Partyflock
 
­ Nederland

Secret Affair NYE: countdown has started

gepubliceerd door , op
Secret Affair
6 november 2013
Terwijl de laatste dagen van 2013 zich aandienen, worden de laatste voorbereidingen getroffen om The Sand om te toveren voor Secret Affair NYE.Op 31 december is Secret Affair NYE de 'place to be' voor party peeps die 2013 gepast willen afsluiten, namelijk met de beste dj's, spectaculair decor en ongekend entertainment. Wie nog geen ticket heeft aangeschaft is gewaarschuwd; de verkoop loopt harder dan de uitverkochte editie van 2012!

Upgrade je ticket
Wie slim is heeft zijn ticket voor dinsdag allang bemachtigd. Voor hen bestaat vanaf vandaag de mogelijkheid je gewone ticket te upgraden naar een VIP-Unlimited ticket. Met een VIP-unlimited ticket geniet je op Secret Affair NYE onbeperkt van je favoriete dranken en heb je toegang tot een speciaal VIP-deck inclusief fingerfood. Ga naar www.keepitasecret.nl en kies een VIP-Upgrade ticket a € 110,-.

Line-up
Bezoekers worden 31 december meegevoerd op een muzikale trip door dj's die weten waar ze hun publiek mee kunnen verleiden. Op herhaling en veler verzoek zijn Benny Rodrigues, Leroy Styles, Baggi Begovic, Genairo Nvilla, Mitchell Niemeyer en Brothers in the Booth wederom van de partij. Dit jaar aangevuld met niemand minder dan ROOG - wie samen met Saxy Mr S. de Grand Show van 00.00u zal begeleiden.
Daarnaast zal Billy the Kit 'acte de presence' geven; een artiest die als producer & dj niet meer weg te denken is uit de Internationale EDM-scene, ook is Issy –de man achter de Secret Affair mixtape aanwezig en tot slot zullen dj's Paul Guicherit & Blaqstar de line-up compleet maken. MC Roga is de host van de nacht en percussionist Cleyton Barros zal het publiek verrassen met zijn sexy beats.

'Kick-Ass Entertainment'
Naast een line-up die niets te wensen overlaat worden bezoekers getrakteerd op 'kick ass entertainment'. Natsumi Scarlett zal van de partij zijn; een internationale burlesque performer wie op Secret Affair de bezoekers in de lucht en on stage met haar acts zal betoveren. Daarnaast zullen de performers van Diamond Entertainment de avond vullen met 'jaw-dropping moves' en prachtige outfits.
Bezoekers kunnen 31 december ook bij de 'Feesttantes' terecht. Deze dames waren afgelopen festival-seizoen een dikke hit; zij toverden de meest gewone partyganger om tot een waar kunstwerk met hun schmink. Op Secret Affair kunnen bezoekers gratis bij de Feesttantes terecht voor een ware party-makeover of gewoon voor een klein accent.wie durft?!

Moët & Chandon ticket
Secret Affair NYE heeft dit jaar in samenwerking met Moët & Chandon speciale tickets in de verkoop gebracht, immers wat is een Oudejaarsnacht zonder champagne! Voor € 45,- koop je een ticket inclusief champagne en een oliebol. En voor €195,- kun je met 4 man op 1 ticket een fles champagne in ontvangst nemen.

VIP
Op Secret Affair komt ook de überverwende partyganger aan zijn trekken. Naast de VIP-unlimited tickets, zijn er ook VIP-tafels beschikbaar, waarbij je wordt ondergedompeld in pure decadentie! De VIP-tafels starten vanaf € 1000,- voor 6 personen, meer informatie vind je op de website.

Voor meer informatie over Secret Affair. www.keepitasecret.nl