Partyflock

Island Samba · Beach Festival

 

Island Samba

· Beach Festival
Island Samba (flyer)
Island Samba (afbeelding)
-
Beachcafé de Buren op de kaart Site strand
Ruijslaan 96
De Koog
Genres
house × 7, club × 2, garage × 1, groove × 1, techhouse × 1, minimal
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 2000.
Prijzen
Voorverkoop:€ 20,-
Deurverkoop:€ 30,-
Tickets
Waren verkrijgbaar via Easyticket, bij de locatie zelf, bij een aantal voorverkoopadressen.
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: zeer goed
geweldig518%
zeer goed1243%
goed518%
ok311%
voldoende311%
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
3 waarderingen
Yuri JawBonE
Super feest!!
B@RindeW@R
heeeeeerlijk feessie..­ cu nxt year
lovely-lili
Hardsoul (y)
Statistiekenx
61Partyflockbezoekers
10Partyflockgeïnteresseerd
55 / 37·mannen / vrouwen
24.0·gemiddelde leeftijd
21.7·leeftijd mediaan
15·albumfoto's
11·opmerkingen
3·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (28 stemmen)

11 opmerkingen

Op zaterdag 11 juli 2009 organiseren Michael Driessen van de Kolonist en Bay-Watch en Mark Ropke van beach cafe de Buren en Paal 17 i.s.m. de organisatie achter de SOUND OF LOVE feesten voor de zesde keer het ultieme eiland feest. De afgelopen jaren is dit unieke event uitgegroeid tot een begrip en was vorig jaar volledig uitverkocht. Vele feestgangers uit het hele land weten de weg naar het Texelse strand te vinden. Texel is het gedeelte van Nederland met de meeste zonuren dus grote kans dat we ook deze dag weer kunnen genieten van de zonnestralen op het strand voor BEACHcafe de buren/paal 17. Na de viering van het 5jarig bestaan vorig jaar met o.a. Baggi Begovic en Benny Rodrigues pakken we dit jaar nog groter uit.
Island Samba is namelijk niet hetzelfde zonder inbreng van ROOG die dit jaar samen met broer Greg van Bueren en een afvaardiging van live artiesten met HARDSOUL LIVE het strand op zijn kop zal zetten. In de SOUND OF LOVE area op Rockit Open Air hebben zij een voor velen gedenkwaardig optreden gegeven waarvan mooie beelden terug te vinden zijn op youtube. Deze formatie is uniek door de energie van de artiesten en het feest van herkenning want Hardsoul is verantwoordelijk voor een hele batterij clubhits!
Funkerman is zonder twijfel de man die in het kielzog van vriend en collega Fedde Le Grand de afgelopen jaren internationaal is uitgegroeid tot een zwaargewicht. Zijn remixen, tracks en dj sets worden overal met veel enthousiasme ontvangen. Uit dezelfde stal komt grootmeester Erick E die uiteraard aan de wieg stond van het succes van Sneakerz en Addicted maar maar ook Island Samba. Erick draait inmiddels op alle internationale edities van Sensation .Nieuw op het Island Samba beach festival zijn SunneryJames&Ryan Marciano. Zij hebben inmiddels in iets meer dan een jaar iedere uithoek van het land gezien en achter alle draaitafels van ieder toonaangevend festival gestaan. Dit is echter de eerste keer dat ze Island Samba voorzien van een portie dikke house. Gegarandeerd de tent op z'n kop!
Zonder Bart van Liefland en Robert Feelgood is Island Samba niet compleet. Het SOUND OF LOVE SOUNDSYSTEM is de afgelopen tijd veelvuldig te zien en vooral horen geweest op o.a. Rockit , club Rex Hilversum maar vooral ook op de succesvolle SOUND OF LOVE avonden in Hotel Arena. Na het Free Your Mind festival en Rockit Open Air laat dit duo ook Texel weer op z'n grondvesten schudden. Dit keer warmen Miich, Flabbergaster en JawBonE, met ELITE BEATS het feest op. Zij waren dit jaar verantwoordlijk voor de succesvolle uitverkochte King Alex Party op koninginnenacht in Alkmaar. Verder zullen de vocalen van mc Pryme weer tot in Den Helder te horen zijn.
Het feest begint al om 18.00uur en we dat jullie als bezoeker met je blote voeten in het zand van de stralende zon kunnen gaan genieten. Genieten van een cocktail maar uiteraard vooral van de de heerlijke muziek van deze geweldige artiesten. Zorg ervoor dat je dit unieke zomer dans feest niet mist en kom naar Island Samba!

Zaterdag 11 juli 2009
Island Samba 2009 // Beach Café Buren // Paal 17 de Koog Texel
artiesten | HARDSOUL LIVE feat Roog&Greg van Bueren | Erick E | Funkerman | Sunnery James & Ryan Marciano| Sound Of Love Soundsystem feat Robert Feelgood&Bart van Liefland | ELITE BEATS feat. dj Miich, Flabbergaster, JawBonE
Hosted by mc Pryme
tijden | 18.00-03.00uur
Tickets | (gelimiteerde) voorverkoop 20,00euro via easyticket.nl / de Kolonist Texel/Beachcafe de Buren Texel
Deurprijs | MORE AT THE DOOR
info | www.islandsamba.com
link easyticket http://www.easyticket.nl/?e=2708
zeker weer aanwezig, vorigjaar was top (y)
Voor de mensen in de omgeving Alkmaar, je kan bij ons tickets kopen:
Local Station Jeans Company
Krebbesteeg 3 en Boterstraat 19, Alkmaar
laatste aanpassing
Zeker zin in lekker dansen (L)
Met mijn weekendje Texel op dat moment mag ik dit feest echt niet missen!
zeker aanwezig dus!
we hebben er weer zin innn :D
hopen dat het dit jaar niet zo hard waait :P