Partyflock
 

Quest4Techno

afbeelding Quest4Techno
concept
Concept van .
AdresVlaardingen
Nederland
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloud
Genres
techno

Informatie

Houd je van techno? Dan ben je bij Quest4Techno aan het goede adres! Feesten, dansen en genieten van een internationale line-up tegen een spetterend decor.

Uitgaansagenda Quest4Techno

Laatste feest was op zaterdag 26 maart 2016: FASE, Fuel, Bloemendaal aan zee
Nieuws
Met nog een kleine week te gaan, is Q4T er klaar voor! Dan vindt namelijk alweer de derde editie plaats van Quest4Techno bij Elements Beach 's-Gravenzande. Ook dit jaar weer een super dikke line-up met o.a. Secret Cinema, SQL, Kevin Arnemann, David Leese, Gabriela Penn and more! Het feest begint om 1200 en gaat door tot 0300.
Elements Beach te 's-Gravenzande vormde al twee keer het decor van Quest4Techno. Deze fantastische locatie vormde de perfecte achtergrond voor een ultiem technofeest met een internationale line-up. Elements Beach is een waanzinnige locatie met de sfeer die je doet denken of je op Ibiza bent. In 2015 keert Quest4Techno op verschillende locaties terug, te beginnen op 4 juli 2015. 1
Niks te doen tijdens het komende zonovergoten Pinksterweekend? Kom dan op zaterdag genieten van lekkere technobeats bij Beachclub Elements in 's-Gravenzande. 1
Op zaterdag 7 juni organiseert Quest4Techno alweer de tweede editie. Quest4Techno presents Evolution is een fantastisch evenement met een geweldige show. Na het succes van vorig jaar augustus kon een vervolg niet uitblijven. Deze editie vindt wederom plaats op de inmiddels bekende toplocatie Elements Beach in 's-Gravenzande. Elements Beach is een waanzinnige locatie met de sfeer die je doet denken of je op Ibiza bent.

1 waardering

marcuss73
Helemaal top: organisatie, locatie, DJ's ...­ en het publiek natuurlijk!!!