Partyflock
 

Oranjebitter

afbeelding Oranjebitter
concept
SiteSite oranjebitter-rotterdam.nl
E-mailinfo@oranjebitter-rotterdam.nl
AdresRotterdam
Nederland
Oprichting2009
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloud

Informatie

Kom feesten op HET Koningsdag festival van Rotterdam! Wat in 2009 begon als een straatfeestje voor 500 vrienden op de Pannekoekstraat is inmiddels al jaren een volwaardig festival met meer dan 7500 bezoekers in het mooiste park van Rotterdam "Het Euromastpark".

Op Oranjebitter gaat het maar om 1 ding en dat is FEEST, maar wel een kwaliteitsfeest. Met veel classics, house, en 90s, indie, disco en hip-hop. Ook de spectaculaire food line-up is voor veel mensen bijna alleen al een bezoekje wa
aftermovie
Oranjebitter
'19

teaser
Oranjebitter
'18

trailer
Oranjebitter
'18

teaser
OranjeBitter
'17

aftermovie
Oranjebitter
'16

teaser
Oranjebitter
'16

teaser
Oranjebitter
'16

teaser
Oranjebitter
'16

aftermovie
Oranjebitter
'15

behind the scenes
Oranjebitter
'15

Nieuws
Wat begon als een kleinschalig Koninginnedagfeest voor 300 man is nu, tien jaar later, uitgegroeid tot één van de grootste Koningsdagfestivals van Rotterdam.
Dit jaar wordt de zevende editie van het Koningsdag Festival Oranjebitter gevierd met een spectaculair optreden van tweevoudig Edison award winnaar Typhoon. Met als thema 'Lucky Number 7' wordt de iconische Rotterdamse Parklaan op 27 april omgetoverd tot Pretparklaan waar een groots 'amusementspark voor volwassenen' is opgebouwd. Een uitgebreid foodcourt, gigantisch reuzenrad, trampolines en het nieuwe 'House of Lords' zorgen naast het optreden van Typhoon voor ongeëvenaard oranje vertier.
Koningsdag wordt dit jaar groots gevierd in Rotterdam. Festival Oranjebitter pakt zelfs uit met een extra avond oranje vertier. Met grote nationale & internationale acts, fine food, street art en eigenzinnige performances belooft het een onvergetelijk festival te worden.
Dinsdag 30 april doet festival Oranjebitter Rotterdam op haar grondvesten schudden. Oranjebitter groeide in vijf jaar tijd uit van een 'huiskamer-festival' naar een mini-Lowlands met ook dit jaar weer een volle programmering voor de te verwachten 7.000 bezoekers. 2
Het Koninginnedagfestival 'Oranjebitter' is grootser, groener, beter & gekker dan ooit! De organisatie houdt traditiegetrouw de line-up van het hoofdpodium geheim, maar is dit jaar bereid om een klein tipje van de sluier op te lichten als het gaat om de acts van het kleine podium.