Partyflock
 

Secret Affair

concept
SiteSite keepitasecret.nl
AdresZaandam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Uitgaansagenda Secret Affair

Laatste feest was op zaterdag 31 december 2016: Secret Affair NYE, The BOX, Amsterdam
31 december 2013
Foto's, Secret Affair, 31 december 2013, The Sand, Amsterdam
Nieuws
Vijf jaar op een rij staat één ding vast; om in stijl en op de lekkerste sound het nieuwe jaar in te luiden dien je op Secret Affair NYE aanwezig te zijn. Na 4 succesvolle edities, tovert Secret Affair NYE dit jaar wederom The BOX Amsterdam om tot playground voor deze ultieme rendez-vous.
Met nog drie weken te gaan totdat het feest mag losbarsten, maakt Secret Affair NYE de toevoeging van een tweede area bekend. Een tweede area gehost door niemand minder dan Charissa Jong's Diamond Entertainment; op het moment dé entertainment-leverancier op Nederlandse feesten. Op 31 december zal Charissa Jong de intieme 2de area in The BOX hosten met DJ's die niet alleen heerlijk kunnen draaien maar er ook meer dan prettig uit zien! Niemand minder dan Tony Cha Cha, Pascal Moreno, De La Noise, Kelly Ross, Goldy, A-Spendez en Charissa Jong maken hun opwachting in deze area.
Sinds vier jaar staat op oudejaarsavond één ding vast: om in stijl en op de beste tunes het nieuwe jaar te verwelkomen dien je op Secret Affair te zijn. Na de eerdere successen in Taets Art and Event Park en The Sand tovert Secret Affair komende jaarwisseling The BOX om als plaatsdelict voor deze ultieme Rendez-Vous. Een 'Secret Affair' waar je geen excuses of alibi voor nodig hebt. 1
Het aftellen is begonnen, nog even en dan ontmoeten we elkaar op Secret Affair NYE, 31 december 2014 in het bijzondere Taets Event Park, Zaandam. Na de overweldigende successen van 2012 en 2013, is Secret Affair NYE terug; met een nog dikkere line-up en in een nog mooiere locatie!
Na de overweldigende successen van 2012 en 2013, is Secret Affair NYE terug; met een nog dikkere line-up en in een nog mooiere locatie! Plaatsdelict voor deze nu al onvergetelijke NYE is Taets Event Park op de grens van Amsterdam en Zaanstad. Niemand minder dan Shermanology zullen het eerste uur van 2015 uit de speakers knallen. Naast deze headliner zullen de meer dan populaire Vato Gonzalez en MC Tjen voor het eerst on stage verschijnen op Secret Affair NYE; onmogelijk om tijdens deze set stil te staan! Andere dj's die ervoor zullen zorgen dat jouw 2015 met de beste sound start zijn: Baggi, Benny Rodrigues, Leroy Styles, Genairo Nvilla, Mitchell Niemeyer, Delivio, Issy en Brothers in the Booth. Host of the night is MC Roga en naast hem zullen ook enkele live-muzikanten het podium bestijgen.
Terwijl de laatste dagen van 2013 zich aandienen, worden de laatste voorbereidingen getroffen om The Sand om te toveren voor Secret Affair NYE.Op 31 december is Secret Affair NYE de 'place to be' voor party peeps die 2013 gepast willen afsluiten, namelijk met de beste dj's, spectaculair decor en ongekend entertainment. Wie nog geen ticket heeft aangeschaft is gewaarschuwd; de verkoop loopt harder dan de uitverkochte editie van 2012!
Op 31 december strijkt Secret Affair NYE opnieuw neer in The Sand Amsterdam om bezoekers te verrassen met een nacht boordevol entertainment en de beste house-dj's. Na het overweldigende succes vorig jaar kon een vervolgeditie natuurlijk niet uitblijven; een vervolg dat nog beter en mooier belooft te worden! Naast een line-up die niets te wensen over laat, live-muzikanten die de dj's begeleiden en een grandioos decor, worden bezoekers op 31 december ook getrakteerd op 'some kick-ass' entertainment!
Na het overweldigende succes van 2012, kon een vervolg van Secret Affair NYE niet uitblijven. Op 31 december 2013 keert Secret Affair terug als de ultieme rendez-vous om 2013 af te sluiten, met als plaatsdelict opnieuw The Sand in Amsterdam.
Secret Affair NYE
6 november 2012
Op 31 december 2012 zal The Sand plaatsdelict zijn voor de ultieme rendez-vous. Tijdens de jaarwisseling strijkt daar namelijk het evenement Secret Affair neer. 1