) alleen jammer dat er geen timetables werden uitgedeeld...
Eddix
Ferry Corsten was super, Tiesto viel tegen, hij doet er niet meer zn best voor..
P@ol@
Heb me prima vermaakt, maar tikkie te massaal voor mij met te veel stilstaande mensen. En de aankleding mag echt wat grootser aangepakt worden.
Rob Koopmans
SIMON PATTERSON (l)(l)(l)
Missinky
Prima avond gehad, maar gekozen om op main te blijven, helaas.. Connect was muziektechnisch beter!! Verder was niet meer dan erg leuk... Sander van Doorn: TOP!
_­MeiidJee*­89_­
Heb me wel vermaakt maar daar is ook gelijk bijna alles mee gezegd. Wat mij betreft was het house-gehalte een beetje aan de hoge kant. Gelukkig nog wel een paar leuke sets gehoord van o.a. Sander van Doorn, Eddie Halliwell, Lange & Hardwell. Ferry Corsten was wel leuk, maar toch wat minder dan ik van hem ben gewend.
Wimba
tiesto echt dramtisch slecht! zijn dj skills zijn ook zwaar achteruitgegaan (gewoon mixen bedoel ik dus want meer doet ie niet)
PaSsiE(H)
Kut feest. Mensen die dit goed vonden zijn niet meer gewend dan de lokale disco
Nanda72
Het was een wat teleurstellend feest, maar vind het positief dat ze feedback vragen aan de kaartkopers via Dance Panel. http://onderzoek.netpanel.nl/dm1102b
cosper
geniaal
PrOtOtyPe™
Ik vond marco V niet echt. We stonden daar het eerste half uur en zijn pleite gegaan. Tiesto was de held en sander van Doorn was die ekte
MARY GO WILD
Yeeeeeeaaaaaaaaaaaaaahh this sex is on fire!!! Hihi blijft maar in mn kop zitten :P Wat een super feest!! :D
Crow-D
Duncan, je persoonlijke vendetta om Trance uit te roeien is gelukt. Ga je nou weer je hok in please?
Angel40
Geweldig, was een topfeest met TIESTO en alle muziek in Mainstage
Dreamland
Weining aankleding inderdaad en vond het geluid hier en daar een beetje matig (geen muur tussen CONNECT en EXECUTE? Whatsup with that?) Verder erg goed vermaakt!
Lawrence age
heerlijk feest! harde sets ( owja geen spiegelbollen....nou en)
Maartje2209
Hier gaan we NOOIT meer heen, wat een waardeloos feest! Geen aankleding, muziek was bagger, eenrichtingsverkeer :-( waardoor je veel te ver moest lopen van zaal naar zaal. Trance Energy was zeker beter.
Erol
Jammer dat Connect niet de Mainstage was!! Al met al toch vermaakt met z,n allen! Marco V, Ferry Corsten, ATB, Jochen Miller en Simon Patterson waren heerlijk aan het draaien!
Miamaria
Energy viel helaas tegen qua muziek... Geef mij maar weer TRANCE ENERGY, was echt veel beter... Gelukkig was de sfeer wel super en heb ik me geweldig vermaakt met veel lieve vrienden!!! :cheer:
Rob Boogaard
Marco V geweldig! (alleen in de verkeerde zaal) met Jochem Miller de topper van deze avond.Had wel iets meer spectaculairder licht verwacht. Zalen onduidelijk aangegeven en WC en drinken normale wachtijden...Prima feestje! (Weet niet of ik volgend jaar weer zou gaan)
F.B.I
HELEMAAL TE GEK zelfs iemand die alleen hardcore feesten bezocht ging helemaal uit zn plaat bij OP TRANCE ENERGY 2011 MAINHALL! super geluid heerlijke sfeer en vooral mooie muziek en dames. bravo!
Vage Nico
Jammer dat de trance zo naar de achtergrond is verdwenen.
Kris_tel
Erg blij met de omschakeling van Trance Energy naar Energy. Super muziek. Sound mocht wel beter een aankleding was ver te zoeken.. rustiger dan anders maar juist door het nieuwe concept me goed vermaakt!
Nicole :-)
Tegenvallertje..... zó op verheugd...geen aankleding...slechte muziek (met name main was triesto) jammer...jammer...:(
ver-mo
hebben ons goed vermaakt maar miste de magie van andere jaren
R0b
Marco V, Ferry Corsten en Tiesto waren erg goed!!! Mooi feestje. Aankleding mocht iets grootser.
robv
Energy was freaking amazing!!!
warezguy
Bijna alleen maar in Connected rondgehangen! Geluid & sfeer waren top. ATB vette platen maar ruk gemixed zoals altijd. Ferry corsten ook (y)
Victor?
Jeeeeeeej aapjes kijken! :D
Goochem
Kleine man op de foto met Grotegast.....haha
spacewuppie
Geweldig feest egg toppie TIESTO VAN DOORN
kristeline
Wat een geweldig feest met geweldig leuke mensen! Muziek was goed! :D Up to the next party!!
Gelukkig met een leuke club erheen gegaan, muziek viel tegen. Ik had meer trence verwacht, echte trance. Plattegrond en line-up was wel gewenst idd. Helaas dat het concept is veranderd.... :(
blondraver
SLECHT!!!! De aankleding was niet sfeerverhogend, wat een laffe lichtshow!
.
Stoantoafel
Laat aanwezig maar zeer vet!!!!!
john-blaze
dikke beats gehoord. zoals altijd bij (trance)energy
dit was me het feestje wel :bier: simon patterson lekker gedraait.. echt gezellig gehad & geen rijen bij de bar :respect: mensen tot volgend jaar :woop:
Tram
marco v,eddie halliwell die waren top,maar Simon Patterson en kutski dat waren wel de knallers .
DJ Salva / Salvador Deep
Marco V Rules de rest vond ik matig. In de Play zaal was het te commercieel naar mijn smaak. Tiesto= tereurstelliend. Jochem Miller deed nog een leuke poging maar het kwam wat rommelig uit de verf. Nogmaals Marco V. MAN OF THE NIGHT!!!!
spicy1982
Tiesto toch wel de lekkerste! :-)
hothouse
Muzikaal: dieptepunt; Gezelligheid in groep: TOP!!!
AEsthetic
Me weer vermaakt in de Jaarbeurs!
NickT
Vanaf Ferry werd het een beetje leuk, show viel erg tegen zeker in de execute zaal. Daar was echt geen enkele laser te zien. Ze hadden ook wel een kaartje met de line-up en plattegrond mogen geven. Het is er in ieder geval niet op vooruit gegaan !!
Mizz S@­nshine
2 helden van de n8: Marco V en Jochen Miller!!! :hyper: Wat hebben we heerlijk staan springen! :banana: Wat had ik een pijn in m'n kuiten de volgende dag! :lol:
Daantje^^
In mijn ogen draaide Tiësto maar wat hij draaide de zaal gewoon finaal dood.Sander van Doorn held van de avond.
Matthijs
Was weer erg leuk! :)
Teun85
Tiesto geweldige set van 3 uur!
EnjOy...(L)
Was leuk toen tiesto zijn classics ging draaien...:D Voorderest de muziek vond ik een klein beetje tegenvallen en de terugreis met de trein richting Amsterdam was al helemaal een ramp!!!! Maargoed voorderest heb ik me wel vermaakt..!!!
Sundisco
Avicii + Marco V (y)
Night"Wolf
Was wel OK Marco V was TOP. Bekleding kon wel beter vind ik
Troyee
Uitverkocht? Mwah niets van te merken iig. Marco V was zwaar de held van de avond, wat een gruwelijke set! Verder genoten van An21, Tiesto (eerste 1,5uur), Wippenberg, Eddie Halliwell en Kutski. HELAAS dat we nog even bij Simon Patterson hebben gestaan (wachtende op Kutski), wat een aanfluiting en slaapverwekkende set was dat.... hoe kan iedereen dat nou zo geweldig vinden? Al bij al wel een geslaagde editie weer. Alleen geen floorplan, geen timetable en een heel mager boekje (was inkopen zo duur?)..slecht!
borco
MarcoV, Ferry Corsten én Jochen Miller TOP!
voor mij was het gewoon trance energy of beter gezegd trouse energy feest was niet super
Spacekoekie
Volgend jaar graag weer een papieren floorplan! Ik miste de hardtrance zaal. Er zat geen schot in en dan hoor je alleen nog maar wiew-wiew-wiew...slaap. Verder wel leuke mensen leren kennen, dat maakte de nacht helemaal goed:-)
h-dre
Een van de minste edities voor mij. Muzikaal tegenvallend. Wel weer helemaal leuk door vrienden. Aankleding execute slecht. Gratis water blijft altijd geweldig in de jaarbeurs. Heb 20,- uitgegeven hahaha. Wel veel te mannelijk publiek. Bas & Zoara, jullie waren erg leuk gezelschap. ;-)
ray-on-tour
Gelukkig hadden we leuke vriendjes om ons heen wat de avond compleet maakte...volgend jaar maar weer trance ennergie
N3nzz
Was niet echt mijn muziek, maar heb me wel vermaakt....Mijn favo van de avond was Marco V.
Smeezio
super dik feestje!! atb SvD!!!!
Mysterik
Ferry goed! verder was het oke, ogen uitgekeken, wat een volk
MvDJ
De TE van vorig jaar belandde direct in mijn all-time-party-Top5, maar Energy zeker niet. Aankleding/licht vond ik erg matig, dat WiFi systeem werkte slecht (volgende x AJB weer een papieren time table!) Marco V in de verkeerde zaal (wel weer een top set (y)) en miste voor het contrast toch wel de hardtrancezaal. Verder alles top voor elkaar (y). Bummer van de gestolen autoradio, maar daar kan ID&T niets aan doen :p
B*R*E*N
Goed vermaakt maar vorig jaar was het een stuk beter opgezet allemaal!
Prima vermaakt, vooral in de Connectzaal, fijne sfeervolle zaal waar aardig werd gedraaid. Afsluiting met Sander van Doorn was top!!! Maar geef me maar liever weer TRANCE Energy.
strider pru
volgend jaar gewoon weer trance energy svp
Ypl
Matig feest eigenlijk....weinig lijn in de setjes...sfeerloos ook wel
Maxi
Was voor mij de eerste Energy en heb me prima vermaakt samen met mijn vriendjes.Marco V en Sander van Doorn waren top en Tiesto was heel erg op en af maar wel moedig.
DJ-B2
Op naar Asot 500 met een super line up, NOOIT meer Energy!!! ID-T is echt verkeerd bezig: eerst Sensation en nu ook Trance Energy naar de KLOTE geholpen, zeer slecht geluid, aankleding sober, geen timetable, en nog maar heel weinig trance!!! ECHT KUT ID-T!!! Tijs kan nog steeds SUPER draaien alleen jammer van die niets zeggende BAGGER wat die draait.
Tja doe mij maar gewoon het trance energy concept. Ik gaf het een kans, maar als ik vol hoop dat de connect zaal de mainstage is, en vervolgens de kleinste met het kutste geluid wordt is de kans verkeken. Wél leuke avond gehad met een maat van mij. Sander van doorn en avicii draaide wel echt goed, en op zich draaide Tiesto ook niet slecht.
;­p Qnallertjuh ;­p
Snap niet waarom dit feest als 'zeer goed' beoordeeld wordt,. Vond de sfeer een stuk minder dan andere jaren, weinig aankleding en toch 50 euro dokken voor een kaartje. Beetje jammer...maar desondanks heb ik wel een topavond gehad!
<<Robbie>>
Al met al een goed feest, maar niet meer dan dat. Het gouden randje van andere jaren was er voor mij dit jaar niet. Het meest genoten van Wippenberg en Moguai, rest was onder verwachting
MC RG
:respect: Simon Patterson:respect: zeker de held van de avond! wat een heerlijke set!! Ook kutski showde vette skills en sloot ramhard af!!TOPFEESTJE:bier:
Dieselgozah
Was opzich wel leuk. Maar het is toch een heel ander feest dan Trance Energy geworden :( Jammer want dit soort feesten zijn er al genoeg
Mijn eerste trance feest, maar na het horen van de geweldige verhalen over Trance Energy was dit feest niet wat ik er van had verwacht. Ondanks dat toch een topnacht gehad!
J-kovski
Wat een drama, laatste keer Energy!!!
gekkes­jaakie­:lijn: :smoke:
Vondt het dit jaar zwaar tegen kwa muziek! Voor mijn de laatste energy!
Cedje
VET :D
innerSpace
Ze hadden het net zo goed nog trance energy kunnen noemen.. :P
Onderg­rondse Paultje
atb ferry en simon patterson heel chill!! en de barman in de connect zaal thanx voor de gratis drankjes!!!
Vinzanity
Marco V, Tocadisco, Kutski ont tout déchirré!
Heel fijn om als 'gast' pal voor de ingang te parkeren, snel binnen en veel gezelligheid met bekenden. Tussendoor fijne plaatjes gehoord, zeker van Avicii. Tiesto's 'nieuwe stijl' kan ik maar niet aan wennen, zeker nu die ook nog gaat MC-en...lekker knallen! Stukje classics was gelukkig iets beter met mooie mix van In The Dark en Forever Young. Geluid was top voor zo'n zaal en licht was top! Hulde aan ID&T voor de organisatie!
Had voorheen niet zo'n hoge dunk van tiësto, met die commerciële bende die je wel n's op de radio hoort.... maar dit was echt een mooie set :respect:
TinyFa­eryGir­l
Wolfgang Gartner, wat een held! De aankleding was erg mager, de muziek des te beter. Marco V, Wolfgang, SvD, prima avond!
Dj Extra-T
Ik kwam niet voor Tiesto, maar bleef 3 uur lang staan dansen!!! Werelds!
Koffie-
haaaaaaaai! mooi feessie!
Roland
Tiesto draaide gruwelijk hij durft tenminste te vernieuwen ipv altijd hetzelfde te doen
Ransom
Heel vet! Hardwell, Marco V, Tiesto, Eddie Halliwell & Tocadisco voor mij de helden van de avond! Geluid was prima en de sfeer super! Enige minpuntje was dat er geen papieren line-up boekje was, die wi-fi werkte ook voor geen meter ;) Eindoordeel: GOED FEESTJE! B)
Ut was leuk ! Tiesto... :loser: ... Marco v :respect:
Bubje
Wat een feest :O _­O_ Totaal anders dan Trance Energy vorigjaar en tevens niet te vergelijken maar verre weg hele dikke party gehad. Tiesto denk iid z'n tijd gehad. :lol: Armin 4 life! JWZ. Op naar ASOT 500!
Stuite­rballe­tjes
Gruwlijk vet!!! Prachtige lasershows en wat mij betreft: Ferry Corsten en Sander van Doorn waren da bomb!!!! Superavondje met onze groep!
Timson!
GEWELDIG !!! BAAS!!! Heerlijke line-up. Goede organisatie vip actie 538. Volgend jaar weer
Raycer
Geweldige nacht gehad!! Wat een lekker feessie met super gezellige lieve vriendjes om me heen! Thanx all!! (L) Wippenberg heerlijk, Marco V heerlijk en Tiësto eerst heerlijk, daarna geweldig!!! :respect:
Moguai_O_ Tocadisco _O_ Lasers _O_
DJ Sephiroth
Was wel gezellig..alleen sommige sets waren niet echt super..
Da Tomba !!
leuk om een keer gezien te hebben. Alleen wat een saaie muziek ,
Hardwell, AN21 en Avicii hebben mij niet teleurgesteld!!!
M@RK
WHOEHOEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Energy was in 1 woord GEWELDIG!!!!! Sander van Doorn was veruit de beste van de avond! Had van Tiesto alleen kippenvel toen 'ie "Feel It In My Bones" er in knalde. PRACHTnummer! Leuke, gezellige mensen van jong tot oud, relaxte sfeer, kon de hele avond overal roken :-D, VIP-deck was top enne... het was weer VEEEEEEEL te snel voorbij. :-( WERELDAVOND!!!!!!!!!!!!!!! :-D
OlíviaNémeth
It was okay but I didn't like it that much cuz I not into trance.. Hope you guys had fun :)
Kevm@niac
Even wennen de nieuwe sound, opzich oké! Maar mis wel de oude trance energy!
Ramzuzz
Heerlijke kick-off van Energy gehad!! :D:D Met alleen maar helden: Wippenberg, An21, Marco V (Y), Ferry Corsten (L), Simon Patterson (Y) en draaitechnische geweldenaar Kutski :respect:. Mooie verrassing dat Tiësto met onze binnenkomst wat 2000-2005 klassiekers draaide anders was dat de enige (N).
Roelio
Leuke avond gehad,niet meer dan dat. Execute hadden ze helaas in de verkeerde zaal geduwd, wat een kutzaal blijft dat toch! Enige die me echt hebben geboeid waren Marco V en Kleinenberg, al kan de laatste veeeel beter. Al met al een leuke avond gehad maar volgend jaar niet meer. De teller blijft steken op 8 :)
beste 'trance' energy tot nu toe. Man van de avond natuurlijk Tiesto :respect: en nog n super mooi kado gekregen van em (l) hardwell, avicii, airbase, lange, sander van doorn, wat een avond!!
riess
eerste keer op een trance feest. ver boven al mijn verwachtingen! heerlijk feest! :D
noek (F)
MarcoV:respect:Eigenlijk mag ik niet vergelijken, maar toch doe ik het... aankleding was stuk triester dan laatste jaren van TE. Hal bij binnenkomst; ook buitengewoon triest, niet eens muziek te horen... Ook ander volk, minder partyminded wat de sfeer niet ten goede kwam. & damn wat stonden er ontzettend veel mensen strak! Eten was wel beter. Heb me wel goedvermaakt dus het mocht de pret niet drukken, maar denk dat ik next year liever naar een andere party ga voor dit geld!
Idrial
Wippenberg, Moguai, Wolfgang Gartner en ATB.. Schitterende avond gehad!
Trance freak
Lekker nachtje gehad. Eigenlijk alleen op de Playstage geweest. Kon ook niet anders, met zo'n Line-up kom je niet meer weg :-)) Begon al gelijk goed bij Moguai en daarna Avicii, geweldig wat een super vette set was dat. En dan natuurlijk Tiesto, echt 3 uur lang uit mijn plaat gegaan. En dan nog die geweldige super afsluiter van Sander van Doorn. Was echt top. Maar toch, The club was not ready to handle me. Het play was er wel maar de connection ontbrak wel een beetje.
eteuben
Intro's van DJ's gemist dit keer. Wel geboeid 2,5 uur bij Tiesto _0_ gestaan (vooraan!!)
The Godfather ®
Heb me wel vermaakt, maar vond het feest geen 50 euro waard
YvonnY
Slecht geluid, slechte dj-sets. Ik ben helemaal klaar met die lange breaks in elk nummer en praatzieke mc's!
TiMOTHYb
Gezellig feestje, alleen matige muziek akoestiek en aankleding.
lioness28
Heb me super vermaakt met twee lieve dinnetjes, thanks sweeties, topavondje gehad!
Marco V de MAN voor de rest viel me erg tegen....
super avond gehad
DaWiD-
Eén woord: WOW
patriot1974
Wat een gezeik over Tiësto. Die man is vooruitstrevend cq vernieuwend en houd niet vast aan 1 stroming. Ik kan het wel waarderen wat ie doet. Deze editie van (trance) Energy was wat mij betreft een goeie, mede mogelijk gemaakt door ons groepje
Nou5
Tijs + jaarbeurs = Baas!
addiQted
Jochen Miller de held van de nacht! Muzikaal geen geweldig feest maar wel heel gezellig met de mensen (L) Stukje Dubstep op de main bij Sander van Doorn was wel heel dik :D Maargoed...ik mis Trance Energy :(
Best goed feestje, Tiësto is op zijn retour, Ferry Corsten draaide goud (L)
Hardcore =­ Life
Eigenlijk heel goed vermaakt :) Had niet verwacht dat ik Trance nog zo leuk zou gaan vinden. Tiesto erg goed. ATB best wel bagger.
**MOI**
Geweldige nacht,Marco V Geweldig,maar in de verkeerde zaal!! Waarom niet net als verleden jaar in Connect! Als diehard Eddie fan kon'ie me gister niet boeien(of kwam het toch door de MC die elke 5 minuten liep te blerren...jammer!) Afgeloten met Sander v Doorn :respect: wat een held,tot 7 uur de hele zaal uit z'n hol....super!firewire.... :)
Marit ™
Het is dat het voor mij een gratis feest was, Anders was ik er niet heen gegaan.. Vond de muziek ook geen bal an! & Het eten was nie te vreten en het bier was om te kotsen :/ Heb zowat de hele avond op een bankje gezeten & mensen leren kennen :lol: Met de mensen met wie ik was heb ik het ondanks dit kutfeest toch nog leuk gehad :)
Proefk­onijn8­3
Was op zich wel heel gezellig allemaal, maar de editie van 2010 was echt veeeeeeel beter qua muziek. Je miste de hard stage wel. Nieuwe opzet vind ik minder geslaagd, is niet echt meer een eenheid. En wat doet tocadisco hier ????? wat een drama op het einde met hem :nocheer: ATB - Ferry Corsten - Jochen Miller en Sander van Doorn waren zwaar ok!
Sharr :lijn:
Gezellig. maar niet mijn ding.!
DSYNER
goed geluid, zeer goedesfeer! Nieuwe muziek richtig verfrissend! Kortom top fuif!
WeslyvB
Marco, Ferry en Jochen hebben mijn avondje gemaakt(Y). Aankleding bij Connect en Execute was magertjes en barpersoneel bij Connect was echt drama.
SoundO­fVizZi­on
Tiësto nieuwe stijl is geen Tiësto meer.Marxman moet Tijs maar even een cursus mc'en geven, dat eentonige gebrom leek nergens op.En waarom nou wéér die Tiësto classics erbij en steeds dezelfde classics, Jammer Tijs er zijn honderden andere platen die je in plaats daarvan had kunnen draaien.De 2 twee kleine zalen vondt ik qua aankleding bijzonder somber, vergeleken met de aankleding van Trance Energy 2010.
Just Bubbles!
Lekker was het dat we allemaal na een tijdje van rust ;-) weer even als vanouds een feestje hebben kunnen neerzetten!! Goed gelukt dacht ik zo met z'n 10en haha
music_animal
Vooral Avicii en Moguai waren lekker setjes (voor een House-liefhebber als ik). En de sfeer was super!
Weer een lekker feessie! Het nieuwe concept trekt wel meer irritante lompe toeristen aan wat de sfeer een beetje verziekt, maar de show was wel weer nice en voor de rest prima vermaakt!
Kaatje Karbonaatje
Lekker gefeest, maar soms was de muziek een beetje MWOAHH, 3 x een remix van het kutnummer Hello voorbij horen komen ......
Thijs-BK
Heb me wel vermaakt. Maar daar is dan ook alles mee gezegd. De laatste uurtjes maakten nog wel wat ghoed. Tiesto, Sander van doorn en Simon Patterson :respect:
Jammer van het wegvallen van de Trance in Energy en waarom? Iedréén vraagt zich af waarom?! Een avond vol slome bagger muziek, de enige die mij écht vermaakt heeft was Marco V, de rest allemaal kut, jammer.
Showgirlll
me weer super vermaakt :-D Marco V, Avicci en Tiësto waren top :bounce:
Wat een feest! Meerdere malen flink kippenvel gekregen! Hardwell, Moguai, Avicii en Sander van Doorn zeker een :respect: waard!! Volgend jaar zeker aanwezig!
Kimmsa­llabim­m
Avicci lekker, Tiësto lekker, baco's met pepsi max wat minder, lekker staan dansen de hele nacht, veel energy! voor herhaling vatbaar!
Connect stage :respect: heb me goed vermaakt! :bounce: Alleen had de connect stage wel wat groter gemogen!! en ik miste de lasers!!! :(
Syntec
De muziek viel erg tegen, met name Tiesto die de zaal pas los kreeg toen hij classics begon te draaien. Sander van Doorn maakte veel goed, wat een set. :respect: Overall een redelijk feest, maar niet meer dan dat. Helaas.
Cicatrix
bwoah, prima feestje hoor dat Energy! vooral erg genoten van Hardwell, Marco V, Ferry Corsten & Sander van Doorn. laatste uurtje Tiësto was ok, maar niet meer dan dat..
Raggie76
Tiesto is inderdaad niet wat het geweest is maar ik vind hem nog steeds wel strak draaien waardoor het toch wel blijft boeien. Wel raar dat er voor de zoveelste keer allemaal classics voorbij komen. Dat mag je als top DJ natuurlijk niet steeds doen. Alsof je geen nieuw materiaal meer hebt kunnen bemachtigen. Volgende keer geen Sander, Ferry en Tiesto tegelijk graag! Avicii was werkelijk het slechtste wat ik in jaren gehoord heb! Cheap shit en slecht gemixt!
sando
als een stelletje tieners wiet bestellen thuis wat een sjakie.
Extrema
Marco V en Kutski mannen van de avond!
-=VanDalen=-
Heerlijk nachtje en flink los gegaan. Toch haalt Energy het bij lange na niet bij Trance Energy. Muziek was wel erg soft en de aankleding ook niet als gewend
koezer
Was wel weer een mooi feessie (L)
Miss--Di
En was AN 21 vergeten erg van genoten!!
Linssen
Owja, Wippenberg draaide ook ontzettend lekker!!!
Viel me niks tegen; ik vond het wel lekker dat er wat meer progressive werd gedraaid. Wel volgend jaar gewoon een floor plan + time table printen, dan kan die zinloze flyer aan het eind achterwege blijven. Heb me uitstekend vermaakt! (Y)
heb echt gelachen met dit feest!! heerlijk avondje.... "wil je een gesprekje kopen???" lol <3 echt gezellig!
Het was gezellig. De muziek vonden ik veel minder dan voorgaande jaren! Tiesto sorry maar dat wordt hem niet meer. Veel gelopen omdat de muziek de ene keer flink knallende en bij de volgende dj inzakte. Helaas deze Energy vond ik minder! Maar met een gezellige club om je heen is dat helemaal goed gekomen.
(k) Sandra met een S (k)
:bier: Energy bedankt voor de lol :bier:
Danielle Bordello
Lekker bezuinigen op Time tables!Nee toppie organisatie. Beetje triest. Mainstage verschrikkelijke baggermuziek en dat heb ik van meer mensen gehoord.Tiesto kan beter gewoon stoppen nu het nog kan
OODJE
miller, tiesto en van doorn SUPER FEEST ervan gemaakt
Zoals altijd superfeest, er was weinig anders dan toen het nog TE was, behalve dat je geen floorplan meer op papier kreeg mss? ATB en Tiesto maakten voor ons alles kloppend! Nieuwe stijl tiesto? Hebben genoeg klassiekers voorbij horen komen en vonden het een heerlijke set!
Ben Lik
Jochen Miller goed te doen. Verder 10 keer minder dan Trance Energy, das wel duidelijk.
Jochen Miller & Sander van Doorn _O_
madmanr
Was niks mis mee......en wat een vette set als afsluiter van Sander v. Doorn. Kheb geen seconde stil gestaan, van begin tot eind lopen beuken en stuiteren..... ;)
-HeatWave-
Marco V en Tiesto...heerlijke sets en non stop gedanst..super!!! ;-)
Geniaal tiesto!! Helemaal mn ding
Cherry­bouque­t
Erg genoten gisteren! Ferry Corsten en Jochen Miller waren de helden van de avond voor mij. Verder alles goed geregeld, bars, wc's etc.
Aardig feestje goed geregeld allemaal door ID&T, zuiver en hard geluid, mooie aankleding, divers publiek, lekker sfeertje, muziek wel iets minder
ja-die
Heerlijk feest maar waar was DJ Frenckel
Standbeeldje voor Sander van Doorn graag! Wat een ENERGY!
>> **­ Mr.­Nice **­ <<
Marco V wat een baas :respect: Wolfgang Gartner B) en Tiesto ook (Y) Lekker feestje!
F€€stb€€st
goed feest; maar echt jammer dat tiesto een andere weg is ingeslagen. Mixtechnisch erg knap wat ie doet; maar krijg geen kippenvel meer van zijn huidige muziek.
Enige set die me echt geboeid heeft was marco V. De rest was allemaal gewoon goed... Alles prima geregeld.. Wc's, de barren.. alleen dat 1 richtingsverkeer.. elke x weer dat f-ing omlopen :devil: Voor de rest wel een topavond gehad!!!
NickJansssen
Trance Energy was altijd top, dit feest wat minder. Aankleding wel weer erg vet. Dj's helaas wat minder. Tiesto draaide echt niet goed! Wc's goed geregeld, horeca alleen weer slecht. Maar goed dat is elke keer in de Jaarbeurs. Baco dat naar water smaakt en erg sloom barpersoneel. Verder wel prima feest.
Sjaak Knaak
Wat een misserr die nieuwe Tiesto style bah bah...Neem een voorbeeld aan Ferry Corsten, staat voor zn stijl en muziek.
Gezellig (y)
DerekRaver
avicii draaide zeer lekker maar ik vond tiesto wat tegenvallen veelste soft en geen lekkere sounds maar we top feesie
TRUFFELS
Gezellig was het zeker. ATB was goed Tiesto bagger maar een vette goedmaker bij Ferry Corsten; tering wat een vette set. Een tikkie sneller daarna met Jochen Miller. All time favorite Millertje! Een nacht met een 8
Annieee
Wat een geniale set van SANDER VAN DOORN:respect: Zoveel Energy zodat we tot het einde konden blijven.Heerlijke nacht gehad...
-> Zoef zoef <-
Tiesto was dramatisch, eentoning en weinig opzwepend. En de main was ineens nog maar half zo groot.
sierpaard
WAS Echt TE GEK gAAF,met de VIPKAARTEN SUPERNACHT GEHAD!! :cheer)
tja Marco V, Simon Patterson, Ferry Korsten & Kutski (toch wel de man met DE ECHTE Skillz van de Avond) hebben me avond gemaakt (Y)
Serge &­ Maureen
nou had er veel meer vanverwacht.....zonden dat die gasten niet bij hun eigen muziek blijven, er zat teveel gezang in de nummer. en misschien een tip om een dj in te huren die de muziek wel goed in elkaar kan laten overlopen dan ipv al die stilltes tussen de nummer, wat viel het vaak stil zeg
kova
polski en trance gratis sigaretten en ik rook niet eens bah. maar feest was wel mooi
M.A.R.J.O.N.
tiesto deed het voor mij niet meer!volgende keer maar weer armin!hahah!maar weer een superfeestje gehad hoor....
Rachie!!
Muziek ietswat tam, wel een paar goeie ouwe knallers gehoord en weer erg genoten met mn vriendjes en vriendinnetjes!!
PARTYVON
Superfeest alleen Tiesto viel vreselijk tegen!!!! Waar is mijn held van vroeger gebleven????
Geweldig feest
Trance-boy29
Muziek ok, wel erg veel buitenlanders.... en erg veel mannen... bah :-(
Brit4life
Krazyyyy times :) Energy nog steeds bijna even leuk als trance energy (L) Slaap lekker iedereen!
super feestje!!!!!!!!wippenberg, mogui,marco v en tiesto!!!!!!!
Prima vermaakt (Y) Jochen miller & Sander kleinenberg (Y)
marsma­nnetje­1972
Geweldig,alles was helemaal top!!!!!! Bedankt.
Terror Dingske
super veel leuke mensen leren kennen en was een mooi feestje:)
Leinsch
Beter dan verwacht, ATB draaide een heldenset (L)
party-guru
Tiesto! Man van de avond voor mij.geweldig genoten.
ATB!
yola
JA WAS WEL TE DOEN....

Line-up Energy

1Connect
za 22:30 - 23:30:  🇸🇪 trance
za 23:30 - 00:30:  🇬🇧 techno, trance
zo 00:30 - 02:00:  🇩🇪 house, trance
zo 02:00 - 04:00:  house, trance
zo 04:00 - 05:00:  trance
zo 05:00 - 06:00:  🇬🇧 trance
zo 06:00 - 07:00:  🇬🇧 house, hardstyle, trance
2Execute
za 21:00 - 22:30:  house, pop
za 22:30 - 00:00:  🇸🇪 house
zo 00:00 - 01:30:  techno, trance
zo 01:30 - 02:45:  house, trance
zo 02:45 - 04:00:  🇺🇸 house
zo 04:00 - 05:15:  🇬🇧 techno, house, trance
zo 05:15 - 06:45:  🇩🇪 house, techno
3Play
za 21:30 - 23:00:  🇩🇪 trance
za 23:00 - 00:30:  🇩🇪 house
zo 00:30 - 02:00:  🇸🇪 house
zo 02:00 - 05:00:  house, trance
zo 05:00 - 07:00:  techno, trance

Nieuws

Nog drie weken te gaan voordat de grootste artiesten uit de elektronische dance-scene neerstrijken in hartje Nederland; Energy | The Network is klaar voor de eerste editie. Het is eindelijk zover: de timetable is bekend. Tiësto, Sander van Doorn, Ferry Corsten, Avicii, Hardwell en vele anderen 9,5 uur lang verdeeld over drie zalen. 12
Met een reeks internationale artiesten uit meer dan negen landen is de muzikale verbreding en vernieuwing van Trance Energy een feit. Trance Energy gaat door als Energy en op zaterdag 19 februari 2011 vindt de eerste editie plaats in de Utrechtse Jaarbeurs. De organisatie maakt zich met Energy | The Network klaar voor een nieuw decennium, met een kenmerkende en energieke cross-over sound. 114
Nieuwe tijdsgeest, nieuwe generatie, nieuwe artiesten. Er waait een frisse wind door het elektronische muzieklandschap. Trance zoals we de muziekstijl het afgelopen decennium hebben zien groeien, is inmiddels vertakt in allerlei stijlen. Nieuwe artiesten spreken een gloednieuwe generatie aan en de grondleggers hebben inmiddels ook nieuw muzikaal terrein veroverd. Na tien toonaangevende jaren begint voor Trance Energy het nieuwe tijdperk Energy. 315

2532 opmerkingen

 
Artiest E-Mile!
Uitspraak van Lawrence age op woensdag 23 februari 2011 om 10:12:
Weet iemand of de tracklist van sander van doorn ergens is te vinden??
of weet iemand de laatste track die hij draaide? let me know! THANKS!! x

Rave 'n' Roll!
Uitspraak van Remesis op woensdag 23 februari 2011 om 04:33:
Probeer translate.google.nl es ...

:lol: woordje voor woordje zeker?:P

Verveel je je? Ga je gang(Y)
wie was die fotograaf die zo uber saai keek, als of het een straf was er te lopen...zwarte soort gothic kleding.
 
Uitspraak van Bon Vivant op woensdag 23 februari 2011 om 01:35:
begrijpt er IEMAND wat van de site www.wme.com.pl

dat probeerde ik ook al te ontcijferen....
maar kom niet verder dan de aankondiging van Energy....:(
Uitspraak van GO@ op dinsdag 22 februari 2011 om 23:52:
5e Mauro Picotto .. 05:00 tot 07:00

Mauro Picotto afsluiten na Tom Harding lijkt me niet zo'n goed plan ;) De beste man draait niet meer zo uptempo als vroeger (helaas). Voorderest sluit ik me bij je aan :)


Uitspraak van Bon Vivant op woensdag 23 februari 2011 om 14:19:
woordje voor woordje zeker?

CTRL C - CTRL V en je hebt de hele tekst vertaald in google translate ;)
Uitspraak van annie is in tha house op woensdag 23 februari 2011 om 19:06:
CTRL C - CTRL V en je hebt de hele tekst vertaald in google translate

Succes meid(Y) Krijg jij dan alles ook in de zelfde volgorde?8)
Dan ken je nog gaan puzzelen ook nog

dan koop ik me wel een sudoku boekje :)


Uitspraak van verwijderd op woensdag 23 februari 2011 om 18:58:
dat probeerde ik ook al te ontcijferen....
maar kom niet verder dan de aankondiging van Energy....

Ja idd, naja misschien dat de fotos nog niet online staan :P
Artiest {SHOWLIST artist 46843, 44102}
Uitspraak van GO@ op dinsdag 22 februari 2011 om 23:52:
2e Dj jean .. 23:00 tot 01:00

Het overgrote deel van je idee ziet er wel erg vet uit.(Y)
Maar wat deze grote hansworst daar tussen te zoeken heeft snap ik helemaal niks van. :rot:
Uitspraak van Bon Vivant op woensdag 23 februari 2011 om 19:23:
Krijg jij dan alles ook in de zelfde volgorde?

haha nee gebeurt zelden idd, maar je snapt iig wel waar het over gaat :P
Uitspraak van eteuben op maandag 21 februari 2011 om 23:21:
Wie zei er iets over bezuinigen op lasers...

Moest je weekje eerder bij Hard Bass zijn, dat was nog eens een lasershow!
de fotos van die poolse site staat helemaal onder aan 8)
Vanavf 3 uur ongeveer bij de vip gestaan,wat een leuke mensen gezien :D,alleen het was niet bepaald druk
Uitspraak van Jvdv op dinsdag 22 februari 2011 om 22:16:
Opvallend vond ik dat bij Wolfgang gartner er 4x zoveel mensen stonden als bij sander kleinenberg, en dan overdrijf ik niet..
We gingen weg van tiesto kwa drukte voorraan, bij sander kleinenberg vooraan vet veel ruimte, daarna alsnog druk met wolfgang gartner!
En terecht!

Wat een held was dat!!! Ik heb er een nieuwe favoriet bij!!
Uitspraak van Mr. EriQ op woensdag 23 februari 2011 om 20:56:
Moest je weekje eerder bij Hard Bass zijn, dat was nog eens een lasershow!

Nou ja, daar was ik niet. Heb ook Dvds van Qlimax, waarbij je zelfs zonder geluid kippevel krijgt van de voorgeschotelde lasershow...

En ook op Energy zaten erg mooie lasershow stukken tussen. Ik vind dat lasers je meer bij de zaal betrekken, dan alleen lampen voor!
Weet iemand waar de fotos van het kaartje PARTYZONA.SK staan?

Kan de site helemaaaal niet lezen :p

Bedankt alvast!
Uitspraak van Brit4life op vrijdag 25 februari 2011 om 13:24:
Weet iemand waar de fotos van het kaartje PARTYZONA.SK staan?

Kan de site helemaaaal niet lezen

Bedankt alvast!

Ik heb ook even een kijkje genomen op die site. Er zijn genoeg foto's genomen, maar geen 1 foto van Energy We Are The Network erbij.Of ze moeten nog geplaatst worden (dan is die persoon er aardig mee op tijd)of die persoon heeft de foto van jou alleen genomen voor privé.
Uitspraak van SoundOfVizZion op vrijdag 25 februari 2011 om 21:48:
Uitspraak van Brit4life op vrijdag 25 februari 2011 om 13:24:
Weet iemand waar de fotos van het kaartje PARTYZONA.SK staan?

Kan de site helemaaaal niet lezen

Bedankt alvast!

Ik heb ook even een kijkje genomen op die site. Er zijn genoeg foto's genomen, maar geen 1 foto van Energy We Are The Network erbij.Of ze moeten nog geplaatst worden (dan is die persoon er aardig mee op tijd)of die persoon heeft de foto van jou alleen genomen voor privé.

Hij had iets van 5 fotos genomen met mij en vrienden enzo... Maar die site is ook moeilijk te begrijpen. Maar ok misschien komt die nog??
De complete aftermovie komt nog.
laatste aanpassing
zeker benieuwd naar de official aftermovie! :D
Komt er een offical movie dan?
Heb me super vermaakt alleen jammer dat als je Trance staat te luisteren er bijna geen lasers te bekennen zijn!?!
Dat was vorig jaar toch beter!!
Gelukkig viel het mee met de Trance afvallers! Waren er even bang voor! Wat een set van MarcoV en Sander v Doorn Geweldig! En Ferry tulyk ook!
Super genoten! Geen benen meer over......
Uitspraak van Zweefteef op maandag 28 februari 2011 om 16:14:
Komt er een offical movie dan?

Ja die komt er, waarschijnlijk deze week. Hou op youtube het kanaal van Energy the Network in de gaten...
Mooie vette clip maar voor een after movie is deze clip wel vrij kort. Is er ook nog een langere versie of moeten we op de DVD wachten.Ik ga er dus vanuit dat er een DVD op de markt komt, ofnie,ofwel, jawel tog.
Uitspraak van SoundOfVizZion op dinsdag 1 maart 2011 om 14:01:
wel vrij kort

Dat vond ik dus ook. De andere 2 filmpjes zijn al langer!!!
Uitspraak van SoundOfVizZion op dinsdag 1 maart 2011 om 14:01:
Ik ga er dus vanuit dat er een DVD op de markt komt, ofnie,ofwel, jawel tog.

Trance Energy is nog nooit een DVD van geweest, maar misschien denkt ID&T daar anders over...
Uitspraak van eteuben op dinsdag 1 maart 2011 om 20:25:
Trance Energy is nog nooit een DVD van geweest, maar misschien denkt ID&T daar anders over...

Van 10th edition (2003) is wel een DVD (bonus bij de CD). Ook van 2002 heb ik een DVD (?) DivX rip van 40min.
laatste aanpassing
Uitspraak van Ramzuzz op woensdag 23 februari 2011 om 20:19:
Uitspraak van GO@ op dinsdag 22 februari 2011 om 23:52:
2e Dj jean .. 23:00 tot 01:00

Het overgrote deel van je idee ziet er wel erg vet uit.
Maar wat deze grote hansworst daar tussen te zoeken heeft snap ik helemaal niks van.

Aja mij favoriet is het ook niet maar voor de oudere club garde is het wel leuk.En het is nog vroeg mischien draaid ie dan is nuchter ipv :rot: (Want tja werken onder invloed gaat niet samen,en maak je fouten mee)
laatste aanpassing
Uitspraak van annie is in tha house op woensdag 23 februari 2011 om 19:06:
Mauro Picotto afsluiten na Tom Harding lijkt me niet zo'n goed plan De beste man draait niet meer zo uptempo als vroeger (helaas). Voorderest sluit ik me bij je aan

Aja ik vind het ook niet zo nodig dat een dj uptempo afsluit.voor mij mag een dj wel smooth/zweverig afsluiten hou altijd wel van die sfeer die je krijg op het eind.IEDEREEN RELAX door de jaarbeurs heen terug naar huis;)IPV opgepomte anabolen gasten met bloten bezweten boven lichamen in hoog tempo door de zaal heen.
laatste aanpassing
waarom niet es een Techno Energy!!