Partyflock
 

Vingt-Cinq

afbeelding Vingt-Cinq
concept
Concept van .
AdresHaarlem
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Het enige Haarlemse House event voor 25-plussers, waar niet alleen kwaliteitsmuziek wordt geleverd maar daarnaast er goed voor de inwendige mens wordt gezorgd door middel van fijne hapjes en heerlijke wijnen: Vingt-Cinq!

Uitgaansagenda Vingt-Cinq

Laatste feest was op zaterdag 28 november 2015: Vingt-Cinq, Lichtfabriek, Haarlem
Statistieken
7·feesten
7·in het verleden
8·nieuwsberichten
1·video
8·winacties
208·bezoekers
159·unieke bezoekers
40Partyflockfans
2.3 KFacebooklikes
4·albumfoto's
goed·stemresultaat (74 stemmen)
Nieuws
Voordat Vingt-Cinq van de zomer weer het jaarlijkse uitstapje naar het Bloemendaalse strand maakt, keert het concept voor 25+ house liefhebbers nog één keer terug naar de Lichtfabriek in Haarlem.
Na het jaarlijkse uitstapje naar het Bloemendaalse strand, keert Vingt-Cinq terug naar de Haarlemse Lichtfabriek. Op zaterdag 28 november staat het Oliehuis, onderdeel van de monumentale Lichtfabriek, in het teken van kwaliteitshouse, volwassen publiek (25+) en een champagne- en wijnbar.
De temperaturen bereiken weer de dubbele cijfers en de strandtenten zijn weer geopend, dat betekent maar één ding: de start van het strand- en festivalseizoen! Zo ook voor Vingt-Cinq! Na wederom een succesvol indoorseizoen in de Haarlemse Lichtfabriek, zijn alle pijlen van dit 25+ concept, gericht op de 'on the beach edition' bij Beachclub Fuel in Bloemendaal!
Na een zeer succesvol 2014 gaat Vingt-Cinq ook in 2015 verder met de succesformule voor 25 plussers in Haarlem en omstreken! Om te beginnen op zaterdag 7 februari in de vertrouwde Haarlemse Lichtfabriek. De basis ingrediënten veranderen niet in het nieuwe jaar: volwassen (25+) publiek, wijn & champagne bar, top locatie en uiteraard house music all night long!
Na een succesvol zomers uitstapje op het Bloemendaalse strand is het nu weer tijd voor Vingt-Cinq om de vertrouwde Haarlemse Lichtfabriek op te zoeken voor de vierde editie van dit succesconcept. Het recept is inmiddels voor vele volwassen clubbers in Haarlem en omstreken bekend: een prachtige monumentale locatie, topdj's, house music, wijn- & champagnebar, oesters en het belangrijkste: een volwassen (25+) publiek.
Voel de zon je huid opwarmen, de wind wappert door je haren en de dj's nemen je langzaamaan mee tot een muzikaal hoogtepunt. Ondertussen geniet je van een hapje van de uitgebreide keuken van deze prachtige beachclub, de wijntjes en bubbels van Grapedistrict of een heerlijke cocktail.... 2
Na het succes van de eerste editie in november 2013 keert Vingt-Cinq op 15 maart terug naar De Lichtfabriek.
Wat hebben de trefwoorden: Haarlem, house, 25+, quality, heerlijke wijn, oesters en champagne gemeen? Juist! Eindelijk, eindelijk is er een avond met volwassen house voor 25-plussers!