Partyflock
 

Bitterzoet

op de kaart
Bitterzoet
8 december 2023
AdresSpuistraat 2
1012 TS
Amsterdam
Nederland 🇳🇱
Telefoon+31 20 521 30 01
SiteSite bitterzoet.com
E-mailinfo@bitterzoet.com
Linksfacebookpageinstagramsoundcloudtiktokxyoutube

Informatie

Bitterzoet is club maar ook een podium.

Gastvrijheid, dialoog, creativiteit, kwaliteit en samenwerking tussen cultuur en bedrijfsleven vormen het uitgangspunt van Bitterzoet. Een transparant en laagdrempelig podium waarop jong en oud kennis, ervaring en ideeën uitwisselen. Dit proces moet uiteindelijk bijdragen aan creatieve, culturele en sociale vernieuwing.

De waardering van culturele verschillen zien we als een belangrijke stap in een artistiek proces. Momenteel is de uitwisseling tussen culturen noodzakelijker dan ooit. Daarom wil Bitterzoet een gastvrij podium bieden aan kunstenaars uit diverse culturen en disciplines.

Men nodigt een breed publiek middels projecten, tentoonstellingen, voorstellingen, clubavonden en concerten uit, zich bij ons te voegen en met een nieuwe blik naar de wereld te kijken.
Boek een overnachting in of in de buurt van Bitterzoet via Booking.com.

soundcloud Recente muziek

Nieuws

Ken je dat: Je wilt dansen, maar geen zin om te wachten tot om 00:00 de clubs volstromen? Desperados heeft dé oplossing: Acht tot Nacht. De clubvibe die je gewend bent, maar dan vroeger op de avond. Geen kalme opbouw, maar gelijk dansen en de volgende dag weer fris starten! Dus als je zin hebt in een rustig borreltje na werk, kom dan vooral niet. Deze party is er voor gangmakers, bruistabletten en stuiterballen.
n een wereld waarin muziek te veel in hokjes wordt geplaatst én vanuit een passie voor eclectische urban tracks die nergens een podium kregen, is Amsterdams platenlabel FRNT ontstaan. 1
Blasterjaxx neemt dit jaar de Bitterzoet over tijdens het Amsterdam Dance Event. Op woensdag 18 oktober vindt hier hun Maxximize Label Night plaats.
Het dj-trio Kris Kross Amsterdam gaat tijdens Amsterdam Dance Event fietsend "Kris Kross Amsterdam door Amsterdam". Op zaterdag 22 oktober hosten zij maar liefst drie feesten op drie verschillende locaties. De dj's beginnen met een pre-party in de Bitterzoet, vervolgens draaien ze op de Supperclub Cruise en sluiten ze af in Up/ De Kring. Als 'echte' Amsterdammers gaan de dj's samen met hun fans op de fiets naar de verschillende locaties toe.
Friendzone is bijna summerbody ready, vrijdag de 13e mei wordt een mooie dag in Bitterzoet, editie nummer zeven alweer en net als goede wijn wordt het lekkerder en lekkerder. De laatste edities waren uitverkocht zo stijf als Ron Jeremy in the 70's. Na de 'FLAVA all night long' leggen ze de lat weer wat hoger, ja nog hoger geen grappen dus de 13e. 2
Skrillex doet binnen één maand met verschillende line-ups, San Francisco, New York, Barcelona, Amsterdam en Groningen aan. De shows in Nederland zijn op 19 februari (Bitterzoet, Amsterdam), 20 februari (Ocean Diva, Amsterdam), 21 februari (Melkweg, Amsterdam), 22 februari (Simplon, Groningen) en 23 februari (Studio 80, Amsterdam). De kaartverkoop startte vandaag om 16.00 uur. 6
Cake is een nacht niet alleen maar gevuld met zoete en hartige lekkernijen, maar ook met die heerlijke oldskool en newskool music vibe die je mee terug neemt in de tijd en weer back to the future. Na alweer zes succesvolle edities te hebben gehad is het weer tijd voor nummer zeven!
Na alweer drie succesvolle edities in Jimmy Woo, gaat Cake nu verder op haar nieuwe locatie in samenwerking met de Bitterzoet. Cake is een nacht gevuld met, niet alleen maar zoete en hartige lekkernijen, maar ook die heerlijke oldskool en newskool music vibe die je mee terug neemt in de tijd en weer back to the future.
Na vele aanvragen komt Juize presents naar de Randstad! Om precies te zijn in de Bitterzoet in Amsterdam op woensdag 20 februari 2013! In je vakantie op vrijdag 22 februari doen ze het gewoon weer! Juize presents Yellow Claw, SteviieWonder, live: Jebroer, Don Perignon komt het feestje hosten en natuurlijk de man die iedereen kent van Juize, DJ Jeff!
Op 10 februari wordt op No School Rules in de Bitterzoet in Amsterdam de verjaardag van DJ Gomes gevierd. Het maandelijkse feestje van residents Giographic en Brutuzz zal deze maand extra feestelijk zijn. Gomes zal samen met MC Vin-E een speciale UK Garage & Grime verjaardags-set doen.

2 opmerkingen

lama...
laatste aanpassing