Partyflock
 
Latin Lovers (flyer)
georganiseerd door Latin Lovers SiteFootclub Site, MBG Productions Site
-
Patronaat op de kaart Site binnen
Zijlsingel 2
Haarlem
Genres
house × 6, latin
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Kledingvoorschrift
Nice and relaxed attitude
Prijzen
Voorverkoop:€ 14,-
Deurverkoop:€ 16,-
Tickets
Waren verkrijgbaar via Ticketscript, Easyticket en Paylogic.
Winactie (gesloten)
Je kon kansmaken op gastenlijst voor 2 personen.
Er deden 72 leden mee.
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: zeer goed
geweldig427%
zeer goed427%
goed533%
ok0
voldoende17%
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos17%
1 waardering
(L)urs(L)
was weer geweldig :D:D
Statistiekenx
42Partyflockbezoekers
62Partyflockgeïnteresseerd
45 / 50·mannen / vrouwen
23.5·gemiddelde leeftijd
22.6·leeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
72 @ 3 × 2·winactie
12·opmerkingen
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (15 stemmen)
Nieuws
Voor de tweede keer strijkt het zonnige concept Latin Lovers neer in Haarlem en opnieuw in één van de mooiste poppodia van Nederland: Patronaat! Na de succesvolle eerste editie (januari 2010) kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven en hunkeren alle fantastische bezoekers weer naar zo'n legendarische zwoele zomernacht in Haarlem!

12 opmerkingen

Latin Lovers @ Patronaat, Haarlem
09/04/2010, 23:00 - 04:00uur
Patronaat , Haarlem

LATIN LOVERS OPNIEUW IN PATRONAAT HAARLEM! Voor de tweede keer strijkt het zonnige concept Latin Lovers neer in Haarlem en opnieuw in een van de mooiste poppodia van Nederland: Patronaat! Na de succesvolle eerste editie kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven en hunkeren alle fantastische bezoekers en toen waren naar weer zo'n legendarische zwoele zomernacht in Haarlem! Latin Lovers zal de zonnestralen en haar uitmuntende tropische decor al het werk laten doen, begeleidend met de heerlijke artiesten van het eerste uur vol met Braziliaanse beats en trommels: Roog, Benny Rodrigues, Chris Rox & Jasper Clash, Alex Cruz en I/Fan!


Na eerdere edities in De Lichtfabriek heeft Latin Lovers nu gekozen voor een nóg betere locatie om het concept nóg meer tot zijn recht te laten komen. Tijdens de eerste editie dit jaar in januari werd al meteen duidelijk dat Latin Lovers een goede stap had gezet! Patronaat is een zeer uniek poppodium in het hartje van Haarlem en met meer dan 130.000 bezoekers per jaar heeft het haar plaats in Haarlem meer dan verdiend. Ook zijn er al diversen grote (inter)nationale artiesten op bezoek geweest met platenkoffer of instrument zoals oa Dr Lektroluv, Angie Stone en Racoon om er maar een paar op te noemen. Zoals je altijd van Latin Lovers gewend bent, zal het weer een genot worden op muzikaal, show en decorgebied en zal de complete Patronaat uitgedost worden met vele warme en zomerse jungle invloeden om even de koude winter te doen vergeten en iedereen laat verlangen naar de lente die op 9 april al voelbaar is!
Roog is natuurlijk een trouwe fan van Haarlem, en heel Haarlem is verliefd op Roog! Mister Hardsoul komt altijd met heel veel plezier en nieuwe energie naar Latin Lovers voor een warmbloedig trommelsetje! Roog stopt zijn liefde voor latin niet onder stoelen of banken en dat is te merken ook wanneer hij op Latin Lovers draait! Laat je verrassen door de sound van Roog in de stijl van een echte Zuid-Amerikaanse zomer! De cocktails trillen meteen van de bar af wanneer Benny Rodrigues zijn eerste platen opzet in Patronaat. Tijdens Latin Lovers op 9 april zal Benny zijn lang verwachte rentree maken in Nederland na drie maanden in het buitenland te hebben gezeten! Maak dus je borst maar flink nat, want als Benny zin heeft om te knallen...;-) Chris Rox & Jasper Clash bewezen op de eerste editie waarom hun vaak back 2 back draaien. Naadloos voelen deze twee koningen elkaar aan en ook het publiek was meteen verliefd op deze twee kokende mooiboys. Allebei hebben ze er weer volop zin in en heel Haarlem mag het weten! Ook heel Haarlem en omstreken praat over een andere mooiboy achter de draaitafels en zijn naam is Alex Cruz. Altijd op zoek naar lachende gezichten en schuddende billen neemt Alex Cruz je mee in een reis rond de wereld van de samba's en de conga's! Vocaal zal het een wondere nacht worden in Patronaat, want I/Fan (bekend van de hit Remember en Be Without U op TMF) zal de zaal vullen met zinderende vocals!
Voor de tweede keer dus het meest sexy en vrouwvriendelijke concept Latin Lovers in Patronaat Haarlem! Alle dames komen natuurlijk weer in hun cocktailjurkjes met bloemetjes in hun haar en de heren doen net even hun haar anders en poetsen hun gladde schoentjes!

Vrijdag 9 april 2010
23.00-04.00 uur
Patronaat
Zijlsingel 2
2013 DN Haarlem
Kosten voor verkoop: € 14,= (ex fee)
Voorverkoop internet: www.patronaat.nl | www.easyticket.nl | www.footclub.nl
Voorverkoop Nederland: Alle Free Record Shop winkels in Nederland
Minimum leeftijd: 18+
Dresscode: Nice & a relaxed attitude
Line up: Roog, Benny Rodrigues, Chris Rox & Jasper Clash, Alex Cruz, I/Fan
laatste aanpassing
Dj FLASH
Artiest Flash
Vorige Editie was goed druk met Sherman en Funkerman! (y)
Ja Haarlem...... Dan kom ik dus niet voor 7 uur thuis :(
Naar dat Haarlem geen nachtnet heeft hoor!
o ik hoop dat ik deze nacht aan de goede kant van de bar kan staan :D
je ken toch ook aan de deur kaarten halen neem ik aan
kaarten aan de deur lijkt me geen probleem...:-)
oke das wel beter heb er echt super veel zin in
Timetable?
Alex Cruz, Clash/Rox, Roog, Benny?

Zoiets?
Vanavond vanaf 23:00 is er deurverkoop :)
Was een lekkere avondje in "my hometown" :P