Partyflock
 

Topbillin'

afbeelding Topbillin'
agency
SiteSite topbillin.nl
E-mailinfo@topbillin.nl
AdresGedempt Hamerkanaal 20 - 22
1021 KM
Amsterdam
Nederland
PostadresPostbus 2686
1000 CR
Amsterdam
KvK56851030
Aanwezigheidfacebookpageinstagramspotifyyoutube

Informatie

Topbillin' is een boekings agentschap waar je door verschillende muziekstijlen heen kunt shuffelen; van hiphop naar pop, tot electronica en dance.
Nieuws
Welkom in Amsterdam, welkom op Appelsap. Een viering van de plek en voedingsbodem waarop een hele cultuur kan bloeien. Een cultuur die inmiddels geworteld is en groter is dan haar eigen dromen.
Op zaterdag 10 augustus vindt in Flevopark Amsterdam de 19e editie van Appelsap plaats. Maleek Berry, Wilde Westen, Rimon, Flohio, Ares, Idaly, BenjiFlow, Snelle, Abstract en Colorful Soundsystem zijn de eerste tien namen die Appelsap heeft bekend gemaakt.
Vandaag maken Appelsap en boekingsagentschap Topbillin' bekend dat ze de handen ineenslaan. Appelsap is het eerste en langstlopende Hiphopfestival van Nederland en Topbillin' de eerste boeker gespecialiseerd in urban en hiphop. Het agentschap vertegenwoordigt namen zoals De Jeugd van Tegenwoordig, Bizzey, Jonna Fraser, Adje en Yung Felix. Appelsap vindt dit jaar plaats op 10 augustus in het Flevopark en de kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 12:00 uur