Partyflock
 

Vestrock

afbeelding Vestrock
concept
SiteSite vestrock.nl
E-mailinfo@vestrock.nl
AdresHulst
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagrampinterest
Genres
rock
Nieuws
Op 5 en 6 november 2021 vindt Vestrock Downtown plaats. Met trots presenteren we hiervoor de eerste twaalf namen:.
We zijn er trots op zeven nieuwe namen voor de elfde editie van Vestrock op 5, 6 en 7 juni 2020 bekend te maken.
Kris Kross Amsterdam is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Megahit SEX scoorde een half miljjard streams op Spotify en domineerde de hitlijsten in Europa, Amerika en Rusland. Het dj-trio draaide afgelopen jaren in clubs van Ibiza tot Moskou, tourde door Azië en Amerika en werd geboekt voor festivals als Mysteryland, Tomorrowland, Exit en Ultra Music Festival. Op 6 juni 2020 sluiten zij de VESTROCK zaterdag af. Het Belgische Noordkaap staat na 20 jaar radiostilte garant voor een trip down memory lane met klassiekers als Arme Joe, Druk In Leuven en Ik Hou Van U. Zeeuws-Vlaming Joe Buck scoorde vorig jaar een gigantische hit met The Way You Take Time, dat hij in Nashville schreef en dat te horen was in een bekende tv-reclame. S10 en het Ierse THUMPER speelden zich vorig week in de kijker tijdens het Eurosonic Noorderslag festival.
Op 5, 6 en 7 juni 2020 vindt de elfde editie van VESTROCK plaats.
De plastic wegwerpbeker kan worden gebruikt op festivals als het plastic daarna volledig wordt gerecycled. Dat zegt professor Fysische Chemie Jaap den Doelder van de Technische Universiteit Eindhoven, die op vestrock festival de lezing 'Keuzes Rondom Kunststof' zal geven.
Met deze laatste toevoegingen is het Vestrock programma compleet. Op Vestrock 2019 zijn meer dan 60 acts te zien, waaronder Nothing But Thieves, Kaiser Chiefs, Triggerfinger, White Lies, Bizzey, Frans Bauer, Gers Pardoel, Blaas of Glory, Davina Michelle, Navarone, Joost, Donnie, Merol en Mental Theo. Op de website is de volledige line up van Vestrock en Vestrock Junior te vinden. Bekijk tevens de trailer van de nieuwe namen voor Vestrock.
Vestrock 2019
28 november 2018
Gers Pardoel, Royalistiq, Stefania en Jurassic Revenge op vestrock junior 2019