Partyflock
 
­ Nederland

Reddingsfest op de Moby King

gepubliceerd door , op
Reddingsfest
15 mei 2013
Zaterdag 29 juni bieden de mannen achter het befaamde FEST concept een ontspannen alternatief voor al het festivalgeweld in Amsterdam. Het anker wordt opgehaald en de trossen gaan genadeloos los voor de tweede editie van Reddingsfest! Het decor is ditmaal de Moby King, de omgeving het Markermeer en de hoofdrolspelers Rahaan Verenigde Staten, Dead Rose Music Company Verenigd Koninkrijk, SHMLSS, Chris Julien, HAARBAARBAAR, Chris Ivan & Johnpk. Als je van plan bent ooit van je leven een goed bootfeestje mee te pakken is dit je kans.

Na de afgelopen twee jaar furore te hebben gemaakt met Afterfest en Prefest in Noorderlicht en de vorige editie van Reddingsfest op Boot10 hebben zij met behulp van veel disco, confetti, sit-downs, ballonnen, vodka, vliegende haaien en algemene gezelligheid en niche voor zichzelf verovert in de feestjeswereld van de hoofdstad. De voorgaande editie braken residents SHMLSS, HAARBAARBAAR en Chris Ivan met behulp van Robert Johnson's eigen Ata de boel tot de grond toe af en ze zijn van plan om dit deze keer dunnetjes over te doen op feestschip de Moby King.

Zij kunnen dit in principe natuurlijk alleen af, maar om het geheel echt speciaal te maken worden full-time disco held Rahaan (geen verdere introductie nodig) en supertalent Dead Rose Music Company ingevlogen uit respectievelijk Chicago en Engeland. Naast alle gezelligheid en confetti wordt er stiekem namelijk ook steevast kwaliteitsmuziek gebracht. Om het plaatje compleet te maken zijn Chris Julien (head honcho van Backstage, het vlaggenschip van de Chicago Social Club) en Johnpk (opperhoofd van Utrecht's Losse Schroeven) uitgenodigd om house te brengen zoals house bedoeld is.

Er wordt acht uur met dit hele gezelschap rondgevaren over het Markermeer en uiteraard is de Moby King voorzien van alle benodigdheden: lekker eten, koude drankjes, genoeg feestattributen, heel veel handjes in de lucht en het allerbelangrijkste: een heerlijk zonnetje. FEST staat erom bekent dat het altijd uitverkoopt, dus wees op tijd want waarschijnlijk wil je dit niet missen. (De laatste tickets gaan nu in de verkoop!)

Voor wie het na al dit discogeweld nog niet genoeg is (want gezelligheid kent immers geen tijd): de officiële after zal plaatsvinden in de Chicago Social Club, waar SHMLSS en Chris Julien opnieuw acte de presence zullen geven aangevuld door niemand minder dan houseman van het moment Youandewan, Dekmantel's Jan van Kampen en Maarten Bloem.