Partyflock
 

Nieuwe namen Vestrock 2022

gepubliceerd door , op
Vestrock
25 april 2022
VESTROCK is een intiem driedaags festival dat plaatsvindt op een prachtig eiland in de stadsgracht van de middeleeuwse vestingstad Hulst (Zeeuws-Vlaanderen). Wat in 2010 begon als een kleinschalig evenement is uitgegroeid tot één van de meest unieke en ambitieuze festivals van de lage landen: een festival dat rock, pop en dance liefhebbers uit heel Nederland en België trekt, maar dat nog steeds haar vriendelijke en intieme karakter heeft weten te behouden. VESTROCK wordt dit jaar gehouden van 3 t/m 5 juni.

Eerder werden Editors, Within Temptation, Wolfmother, Suzan & Freek, The Darkness, Lucas & Steve, Gavin James, Nada Surf, Daithi, Thumper en Ten Times A Million aangekondigd. Vandaag werden er maar liefst acht nieuwe namen bekend gemaakt voor de elfde editie van VESTROCK.

Antoon
The Howl & The Hum
JB Meijers & Band
LIFE
Paul Elstak ft MC Boogshe
Snelle & De Lieve Jongens Band
Son Mieux
Whispering Sons

Er zullen nog tientallen namen volgen voor de elfde editie van VESTROCK, waaronder nog meer headliners, herbevestigingen en vanzelfsprekend ook aanstormend talent.

VESTROCK
VESTROCK, op 3, 4 en 5 juni 2022, brengt je wederom het ultieme weekend weg met ca. 60 live acts, een theaterprogramma in de VESTROCK UNIVERSITY en exclusieve optredens op diverse locaties. Bovendien biedt VESTROCK een familieprogrammering waarin ook de jongere bezoeker een echte festival ervaring mee kan maken. Tijdens VESTROCK krijg je de kans om zowel nieuwe opkomende acts te ontdekken als te genieten van de meer gevestigde namen. Daarnaast zal er opnieuw een bourgondisch aanbod zijn aan eten en drinken, waaronder het eigen gebrouwen VESTROCK BLOND en een geweldige camping.

Kaartverkoop
Tickets voor het festival zijn al te koop via deze link.