Partyflock
 
­ Nederland

Contra nodigt Berlijns muzieklabel Keinemusik uit om Pasen te vieren in Perron

gepubliceerd door , op
Op zondag 20 april nodigen de organisatoren/DJ's Nino & Frankie de Berlijnse artiesten Adam Port, &ME en David Mayer van het label Keinemusik uit. Het maandelijkse Contra concept zal voor deze keer niet op de eerste vrijdag van de maand plaatsvinden maar op Paaszondag.

Het Berlijnse Keinemusik is niet zomaar een muzieklabel. Deze heren zijn er tijdens elk muzikaal proces van het begin tot het eind persoonlijk bij betrokken. Van het produceren van bass, hats en snares tot het uitpakken en online zetten van hun releases. Keinemusik is een label en partynetwerk met een groot aanbod van talent.
Naast de Berlijnse helden in de grote zaal staan in de kleine zaal de Contra residents Nino & Frankie, Jon Bovi en De Gapende Kater.

Deze maandelijkse clubnacht Contra, speelt in op de vraag van jong en nieuwsgierig publiek naar 'meer beleving tijdens het nachtleven'. Voor de altijd hongerige muziek fans van underground 'EDM' is er een ijzersterke muzikale line-up van nationaal en internationaal talent. Daarnaast vind je bij Contra samenwerkingen met verschillende visuele kunstenaars die hun werk kwijt kunnen in een vooraf afgesproken kader / thema. De afgelopen Contra-edities veranderde Perron al in een complete jungle inclusief rodeo stier, een wellness resort met jacuzzi's en een volledige camping.

Contra doet graag wat terug voor de echte muziek- en feestliefhebbers en daarom koop je als 'member' een kaartje voor slechts €7,50. Ben je geen member dan kosten de kaartjes €9,50 in de voorverkoop via onder andere [presale element=party id=264491 type=ticketscript]. Member worden en kaartjes halen in de voorverkoop kan via de volgende site: www.contramusic.nl