Partyflock
 
­ Nederland

Nieuwe editie CONTRA 20 en 21 juni op deel van monumentale Rotterdamse Hefbrug

gepubliceerd door , op
Contra Open Air
22 mei 2015
Contra; platform voor vernieuwende elektronische muziek, kunst en cultuur heeft na Las Palmas en de Ferro Dome opnieuw een unieke locatie gevonden; Het val van de Hef. Dit onderdeel van de bekende Rotterdamse brug is het decor voor een eerste Open Air. Op 20 en 21 juni zorgt Contra voor een vernieuwende invulling van het tijdelijke stadspodium.

Rotterdamser en unieker dan dit wordt het niet. Het val van de Hef is van zijn plaats gehesen en vervoerd naar de Gustoweg. Deze locatie ligt in het MerweVierhavensgebied nabij Marconiplein, met uitzicht over de havens in west. Het monument wordt in 2016 gerestaureerd, maar eerst wordt er deze zomer een publieksprogramma georganiseerd, waar Contra onderdeel van is.

Na anderhalf jaar in Toffler en één jaar in Perron vertrekt Contra definitief uit de vaste clubs op zoek naar unieke locaties in Rotterdam. Contra vond al plaats in het industriële warenhuis Las Palmas en vierde haar driejarig bestaan met 4000 bezoekers in Rotterdams nieuwste locatie, de Ferro Dome.

Contra houdt het programma nog even geheim, maar wat alvast verklapt kan worden is dat de zondag ingevuld gaat worden door een Berlijns, underground muzieklabel.

Dagtickets zijn vanaf 28 april te bestellen via de website www.contramusic.nl