Partyflock
 
­ Nederland

Vingt-Cinq (25+) zaterdag 26 maart in de Lichtfabriek met o.a.Roog & Lucien Foort

gepubliceerd door , op
Voordat Vingt-Cinq van de zomer weer het jaarlijkse uitstapje naar het Bloemendaalse strand maakt, keert het concept voor 25+ house liefhebbers nog één keer terug naar de Lichtfabriek in Haarlem.

Line-up
Na de fantastische editie afgelopen november waarbij alles leek te kloppen staan de dj's te trappelen om hun kunsten te mogen laten horen in deze sfeervolle locatie.
Voor het eerst op een editie van Vingt-Cinq in de Lichtfabriek: mister Lucien Foort. In 1991 al verantwoordelijk voor de wereldhit 'Quadrophonia' met de gelijknamige band en nog steeds is de 'Dreadman' wekelijks in de clubs in het land te horen. Daarnaast presenteert hij wekelijks zijn radio show Infinity Radio op Fresh FM.
Na een geweldige set van Erick E op de vorige editie van Vingt-Cinq, komt 26 maart de andere helft van Housequake naar De Lichtfabriek: ROOG! Deze publiekslieveling komt ongetwijfeld weer met een heerlijke house set vol met juweeltjes van tracks.
Miss Sugaware maakt 26 maart haar debuut op Vingt-Cinq. Gewapend met een megadosis vrouwelijkheid, een sexy uitstraling maar bovenal heel veel dj talent, zal zij de avond aftrappen met een heerlijke "real house music" set.
MC Haits zal dit keer de vocalen voor zijn rekening nemen.

Tickets
Tickets kosten 15,- euro (ex presale fee) en zijn nu verkrijgbaar op www.lichtfabriek.nl & www.vingt-cinq.nl. Voor alle updates en laatste nieuwtjes ga je naar Facebook.