Latin Lovers (flyer)
Latin Lovers (afbeelding)
georganiseerd door Latin Lovers SiteFootclub Site
Genres
house, latin
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
21
Kledingvoorschrift
Nice & Relaxed Attitude
Prijzen
Voorverkoop:€ 10,-
Deurverkoop:€ 10,-
Tickets
Waren verkrijgbaar via Easyticket, bij een aantal voorverkoopadressen.
Winactie (gesloten)
Je kon kansmaken op gastenlijst voor 2 personen.
Er deden 14 leden mee.
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: zeer goed
geweldig444%
zeer goed111%
goed222%
ok111%
voldoende111%
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
Statistiekenx
25Partyflockbezoekers
18Partyflockgeïnteresseerd
48 / 40·mannen / vrouwen
23.2·gemiddelde leeftijd
23.2·leeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
14 @ 2 × 2·winactie
13·opmerkingen
zeer goed·stemresultaat (9 stemmen)
Nieuws
Goed en vooral leuk nieuws voor iedereen uit Arnhem en omstreken: Latin Lovers komt weer terug. Zaterdag 5 december zal jouw pakjesavond nooit meer hetzelfde zijn met dit heerlijke warme zomerse concept in de dikste club van Arnhem: Manhattan.

13 opmerkingen

Pim0w
Werkzaam bij Vier
Brown Sugar!
Wie weet is dit wel een optie :)
Daan, Barry, Jasper Clash :d

Mc Kroon & MC Bruine suiker (H)
MBFH
Werkzaam bij MBFH
Vette line-up!! heb ik zin in!!
Uitspraak van MBFH op dinsdag 24 november 2009 om 19:01:
Vette line-up!! heb ik zin in!!

x2!! Dit gaat een heet avondje worden:-)
laatste aanpassing
De manhattan krijgt deze week een metamorfose! De dj booth zal vernieuwd worden en op een andere plaats komen te staan:-)
Met de Latin Lovers decoraties er ook nog eens bij zal de het een hele nieuwe look krijgen.
Mede daarom is het zeker de moeite waard om zaterdag een kijkje te komen nemen in Arnhem op deze zwoele latin lovers pakjesavond editie!!
laatste aanpassing
Latin Lovers voor de tweede keer naar Arnhem: 5 december in Manhattan!

Goed en vooral leuk nieuws voor iedereen uit Arnhem en omstreken: Latin Lovers komt weer terug! Zaterdag 5 december zal jouw pakjesavond nooit meer hetzelfde zijn met dit heerlijke warme zomerse concept in de dikste club van Arnhem: Manhattan! Na het succes van Latin Lovers tijdens Rio aan de Rijn op de Korenmarkt waar het concept zorgde voor 5000 schuddende billen is het nu tijd om de clubs binnen te treden. Latin Lovers komt met de hele mikmak aan palmbomen, bamboe en vlinders en natuurlijk met de topartiesten Gregor Salto, Tony Cha Cha, Jasper Clash, Barry Barrylas & Daniel Beasley en MC Crown rechtstreeks naar Arnhem, ben jij er al klaar voor?

Manhattan is met voorsprong de leukste en tofste discotheek van Arnhem, perfect dus voor Latin Lovers! De altijd vrouwvriendelijke sfeer heerst hier het hele jaar door en daarom is het altijd tijd voor een leuk heet feestje. De dames komen deze avond weer in hun mooiste cocktailjurkje en de heren trekken weer hun beste womanizer outfit aan. Latin Lovers zal de hele toko ombouwen tot een waar strandfeestje midden in de winter in het centrum van Arnhem! Manhattan will never be the same again... ;-)

Gregor Salto draagt al vier jaar lang de kroon van Latin Lovers Koning op zijn hoofd. De man van de rework van de hit Lambada heeft soul en gevoel in zijn vingers zitten en dat hoor je niet alleen terug in zijn plaatjes, maar vooral in zijn dj sets! Gregor heeft nu al zin in een avondje Arnhem en staat te popelen om iedereen te trakteren op die heerlijke zwoele latin beat! Tony Cha Cha mag dan de mooiste man zijn achter de draaitafels, draaien kan hij als een komeet! Dat bewijs gaat hij fijntjes geven tijdens zijn debuut op Latin Lovers. Tony duikt in zijn platentas en komt alleen maar met de meest bruisende en sexy latin plaatjes en zal alle dames eens flink laten schudden op de kolkende dansvloer! Jasper Clash is vaste resident van Latin Lovers en neemt een gros aan ervaring mee naar Arnhem. Zijn percussiesets gaan verder dan Zuid-Amerika, draait op bijna iedere Latin Lovers editie in Nederland en in Arnhem is hij een graag geziene gast, laat dat duidelijk zijn ;-) Stiekem is hij in de studio bezig met wat puike platen, watch him go! Latin Lovers heeft goed gekeken en geluisterd naar het talent in Arnhem en heeft dat gevonden in Barry Barrylas en zijn maatje Daniel Beasley. Op aandringen van Clash zullen deze twee prachtige enthousiaste jongens hun tweede opwachting waarmaken bij Latin Lovers in Manhattan. Met een vaste aanhang weten deze twee energieke boys altijd en overal volle zalen te trekken, real time heroes in Arnhem dus!

Speciaal voor de koude winterdagen heeft Latin Lovers speciaal voor de dames iets leuks verzonnen, namelijk de Ladytickets! Voor een bedrag van € 15,00 kunnen alleen de dames deze Ladyticket bestellen en kun je samen met een andere dame naar binnen. 1 Ladyticket is dus geldig voor 2 dames! Omdat het alleen voor dames is, zal hierop worden gecontroleerd aan de deur. Er zijn voor dit feest maar exclusief 100 Ladytickets beschikbaar dus wees er snel bij! Ze zijn online te bestellen via www.footclub.nl en www.easyticket.nl

Jouw pakjesavond zaterdag 5 december zal dus een totaal andere wending krijgen met Latin Lovers op de daken. Dikke trommels en percussies en vooral sexy vocalen zullen door de schoorstenen worden gegooid van de leukste discotheek van Arnhem: Manhattan!


Zaterdag 5 december
Manhattan
Varkensstraat 6
6811 GM Arnhem
Tijd: 00:00 - 05:00uur
Door: € 10,00
Ladyticket: € 15,00 (alleen voor dames en alleen te bestellen via www.footclub.nl en www.easyticket.nl)
Dresscode: Like a real Latin Lover!
Minimum leeftijd: 21+
Line Up: Gregor Salto, Tony Cha Cha, Jasper Clash, Barry Barrylas & Daniel Beasley, MC Crown

www.manhattan.nl
www.footclub.nl
http://latinlovers1.hyves.net
Vannacht even gekeken naar de nieuwe indeling in Manhattan en het ziet er gelikt uit!! Zaterdag helemaal los met de eerste Latin Lovers indoor editie in Arnhem:-)