Partyflock
 

Hollands Deep

Hollands Deep
27 mei 2010
georganiseerd door

Club Stalker (binnen)
op de kaart
Kromme Elleboogsteeg 20
Haarlem
NederlandNederland

Tickets & prijzen Hollands Deep

Voorverkoop:€ 6,-
Deurverkoop:€ 8,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 600.

Line-up Hollands Deep

Area 0
house, techno
house, trance
house
2Area 2
house, hip hop
urban, hip hop
Statistieken
9Partyflockbezoekers
2Partyflockgeïnteresseerd
2·opmerkingen
geenstemresultaat (2 stemmen)

2 opmerkingen

 
Zaterdag 12 juni mag je alvast weer in de agenda noteren. Dan ga je namelijk naar Hollands Deep in Club Stalker. Een avond die al zo'n 1,5 jaar garant staat voor goede muziek en een gezellige sfeer.

Na een succesvolle resident-editie, komt dit keer JoeySuki de gelederen van Hollands Deep versterken. Speciaal voor Stalker zal hij net even anders uit de hoek komen dan je van hem gewend bent. Naast dikke Dutch House hoor je dus ook de diepere sounds die zo kenmerkend zijn voor deze avond.

Aan het team van residents bestaande uit Dirtcaps en Mattijs Bliek werd vorige keer ook Guilliano toegevoegd. Dit bleek een goede zet te zijn, dit opkomende talent vult met zijn subtiele tech house namelijk perfect het gat op tussen de diepe sounds van Dirtcaps en de warme grooves Mattijs Bliek. Daarnaast runt hij ook zijn eigen label Revolve Muzik en organiseert hij een aantal goedlopende avonden in Amsterdam.

Dirtcaps en Mattijs Bliek komen gewoon doen wat ze sinds dag 1 al gedaan hebben, namelijk de emotie in de muziek terugbrengen in clubland. Dat ze dit niet onverdienstelijk doen bewijzen ze door elke editie weer het dak er af te draaien. Van Dirtcaps kun je steevast een aantal vette eigen tracks verwachten, helemaal nu de jongens net een nieuw album gedropt hebben op Revolve. Mattijs komt met die obscure platen die je nergens anders hoort, en waarop je absoluut niet stil kan blijven staan. Zaterdag 12 juni dus, Hollands Deep, Stalker, see you there.
 
Hollands Deep altijd een succes!JoeySuki :woop: