Partyflock

Opkikker

 

Opkikker

Opkikker (flyer)
georganiseerd door 360 Kollektiv
-
Theater Kikker op de kaart Site binnen
Ganzenmarkt 14
Utrecht
techno × 3, house × 2, dubstep × 1, minimal × 1, acid, ambient, techhouse
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijzen
Voorverkoop:€ 11,-
Deurverkoop:€ 12,50
Tickets
Waren verkrijgbaar via theaterkikker.nl, bij de locatie zelf.
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: goed
geweldig222%
zeer goed222%
goed444%
ok111%
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
5 waarderingen
Albertus001
Quince!!
/\art
hrdvsion!!!
|||EVA
Woeeeeeeeeee "­what's going on.....­!"­ (what's going on..­)
Mykaz
heel erg leuk feestje.­ de familie Jonson heeft mijn weekend gemaakt!
mdos
woehoeeeeeeeeeee,,,hrdvsion!!!
Statistiekenx
32Partyflockbezoekers
26Partyflockgeïnteresseerd
50 / 43·mannen / vrouwen
27.2·gemiddelde leeftijd
27.6·leeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
19·opmerkingen
5·waarderingen
goed·stemresultaat (9 stemmen)
Nieuws
Opkikker
14 januari 2010
Nieuwe ronde, nieuwe kansen, juist dit jaar. Dat dachten de heren van Opkikker ook en daarom zijn ze voortvarend aan 2010 begonnen, met een Opkikker van formaat: de Canadees Hrdvsion komt live aan de knoppen draaien op 23 januari 2010 in Theater Kikker en ook alleskunner Quince is present, natuurlijk vergezeld door Opkikker's Nuno dos Santos en Pitto. 1

19 opmerkingen

laatste aanpassing
Pitto
Werkzaam bij Stekker
hrdvision! meesterlijk
kaarten nu te koop via de theater kikker site:
http://www.theaterkikker.nl/agenda/1085//klub_kikker_presented_by_opkikker/
laatste aanpassing
VET!
Hrdvsion live tijdens nieuwe editie van Opkikker
Dansnacht in Theater Kikker komt met opstelling van formaat

Utrecht, 10 januari 2010 - Nieuwe ronde, nieuwe kansen, juist dit jaar. Dat dachten de heren van Opkikker ook en daarom zijn ze voortvarend aan 2010 begonnen, met een Opkikker van formaat: de Canadees Hrdvsion komt live aan de knoppen draaien op 23 januari 2010 in Theater Kikker en ook alleskunner Quince is present, natuurlijk vergezeld door Opkikker's Nuno dos Santos en Pitto.

Voor degenen die het niet weten: Opkikker is een electronische muziekavond in Theater Kikker aan de Ganzenmarkt in Utrecht, waarbij vooral de diepe krochten van de electronische muziek op worden gezocht, zonder enige vorm van compromis. Geen grenzen, geen verschillen, pure liefde voor muziek; dat is waar het allemaal om draait tijdens Opkikker.

Deze editie is Wagon Repair artiest Hrdvision gevraagd een liveset te doen. Bij deze van oorsprong Canadees, die ook luistert de naam Nathan Jonson, is muziek er vroeger met de paplepel ingegoten. In zijn jeugd was er altijd wel een instrument in de buurt, of een familielid dat muziek aan het maken was. Niet zo gek dat zijn beroemdere broer Mathew Jonson ook zijn hart aan akkoorden en noten verloren heeft. Nathan’s techno gaat gecombineerd met experimentele geluiden, dansbaar maar wel fris en een tikkeltje raar.

Naast Hrdvsion is speciale gast Quince overgevlogen uit het Carabische gebied. Het schijnt dat hij daar druk bezig was om de bloemetjes buiten te zetten. Tijdens Opkikker gaat hij aan de slag met platen, cd's en andere geluidsdragers om stevige tracks af te wisselen met melodieuze klappers.

Hier blijft het niet bij, want Nederlands nieuwste Grote Prijs winnaar Pitto sleept 23 januari opnieuw al zijn apparaten mee naar het theater om er een extra diepe live set te doen, extra vroeg op de avond. Een aantal tracks van zijn nog uit te komen debuutalbum 'Objects in a mirror are closer than they appear' gaan tijdens zijn set de revue passeren. Vrij vertaald betekent dat: maak kennis met een Pitto die menigeen nog niet heeft ontmoet. Houd daarom de timetable goed in de gaten en mis dit niet!

Al met al een vrolijke stoet aan DJ's en muzikanten met ieder een eigenzinnige sound. Het is dan ook maar goed dat Nuno Dos Santos de gemoederen allemaal een beetje in bedwang komt houden, want als het allemaal te gek wordt, is hij de aangewezen persoon om orde op zaken te stellen. Alhoewel, als hij het op zijn heupen krijgt wordt het waarschijnlijk rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan! Een ding is zeker: hij sluit de nacht af, doet de lichten uit en draait de deur van Theater Kikker op slot als alle ontdekkingsreizigers weer buiten op straat staan, wanhopig zoekend naar een afterplek waar het warm en aangenaam is.

Ook al zoveel zin gekregen in een nachtje schatzoeken na het lezen van dit bericht? Kom dan vooral kijken, dansen en doorgaan bij Opkikker in Theater Kikker, want een legendarische avond is gegarandeerd. Kaarten gaan in de voorverkoop voor € 11,- over de toonbank en zijn online te koop op www.theaterkikker.nl. Twijfelaars zijn aan de deur €12,50 kwijt, voor straf anderhalve euro duurder, want een nacht als deze moet je ingaan vol passie en overgave, net als de artiesten zelf.
jammer dat dan in de poema kollektiv turmstrasse is :(
Hrdvsion is vet
/\art
Werkzaam bij EMR Events, Het is af
vrijdags mathew en dan nathan tijdens opkikker...­nice!!! mooi wkndje zo!!!
Mykaz
Artiest Mykaz
is er heel toevallig al iets van een time-table bekend?
time table opkikker
23.­00 - 00.­00 Nuno Dos Santos
00.­00 - 01.­00 Pitto Live (special set)
01.­00 - 02.­00 Hrdvision Live
02.­00 - 03.­00 Nuno Dos Santos
03.­00 - 04.­00 Quince
thanks! (Y)
dilemma...­
ik neem me piano mee!
­[img width=604 height=453]http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs177.snc3/20443_290246296662_743291662_4547799_5423329_n.jpg[/img]
opgelost!!!