Partyflock
 

MBG Productions

organisator
AdresAmsterdam
Nederland
KvK50169831
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda MBG Productions
Laatste feest was op zaterdag 27 april 2019: Royaal Kabaal, Balkenhaven, Zaandam
Statistieken


x
86·feesten
86·in het verleden
88·nieuwsberichten
3·fotoshoots
301·foto's
8·video's
1·video met alleen muziek
85·winacties
5614·bezoekers
2932·unieke bezoekers
13Partyflockfans
449·albumfoto's
1·waardering
goed·stemresultaat (2216 stemmen)
3 mei 2009
Foto's, Taste-it!, 3 mei 2009, Bloomingdale, Bloemendaal aan zee
3 augustus 2008
Foto's, Taste It, 3 augustus 2008, Bloomingdale, Bloemendaal aan zee
7 oktober 2006
Foto's, Taste-it, 7 oktober 2006, P3, Purmerend
Nieuws
Het hardste koningsdagfestival van Noord-Holland keert terug in 2019 op de Balkenhaven nabij Amsterdam. En hoe! Voor de derde editie gaat Royaal Kabaal terug naar het oorspronkelijke koningsdag gevoel: gratis entree, top artiesten en heel veel gezelligheid! Met trots presenteert Royaal Kabaal het enige hardere stijlen koningsdagfestival met gratis entree. 3
Royaal Kabaal
12 januari 2018
Na het ongekende succes van vorig jaar is er een nieuwe traditie geboren. Royaal Kabaal, Noord Hollands hardste Koningsdag festival, is terug. Wederom vindt het festival plaats op het Balkenhaven terrein nabij Amsterdam. 2
Taste-it! · The Reunion
15 december 2016
Op 28 januari keert Taste-it! eenmalig terug naar waar het allemaal begon. Met trots kan de organisatie vermelden dat veel helden van toen aanwezig wilden zijn, zodat je op 28 januari kunt genieten van grootmeesters als Erick E en Lucien Foort!
Voordat Vingt-Cinq van de zomer weer het jaarlijkse uitstapje naar het Bloemendaalse strand maakt, keert het concept voor 25+ house liefhebbers nog één keer terug naar de Lichtfabriek in Haarlem.
Na het jaarlijkse uitstapje naar het Bloemendaalse strand, keert Vingt-Cinq terug naar de Haarlemse Lichtfabriek. Op zaterdag 28 november staat het Oliehuis, onderdeel van de monumentale Lichtfabriek, in het teken van kwaliteitshouse, volwassen publiek (25+) en een champagne- en wijnbar.
De temperaturen bereiken weer de dubbele cijfers en de strandtenten zijn weer geopend, dat betekent maar één ding: de start van het strand- en festivalseizoen! Zo ook voor Vingt-Cinq! Na wederom een succesvol indoorseizoen in de Haarlemse Lichtfabriek, zijn alle pijlen van dit 25+ concept, gericht op de 'on the beach edition' bij Beachclub Fuel in Bloemendaal!
Na een zeer succesvol 2014 gaat Vingt-Cinq ook in 2015 verder met de succesformule voor 25 plussers in Haarlem en omstreken! Om te beginnen op zaterdag 7 februari in de vertrouwde Haarlemse Lichtfabriek. De basis ingrediënten veranderen niet in het nieuwe jaar: volwassen (25+) publiek, wijn & champagne bar, top locatie en uiteraard house music all night long!
Het is inmiddels een echte Haarlemse traditie geworden, NYE in de monumentale Lichtfabriek. De drie zalen van deze fantastische locatie vormen tijdens We Love 2015 tot in de allervroegste uurtjes het decor voor het grootste Oud & Nieuw feest van Haarlem en omstreken! Er zal deze keer een extra grote show uit de hoge hoed worden getoverd! Deze NYE editie wordt er één om niet snel te vergeten met een fantastisch decor, een nieuw geluidssysteem, co2 kanonnen, confetti en de Champagne- en Cocktailbar mogen uiteraard niet ontbreken
Na een succesvol zomers uitstapje op het Bloemendaalse strand is het nu weer tijd voor Vingt-Cinq om de vertrouwde Haarlemse Lichtfabriek op te zoeken voor de vierde editie van dit succesconcept. Het recept is inmiddels voor vele volwassen clubbers in Haarlem en omstreken bekend: een prachtige monumentale locatie, topdj's, house music, wijn- & champagnebar, oesters en het belangrijkste: een volwassen (25+) publiek.
Voel de zon je huid opwarmen, de wind wappert door je haren en de dj's nemen je langzaamaan mee tot een muzikaal hoogtepunt. Ondertussen geniet je van een hapje van de uitgebreide keuken van deze prachtige beachclub, de wijntjes en bubbels van Grapedistrict of een heerlijke cocktail.... 2
1 waardering
Jordyr
Altijd perfecte feesten voor alle leeftijden!!!