Partyflock
 

Contra

afbeelding Contra
concept
SiteSite contramusic.nl
E-mailinfo@contramusic.nl
AdresRotterdam
Nederland
Oprichtingdecember 2011
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Uitgaansagenda Contra

Laatste feest was op zaterdag 27 april 2019: Contra, BAR, Rotterdam
Statistieken
37·feesten
37·in het verleden
7·nieuwsberichten
9·video's
2·winacties
1074·bezoekers
413·unieke bezoekers
41Partyflockfans
4.9 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (123 stemmen)
aftermovie
Contra
'14

teaser
Contra
'14

teaser
Contra
'14

aftermovie
Contra
'14

promo
promo
teaser
Contra
'14

teaser
Contra
'13

Nieuws
Op 30 juni 2019 komt er einde aan ruim 6 jaar BAR aan de Schiekade. Dit betekent dat aankomende jaarwisseling de laatste in de populaire club zal zijn. Voor het tweede jaar op rij is het programma in handen van CONTRA. Zij halen ondermeer Detroit Swindle, Jayda G en David Vunk naar BAR.
Na jarenlang naast elkaar te hebben gewerkt in Rotterdam gaan Contra en Give Soul samenwerken. De twee partijen, bekend van o.a. Blijdorp Festival en Rotterdamse Rave, brengen al hun mensen bij elkaar op een onontdekt eiland: KOJO - Een plek waar je kan ontsnappen aan de hectiek van de gewone wereld. Een plek waar het draait om muziek, rituelen en ongelofelijk veel feest.
Contra; platform voor vernieuwende elektronische muziek, kunst en cultuur heeft na Las Palmas en de Ferro Dome opnieuw een unieke locatie gevonden; Het val van de Hef. Dit onderdeel van de bekende Rotterdamse brug is het decor voor een eerste Open Air. Op 20 en 21 juni zorgt Contra voor een vernieuwende invulling van het tijdelijke stadspodium.
Contra houdt op vrijdag 26 december het allereerste dance-evenement in Ferro Dome! Deze jonge Rotterdamse techno-partij onder leiding van DJ's Nino & Frankie vertrok in mei dit jaar uit de vaste clubs met de belofte om terug te komen op unieke locaties in de stad. Als belangrijkste ingrediënten bieden ze hun bezoekers vernieuwing en avontuur.
Rotterdams nieuwste evenementen-locatie Ferro Dome kondigt haar eerste evenementen aan. Het gaat om drie evenementen uit verschillende muziek genres die nog in december van dit jaar zullen plaatsvinden. Het betreft hier evenementen met respectievelijk techno-, hardcore- en house-muziek. 4
Maak je klaar voor de grootste en beste editie van Contra ooit. Op 27 september is Contra terug in het schitterende LP2!
Op zondag 20 april nodigen de organisatoren/DJ's Nino & Frankie de Berlijnse artiesten Adam Port, &ME en David Mayer van het label Keinemusik uit. Het maandelijkse Contra concept zal voor deze keer niet op de eerste vrijdag van de maand plaatsvinden maar op Paaszondag.