Partyflock

MBG Productions

MBG Productions

SiteSite taste-itmusic.nl
E-mailinfo@taste-itmusic.nl
AdresAmsterdam
KvK50169831
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda MBG Productions
Laatste feest was op zaterdag 28 januari 2017: Taste-it!, P3, Purmerend
Statistieken


x
84·feesten
84·in het verleden
86·nieuwsberichten
3·fotoshoots
301·foto's
7·video's
83·winacties
5076·bezoekers · herkomst
2482·unieke bezoekers
15Partyflockfans · herkomst
447·albumfoto's
1·waardering
goed·stemresultaat (1877 stemmen)
Nieuws
Taste-it! · The Reunion
15 december 2016
Op 28 januari keert Taste-it! eenmalig terug naar waar het allemaal begon. Met trots kan de organisatie vermelden dat veel helden van toen aanwezig wilden zijn, zodat je op 28 januari kunt genieten van grootmeesters als Erick E en Lucien Foort!
Voordat Vingt-Cinq van de zomer weer het jaarlijkse uitstapje naar het Bloemendaalse strand maakt, keert het concept voor 25+ house liefhebbers nog één keer terug naar de Lichtfabriek in Haarlem.
Na het jaarlijkse uitstapje naar het Bloemendaalse strand, keert Vingt-Cinq terug naar de Haarlemse Lichtfabriek. Op zaterdag 28 november staat het Oliehuis, onderdeel van de monumentale Lichtfabriek, in het teken van kwaliteitshouse, volwassen publiek (25+) en een champagne- en wijnbar.
De temperaturen bereiken weer de dubbele cijfers en de strandtenten zijn weer geopend, dat betekent maar één ding: de start van het strand- en festivalseizoen! Zo ook voor Vingt-Cinq! Na wederom een succesvol indoorseizoen in de Haarlemse Lichtfabriek, zijn alle pijlen van dit 25+ concept, gericht op de 'on the beach edition' bij Beachclub Fuel in Bloemendaal!
Na een zeer succesvol 2014 gaat Vingt-Cinq ook in 2015 verder met de succesformule voor 25 plussers in Haarlem en omstreken! Om te beginnen op zaterdag 7 februari in de vertrouwde Haarlemse Lichtfabriek. De basis ingrediënten veranderen niet in het nieuwe jaar: volwassen (25+) publiek, wijn & champagne bar, top locatie en uiteraard house music all night long!
Het is inmiddels een echte Haarlemse traditie geworden, NYE in de monumentale Lichtfabriek. De drie zalen van deze fantastische locatie vormen tijdens We Love 2015 tot in de allervroegste uurtjes het decor voor het grootste Oud & Nieuw feest van Haarlem en omstreken! Er zal deze keer een extra grote show uit de hoge hoed worden getoverd! Deze NYE editie wordt er één om niet snel te vergeten met een fantastisch decor, een nieuw geluidssysteem, co2 kanonnen, confetti en de Champagne- en Cocktailbar mogen uiteraard niet ontbreken
Na een succesvol zomers uitstapje op het Bloemendaalse strand is het nu weer tijd voor Vingt-Cinq om de vertrouwde Haarlemse Lichtfabriek op te zoeken voor de vierde editie van dit succesconcept. Het recept is inmiddels voor vele volwassen clubbers in Haarlem en omstreken bekend: een prachtige monumentale locatie, topdj's, house music, wijn- & champagnebar, oesters en het belangrijkste: een volwassen (25+) publiek.
Voel de zon je huid opwarmen, de wind wappert door je haren en de dj's nemen je langzaamaan mee tot een muzikaal hoogtepunt. Ondertussen geniet je van een hapje van de uitgebreide keuken van deze prachtige beachclub, de wijntjes en bubbels van Grapedistrict of een heerlijke cocktail.... 2
Na het succes van de eerste editie in november 2013 keert Vingt-Cinq op 15 maart terug naar De Lichtfabriek.
Wat hebben de trefwoorden: Haarlem, house, 25+, quality, heerlijke wijn, oesters en champagne gemeen? Juist! Eindelijk, eindelijk is er een avond met volwassen house voor 25-plussers!
1 waardering
Jordyr
Altijd perfecte feesten voor alle leeftijden!!!