Partyflock
 

Noisia Invites

afbeelding Noisia Invites
concept
AdresGroningen
Nederland
Oprichtingmaart 2012
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Nieuws
Noisia Invites
9 februari 2018
Het is inmiddels een mooie traditie geworden: de Groninger drum & bass helden van Noisia hosten als vanouds Noisia Invites tijdens Koningsnacht in De Oosterpoort.
De afgelopen jaren was Noisia Invites steevast een doorslaand succes en iedere keer werd de Grote Zaal op zijn kop gezet. Gelukkig is het daarom dit jaar wederom raak: Noisia Invites tijdens Koningsnacht! Noisia nodigt internationaal gerespecteerde en bevriende acts uit voor een avond drum 'n bass, dubstep en electro van de bovenste plank. De line-up is als volgt: Andy C, Noisia, Alix Perez, Current Value, Fre4knc & Beatstra.
Het wordt weer met je hoofd schudden tot je een nekkramp oploopt, want drum 'n bass-act Noisia staat ook dit jaar weer in de Melkweg met een Invites-avond tijdens ADE op 17 oktober. Het Groningse trio biedt een breed palet van acts die uiteenlopend genoeg zijn, maar wel een gedeelde liefde hebben voor de zwaardere, vette beats.
Bij de eerste editie van Noisia Invites Festival hoort natuurlijk een afterparty. De keus voor een locatie was makkelijk: Simplon! De club in Groningen waar ook de legendarische Machtig avonden worden gegeven. Bovendien is Simplon letterlijk op kruipafstand van het festivalterrein op het Ebbingekwartier.
Het Groningse muziekcollectief Noisia organiseert op zaterdag 18 juli het eerste openlucht Bass music festival van het noorden van Nederland. De line-up wordt samengesteld door Noisia en zal bestaan uit een interessante mix tussen gevestigde namen en opkomend talent. Het festival vindt plaats in het centrum van Groningen, thuishaven van Noisia, op het Ebbingekartier. De Super Early Birds van €19,50 zijn nu verkrijgbaar via [presale element=party id=290421 type=ticketscript]. 1
Met drie zalen, een cinema, een galerie én een café is de Melkweg een bijzondere festivallocatie voor ADE. Zoals elk jaar betekent dit een breed clubprogramma met headliners zoals Modeselektor (live), Dave Clarke, Nicky Romero, John Digweed, Mathew Jonson & Minilogue (live), Henrik Schwarz, Robin Schulz, Chase & Status, Kypski (live), Noisia, Green Velvet en Prosumer. 1
De Groningse drum 'n bass act Noisia organiseert tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) een nieuwe editie van Noisia Invites in de Melkweg. Na uitverkochte clubnachten tijdens B2S dit jaar en ADE 2013 is voor zaterdag 18 oktober opnieuw een line-up van megaproporties uitgenodigd. 1
Noisia nodigt internationaal gerespecteerde en bevriende acts uit voor een avond drum 'n bass, trap en electro van de bovenste plank. De eerste acts zijn bevestigd en er volgen nog meer namen!
De Groningse drum 'n bass act Noisia organiseert tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) een nieuwe editie van Noisia Invites in de Melkweg. Na uitverkochte clubnachten in maart dit jaar en tijdens 5 Days Off 2012 is voor zaterdag 19 oktober opnieuw een line-up van wereldformaat uitgenodigd.