Partyflock
 
afbeelding FEST
concept
SiteSite fest.je
E-mailinfo@fest.je
AdresAmsterdam
Nederland
Oprichting2011
Aanwezigheidfacebookpage
Nieuws
Door de festivaldrukte waar we ons momenteel in bevinden zouden we haast de vorderingen van het aankomende Amsterdam Dance Event over het hoofd zien. De gele vlaggen worden namelijk langzaam maar zeker weer in hun masten gehesen en RADION heeft inmiddels haar volledige programma bekend gemaakt. Eerder werden al twee edities van de Breakfast Club aangekondigd. Nu is ook het volledige nachtprogramma aangekondigd.
Fest is terug! Het ziet er naar uit dat 2015 Fest-technisch gezien een heel mooi jaar gaat worden, met alleen al in de eerste helft nieuwe edities van Reddingsfest en de tweede editie van het afgelopen jaar zeer geslaagde Festifest. Hierover later meer, want vrijdag 13 februari is het eerst tijd voor een nieuw experiment: Club Fest!
Na het enorme succes van het uitverkochte Festifest met onder andere HNNY en Space Dimension Controller gaan zaterdag 23 augustus voor het derde jaar op rij de trossen genadeloos los voor Reddingsfest! Vorige editie liet Rahaan de boot bijna zinken van al het discogeweld, deze keer zijn Wolf music's Medlar en Trouw resident Melon aangesteld als gezagvoerders.
Op de langste dag van het jaar, zaterdag 21 juni, wordt op de Amsterdamse NDSM-Werf het kleinste festival van deze zomer gehouden: Festifest! Op het terrein rond het karakteristieke Noorderlicht (thuisbasis van Fest) is er voor 600 gelukkigen de kans om aan de waterkant te genieten van het beste wat er op disco en housegebied te vinden is.
Afterfest
11 september 2013
Zaterdag 5 oktober zullen de mannen achter het inmiddels befaamde fest concept voor het 3e jaar op rij Noorderlicht onveilig maken! Van deze prachtige, nog bijna maagdelijke disco locatie zal ditmaal maar heel weinig overblijven, nadat de afterfest storm, onder leiding van Australisch wonderkind Tornado Wallace er doorheen gewerveld is!
Zaterdag 29 juni bieden de mannen achter het befaamde FEST concept een ontspannen alternatief voor al het festivalgeweld in Amsterdam. Het anker wordt opgehaald en de trossen gaan genadeloos los voor de tweede editie van Reddingsfest!