Partyflock
 
­ Nederland

Reddingsfest dit jaar weer op Moby King

gepubliceerd door , op
Na het enorme succes van het uitverkochte Festifest met onder andere HNNY en Space Dimension Controller gaan zaterdag 23 augustus voor het derde jaar op rij de trossen genadeloos los voor Reddingsfest! Vorige editie liet Rahaan de boot bijna zinken van al het discogeweld, deze keer zijn Wolf music's Medlar en Trouw resident Melon aangesteld als gezagvoerders. Zij zullen met raad en daad worden bijgestaan door eerste stuurman The Close Up en Fest matrozen SHMLSS, HAARBAARBAAR en Chris Ivan.

Met Medlar is meteen één van de meest veelbelovende artiesten van afgelopen jaar aan boord gehaald. De Wolf music resident wordt geroemd om zijn uitstekende platenkeuze en staat altijd garant voor feest. Of het nou house, disco of boogie is. Zijn faam reikt inmiddels tot aan Ibiza, maar voor een bootfeest maakt hij altijd graag zijn agenda vrij!

Wie dat gelukkig ook heeft gedaan is Trouw resident Melon, house connaisseur pur sang en al lange tijd op het verlanglijstje van Fest. Want je moet nooit twee kapiteins op één schip hebben, behalve als die andere kapitein Don Melon is. Bekend geworden met Ratio?, groot geworden in Trouw en door zijn tijdloze sets inmiddels niet meer weg te denken in de hedendaagse scene.

Aangezien Fest altijd graag vernieuwing zoekt is er een pareltje opgedoken in de vorm van The Close Up. Met een release op het Duitse kwaliteitslabel Exploited heeft deze Utrechter de eerste stap gezet, 23 augustus worden de zeebenen getest op Reddingsfest! Natuurlijk veranderen sommige dingen ook gewoon niet en dus hebben kersverse 22 Tracks ambassadeurs SHMLSS en Fest dekzwabbers HAARBAARBAAR en Chris Ivan zichzelf ook weer aangemeld om het Markermeer over te varen! Dit alles uiteraard zoals altijd onder de hysterische leiding van Hoax en HEisA Jynx, aka Tranny 4/7. Er wordt acht uur lang met de hele bende rondgevaren en uiteraard is het ruim van de Moby King stevig aangevuld met lekker eten, genoeg te drinken en feestattributen voor iedereen. Fest regelt het zonnetje, jullie doen de rest! Ahoy!