Partyflock

Bckwld! · 222 miles from the red bull music academy

 

Bckwld!

· 222 miles from the red bull music academy
Bckwld! (flyer)
Bckwld! (afbeelding)
-
Bitterzoet op de kaart Site binnen
Spuistraat 2
Amsterdam
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 350.
Prijs
Deurverkoop:€ 9,-
pagina laatst gewijzigd op
Line-up & Timetable
22:00 - 23:00:  
23:00 - 00:00:   Verenigde Staten
00:00 - 01:00:   Verenigde Staten
01:00 - 02:00:  
Statistiekenx
2Partyflockbezoekers
1Partyflockgeïnteresseerd
50 / 0·mannen / vrouwen
28.0·gemiddelde leeftijd
28.1·leeftijd mediaan
4·opmerkingen
stemresultaat (1 stem)

4 opmerkingen

Dit kan een leuke zondag worden! :) Ga proberen aanwezig te zijn.
Uitspraak van _tm op maandag 22 februari 2010 om 16:43:
Dit kan een leuke zondag worden! :) Ga proberen aanwezig te zijn.
BCKWLD!: 222 miles from the Red Bull Music Academy

Zondag 14 maart staat de Bitterzoet in het teken van de onofficiële RBMA afterparty. De Red Bull Music Academy vindt dit jaar tussen 7 februari en 12 maart plaats in Londen en is een evenement waar DJ's, producers en vocalisten van over de hele wereld samen komen om masterclasses te volgen, showcases te geven, samen muziek te maken en natuurlijk om te netwerken. Voor BCKWLD! zijn er twee artiesten geselecteerd die in Amsterdam komen laten horen waarom zij tot de heetste, nieuwe artiesten van het moment behoren.
Dit is dé kans om deze synthesizer beesten uit de Verenigde Staten voor het eerst te zien optreden in ons eigen kikkerlandje.

TOKiMONSTA
Dit Japans/Amerikaanse meisje uit Los Angeles maakt onderdeel uit van het Brainfeeder collectief waartoe ook onder andere Flying Lotus, Gaslamp Killer en Samyiam behoren. Met een mix van hiphop en electronica laat deze dame live horen waarom zij met recht tot de Brainfeeder stal behoort.

B.BRAVO
Deze uit San Fransisco afkomstige beatmaker laat zijn synths klinken alsof het elke dag zomer is. Varierend van electronische funk, naar instrumentale hiphop en dubstep, klinkt deze man alsof Zapp & Roger, Dam-Funk en Joker vast zitten in een lift met alleen een synthesizer om ze gezelschap te houden.

MOOVMNT
Dit Amsterdams/Rotterdams collectief houd je dagelijks up to date op het gebied van de betere beats, soul, electronica en alles daar tussen in via de site http://www.moovmnt.com Sinds kort treden zij ook op als DJ collectief om hun kennis te delen op de dansvloer. Dit doen zij onder andere maandelijks bij de MiNiBAR in Amsterdam.

BRUTUZZ & GIOGRAPHIC
Deze 2 Amsterdamse heren staan misschien het meest bekend om hun dubstep sound, maar laten deze avond horen dat zij ook van andere markten thuis zijn, verwacht een enerverende mix van verschillende stijlen op het gebied van beats, hiphop en westcoast funk.

ROKUS
Last but not least, resident van Plat du Jour en het Venloose Brandbaar zal Rokus de avond in stijl afsluiten. In zijn sets hoor je alles op het gebied van electronica, beats en dubstep in een vloeiende mix.

Bitterzoet
Spuistraat 2 Amsterdam
9,- € entree
22:00 tot 03:00
http://www.redbullmusicacademy.com
http://www.moovmnt.com
http://www.bitterzoet.com